- Konu Sahibi blackheart
-
gene mi akraba aşkı.
ben anlamıyorum son zamanlarda erkeklerin soyunu kıran mı bastı, akrabadan başka göz koyacak kimse mi kalmadı?
insan kuzenine nasıl potansiyel sevgili gözüyle bakıp aşık olabilir benim kafam almıyor.
off off çok zor ya.. Düşün her şeyi aşıp evlendiniz, birincisi çocuklarınızın engelli olma olasılığı daha fazla. Hadi bunu boşver çünkü illaki engelli olur diye bişey yok. Ama diyelim kavga ettiniz aileler de eder, yani sizdeki her huzursuzluk onlara da yansır. Hele ki boşanma gibi bişey olsa aileler birbirlerine küsebilirler bile..
Yani işin zor biraz
allah yardımcın olsun..
gene mi akraba aşkı.
ben anlamıyorum son zamanlarda erkeklerin soyunu kıran mı bastı, akrabadan başka göz koyacak kimse mi kalmadı?
insan kuzenine nasıl potansiyel sevgili gözüyle bakıp aşık olabilir benim kafam almıyor.
ya hemen karşı tarafı suçlamayalım esmeralda lütfen bilmeden yani ONUN Bİ SUÇU YOKTUKİ ASLINDA ONUN Bİ KIZ ARKADAŞI VARDI KIZ BUNU ALDATMIŞTI ARTIK YEMİNLER EDİYORDU İŞTE BEN ARTIK SEVMEM DİE YA DİORDUM KARŞINA BİRİ ÇIKAR DÜRÜST ÖYLE DEME FALAN DERTLEŞİRDİK GEZERDİK AİLEMDE AKRABA OLDUĞU İÇİN BİŞE DEMEZDİ GECEN SENE BÜTÜN YAZ BOYUNCA GEZDİK ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK HATTA BİRLİKTE MARMARİS TATİLİ BİLE YAPTIK :) SONRA BİR ANDA DUDAKLARIMIZ BİRLEŞTİ İLK BEN ÖPTÜM ASLINDA İŞTE ONDAN SONRA BAŞLADI BELKİDE HAKLISIN ESMERALDA HİÇ BÖYLE BİŞE YAPMAMALIYDI ASLINDA BEN SUÇÇLUYUM KARŞIDAN ESİP SAVURMALAR OLMUYOR YAŞAYINCA İNSAN BİR BAŞKA OLUYOR ZAMANINDA BENDE KÖYÜ BAKARDIM AKRABA BİRLİKTELİKLERİNE AMA BİLMİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK
akraba evliliği bana ters değil olabilir arada sevgi varsa...nikah düşüyormu düşüyor önemli olan bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?