Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep İle Balık Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Cennetten çıkma bir beraberlik! ıkinizde su elementisiniz bu yüzden Balık burcuna kendinizi çok yakın hissedebilirsiniz. Bu ilişki kalben ve ruhen çok tatmin edici olacaktır. Balık burcu sizi çok az insanın anlayabileceği kadar iyi anlar. ıkinizde hassas ve romantiksiniz. Bazen hiç konuşmadan anlaşırsınız. Balık burcunun sezgileri o kadar güçlüdür ki kendiniz bile farkına varmadığınız duyguları anlar. Sizi ne zaman kendi haline, bırakması gerektiğini ne zaman kabuğunuzdan çekip çıkarması gerektiğini bilir. En suratsız, çekilmez zamanlarınızda bile anlayışlı olarak size destek olacaktır. Balık burcu başkalarının sorunlarına çare bulan bir burçtur. Sizi hiç incitmeyecek, duyarlılığı ile sizi büyüleyecek ve rahatlatacaktır. Balık burcu değişken burç olduğu için esnektir. Siz değişikliklere direnirken o her koşula adapte olabilir. Her türlü zorluk karşısında sizi ileriye doğru destekleyecek ve yaratıcı çözümler getirecektir. Karşılığında ise siz sabit bir burç olarak onun ihtiyacı olan sağlam bir temel ve altyapı sağlayacaksınız. Balık yönetmek istemediği için çoğu zaman istediğinizi yapmanıza izin verecektir. Siz ise zaten kontrolü elinizde tutmak istersiniz. Seks ikiniz içinde harika olacaktır. Sadece çok gelişmiş ruhlar arasında var olan bir seviyeye çıkabilirsiniz. Balık burcu için seks, aşkın en değerli ve güvenilir ifade şeklidir. Eğer Balık sizin onunla aynı duygulara sahip olmadığını hissederse sizi terk edecektir. Balık insanını gerçekten seviyorsanız aşkınız size on kat fazlası ile geri dönecektir. Kendi umut ve arzularını sizinkiler için feda edebilir. Balık burcu hiç bir zaman olaylarla yüzleşmez. Sorunlu bir ilişkide elinden gelen herşeyi yaptığına emin olana kadar kalır. Gitme zamanı geldiğinde ise bir şey söylemeden geri dönmemek üzere gidecektir. Akrep kendisi hakkında ipucu vermediği halde, Balık sadece sevgilisinin beden dilini ve yüz ifadesini izleyerek onun duygu ve düşüncelerini anlayacaktır. Balık sevgilinize sıkı sarılın ve kollarınızın arasından kayıp gitmesine izin vermeyin. Sonsuz ve karşılıksız aşkının farklı yönlerini keşfetmekten bıkmayacaksınız.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
ben akrep eşimse balık burcu.fena degil 15 sene oldu yuvarlanıp gidiyoruz.kaydirigubbakcemile

sanırım bu erkek balık, bayan akrep ise geçerli..
çünkü tam tersi durum için kim yazmışsa biraz kafadan atmış..
kadın balık, erkek akrep ise kadın için hayat çekilmez oluyo resmen..
tecrübe ile sabittir yaniiiiii...

hele de erkek cahilin teki ise....

nerde bi balıkla karşılaşsam hep aram iyi olmuştur bi akrep olarak ve çevremde çok balık burcu var ama balık erkekleri çok tatlı masum oluyolarr...

bilmiyorumda yani heryerde balıkla akrep muhteşem diye yazıor yada bilmiyorum ama bence tam tersi.akreple balık hayatta anlaşamaz sempatiksalakcinni
balık erkeğiyle akrep kadını en azından kaydirigubbakcemile
balık erkeği çok hayalci böle kafasında kururyor kuruyor yaşatıyor realist olan akrebe uyguluyor.
blöfcü balık erkeği
çok romantik
ne biliyim ben bir akrebim ama kesinlkle balık erkeğiyle anlaşamıyorum :eek:

belkide yükselenden etkliodur bilmiyorumama ben balık erkklerini sevmiyorum:lepi:laelaelaelaelae

hiç güzel diyemeyeceğim berbat bir ilişki sizleri tenzih ederim ama maalesef balık erkekleri çok çıkarlarına düşkün, mezhebi geniş, para için herşeyi yapan, hem çok seven hemde 1. planda önemsediği mefaatine göre yaşayan tipler, bide çok kararsız ve karaktersiz oluyorlar bu yüzden hiç bir balık erkeğine tahmmülüm yok lütfen üzerinize alınmayın ben çok acı çektim böle konuşmam normal eminim mükemmel ilişkisi olanlarda vardır. ama yengeç erkeği daha çok mutlu edebilir bence tecrübeyi dinleyin derim..

hiç güzel diyemeyeceğim berbat bir ilişki sizleri tenzih ederim ama maalesef balık erkekleri çok çıkarlarına düşkün, mezhebi geniş, para için herşeyi yapan, hem çok seven hemde 1. planda önemsediği mefaatine göre yaşayan tipler, bide çok kararsız ve karaktersiz oluyorlar bu yüzden hiç bir balık erkeğine tahmmülüm yok lütfen üzerinize alınmayın ben çok acı çektim böle konuşmam normal eminim mükemmel ilişkisi olanlarda vardır. ama yengeç erkeği daha çok mutlu edebilir bence tecrübeyi dinleyin derim..

size katılıyorum gözlemleriniz doğru.

X