- 20 Ağustos 2010
- 238
- 0
merhaba arkadaşlar,bir akrep burcu insanı olarak hayatımda çok fazla iniş ve çıkışlar yaşadığımdan olsa gerek,akrep burcu olmanın çok ama çok zor olduğunu düşünüyorum.hep korkular içinde yaşıyorum güçlü biri de olsam.ve hep mücadele etmek zorunda kalıyorum.ve gücümü yitiriyorum kimi zaman.tabiri caizse ölüp ölüp tekrar hayata dönmek(tabi ruhani anlamda)akrep burcu insanlarına has bir şeymiş gibi geliyor.pluton yeni başlangıçlar gezegeni olduğu için belki de..bir de çevremde zaman zaman akrep burcu insanlarına denk geldiğimde,hepsi olmasa da bir kısmında yine çok zor hayat tecrübeleri yaşamakta olduklarını görüyorum.Acaba güçlü bir kişilik oldukları için Allah dağına göre mi kar veriyor akrep burçlarına.şimdi tek tek örnek vermeyeyim,tanınmış insanlardan bir kaç örnek verebilirim; mesela ,zorlu bir hayat sonrası bir suikaste kurban giden İndira Gandhi,kasım doğumlu ve çok korkunç bir hastalıkla ölene kadar acı çekmiş olan jonny kennedy,ünlü fizikçi Marie Curie ve daha pek çok örnek var...bir de tanınmamış insanlar var bilemediğimiz.benim çevremde de var.bunlar benim tuhaf tespitlerim,acaba burada da deneyimlerinden bahsetmek isteyen ya da bu konu hakkında bir fikir belirtmek isteyen arkadaşlarımız var mı bakalım?:26: