Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu 2009 Yorumu

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
:CüvCüv:gizemli,gururlu,etkileyci, ve hirsli akrepler,2009 da sizi guvenceli bir sene,bekliyor.senelerden beri gerceklestiremediginiz,seyleri bu sene gerceklestireceksiniz.bu sene arkadas secimindede sececeginiz arkadasi daha evvelden imtahan edeceksiniz,kim kendini size daha iyi hissetiriyorsa,o sizin kalici ,guvenilir arkadasi olarak kalacak,ama bu arkadasi bulmayi basarmak,siz akreplere pek kolay olmiyacak para hususunda gecirdiginiz zor senelerden sonra,bu sene para durumunuz iyi olacak,zamaninda ektiginizi biceceksiniz,eli kolu bagli oturmak yok,para bu sene hirsla calisarak gelecek ,havadan para gelmesini bekleyenler maalesef hayal kirikligina ugriyacaklar,sayet isinizi degistirmek istiyorsaniz yeni bir is bulmadan katiyen isinizi birakmayiniz,bu sene ev satin alma ,tadilat, gibi seyler dusunebilirsiniz,son 10 gun de dogan bekar akrepler kalbi bos olanlar ,yeni arkadaslar taniyip yeni cevreler edinebilirler.:teytey::dance:

sağol arkadaşım.3 yıl öncede jüpiter akrep burcunda demişlerdi,o yıl ömrüm boyunca almadığım kadar yol aldım.2009 dada bulunduğum yerden taşınma durumum var.istiyorum tabiki,tıpkı 3 yıl önce olduğu gibi 2009 da ilerlemelerin yılı olur inşallah.

Evleniyoruz yani :asigim: 2008 hayatımın en kötü yılıydı umarım 2009 tam aksi olur :Saruboceq::lepi:

-------------------canim tam bi akrep kadiniyim ben ama anneme lafina bakarsak tam hangi ayda doğduğumu bilmiyorrr ama ben akrep kadiniyimm onun bütün özeliklerini taşirim ok sevgiğle kalin:1hug:

oooo hadi kocam bu sene yaşadı desene...ballı onu..

2008 gerçekten berbat geçti. 2009 umarım benim için ütün akrep kadınları için güzel bir yıl oluur.

Sadece benim kötü geçmemiş fisfisfis kızlar umarım 2009 hepimize uğurlu gelir kaydirigubbakcemile5şutarafagitti

benimki cokta køtu gecmedi 2008 yili..

Ama insallah hepimizinde ilerki yillari cok daha iyi gecer

2008 benm için de iyi başladı kotu bitti..zorlu bi yıldı ... umarım 2009 ıyı gecerr

güle güle 2008 .. maalesef 2009 da seninle beraber olamayacagız... :)

Son düzenleme:
Yuppppiiii sositososito
benim 2008 de fena değiLdi geneL oLarak emme veLakin aşk için harikaydıı,hayatımın aşkını verdi bana Rabbim bu seneee :asigim: sositososito
2009 inşaLLahh hepimisee harika geLirr paracıkLarımıs oLur aşkımıznan da geçinip gideriss ohh hadi inşaLLahhhh kaydirigubbakcemile2

2009 yılının Siz Akrepler için, yüreğinizin içindeki tüm arzuların gerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler temenni ederim.

2009 da jüpiter kova burcunda yani hava grupları olumlu etkileniyor;su grubu olan akrepler inşallah paçayı yırtar diyorum

X