Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrebin Halinden Akrep Anlar.. Hadi Buyrun :)

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
dostlar bi akrep olarak şundan şikayetçiyim....benim eleştirilmeye hiç gelemeyen bi yapım var eminimki çoğunuzda böylesinizdir...eleştirildiğim yönlerimden biri şaka kaldıramayışım özellikle el şakaları ve herkese şüpheyle yaklaşmamı arkadaşlarım çok eleştirir en sonunda da nolucak akrep burcu işte diyip konuyu kapatırlar...bide iyi yönlerimizi görseler benimde tepem atmaz hani...eminimki sizleride eleştiren çok kişi vardır e anlarsınız halimden :)

şimdi sizlere sormak istediğim iyi ve kötü olarak en çok hangi yönünüzü eleştirirler:44:..

ben kötüyü söyledim
iyi olarakta konuşulan yönüm sevdiklerime aşırı sadık oluşum...peki sizler??

dostlar bi akrep olarak şundan şikayetçiyim....benim eleştirilmeye hiç gelemeyen bi yapım var eminimki çoğunuzda böylesinizdir...eleştirildiğim yönlerimden biri şaka kaldıramayışım özellikle el şakaları ve herkese şüpheyle yaklaşmamı arkadaşlarım çok eleştirir en sonunda da nolucak akrep burcu işte diyip konuyu kapatırlar...bide iyi yönlerimizi görseler benimde tepem atmaz hani...eminimki sizleride eleştiren çok kişi vardır e anlarsınız halimden :)

şimdi sizlere sormak istediğim iyi ve kötü olarak en çok hangi yönünüzü eleştirirler:44:..

ben kötüyü söyledim
iyi olarakta konuşulan yönüm sevdiklerime aşırı sadık oluşum...peki sizler??

Eleştirilmekten nefret ederim!
Karşımdaki her kim olursa olsun lafımı esirgemem
Annemin de deyişiyle 'akrep gibi sokuyorum'
Sanırım kötü yönüm bu.
Karşımdaki üzülcek mi kırılcak mı demeden kendi aklımdakini,ağzımdakini ardı sıra söylemem.

aynen bende lafımı hiç esirgemem bazen açık olarak konuştuğumda karşı taraf biraz afallıyo :KK53:

saygısızlık boyutunda olmadığı sürece eleştirilmeyi seviyorum ben. kararlı ve hırslıyım her konuda,zayıf yönlerimi açık etmek istemiyorum bide .sanki hep güç.lü olmak zorundayımda Allahm yaa akrebiz işte :)
annemde hep der bana, akrep gibi kuyruğun sırtında geziyosun. sokmaya hazırsın diye :)

Aşırı kıskançlığımı hiç sevmiorum bitanemi kendi gözümden bile kıskanıyoruuuuuummmmmm :KK47: :KK47:

X