• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep miyim? Yay mıyım ?

cemilegubbak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
22
0
36
Almanya
Ben 22 kasim 1989da avrupada dogdum. Saat 23:23de. Kücüklügümde burcumu hep akrep diye bilirdim.
Genellikle 22 kasim akrep olarak geciyor. Ama bazi gazeteler yay yaziyor mesela. Son zamanlarda yay bana daha
cok uyuyor gibi geldi.

Söyle düsünüyorum. Mesela Türkiyede dogmus olsaydim 23 kasim olmus olacakti. (1 saat ileri cünkü)

Bana yardimci olacak kimse var mi?

Ve burc özelliklerim hakkinda söyleyebilecek biri.....

yay burcusunuz ama 1 gün oynamıs belki etki alıyorsunuzdur

Bir astrolojiste gore senin dogdugum ay icinde sadece bir hafta icerisinde dogan kisiler akrep digerleride kendini akrep sanan yay ve diger burctan oldugunu soylemisti. Yay daha cok uyuyorsa, benimde tahminim yaydan yana acikcasi.

Ben 22 kasim 1989da avrupada dogdum. Saat 23:23de. Kücüklügümde burcumu hep akrep diye bilirdim.
Genellikle 22 kasim akrep olarak geciyor. Ama bazi gazeteler yay yaziyor mesela. Son zamanlarda yay bana daha
cok uyuyor gibi geldi.

Söyle düsünüyorum. Mesela Türkiyede dogmus olsaydim 23 kasim olmus olacakti. (1 saat ileri cünkü)

Bana yardimci olacak kimse var mi?

Ve burc özelliklerim hakkinda söyleyebilecek biri.....

simdi karakter özelliklerinize göre deisir bence bu özgürlüğüne düşkün, gezmeyi seven emredilmesinden hoşlanmayan risk almayı seven, hızlı düşünen , komik ve karizmatik insanlardır yaylar, kötü taraflari da sanırım insanlara güven sorunu yasamalari diyebiliriz :)
akreplerse fedakar yavas ve agir adimlarla ilerlemek isteyen degisikliklerden pek hoslanmayan insanlardır, sabır onları anlatan kelimedir kesinlikle bir de gurur, kesinlikle çekici ve gizemlidirler, sırlarla dolu olabilirler ondan laf almak kolay olmayabilir, bir de kin tutar kolay affetmez hatası olanı, mükemmeliyetçidir
bu özellikler aslında birbirinden cok farklı ayırabilirsiniz sanırım hangisine daha cok uydugunuzu:)

bir arkadaşın yazdığı gibi bazı özelliklerden dolayı adın gibi emin olabilirsin hangisi olduğuna..çünkü akrep burcu olanların ruhları son derece birbirine benzer..akrep burcu biri çok yoğun şekilde akrep olduğunu hisseder..aşırılık varsa her konuda zaten akrepsindir..aşırı sevgi..aşırı nefret..her duygu uç noktalarda hissedilir..derin düşünür..kıskançtır..kontrolcüdür..her şeyi kontrol altında tutmak ister...öfkelendi mi zehir gibidir..yaylar aşırı özgürlüğüne düşkün neşeli iyimser cıvıl cıvıl oluyorlar..bir de kıskanç olmuyorlar..oradan hemen anlarsın yay mısın akrep misin..söyle bakalım şimdi:9:

vallah acikcasi kafam karisti biraz. Cunku akrep daha cok uyuyor bu karekter özelliklerine göre ama ayni zamanda emir almaktan hic hoslanmam (yay özelligi).

bende 22 kasım 1989 doğumluyum sabaha karşı 04:00 da doğmuşum. akrep ve yay arasında kaldım her ikisininde bazı özelliklerini taşıyorum mesela çok sabırlıyım ama birini bitirirsem biter düşünmem bile ama aynı zamanda fazla özgürlüğüme düşkünüm ne bilim hiç bir zaman tam bir burcum olmayacak sanırım :) soranlara akrep diyorum çünkü yükselenimde akrep :)

bende 22 kasım 1989 doğumluyum sabaha karşı 04:00 da doğmuşum. akrep ve yay arasında kaldım her ikisininde bazı özelliklerini taşıyorum mesela çok sabırlıyım ama birini bitirirsem biter düşünmem bile ama aynı zamanda fazla özgürlüğüme düşkünüm ne bilim hiç bir zaman tam bir burcum olmayacak sanırım :) soranlara akrep diyorum çünkü yükselenimde akrep :)
Bende 22 kasım 89 doğumluyum ve adım selin başka daha ne ortak özelliğimiz var acaba

güneşiniz 0 derece ise yay burcusunuz.. 29 erece ise akrep... seneye göre değişiyor çünkü 4 yılda bir şubat ayı 29 çektiği için bazı yıllar yay bazı yıllar akrep çkıyor... :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X