• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akraba birliktelii

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
583
1
0
Bursa
merabalar benım sorunum biraz farklı
benım bır bucuk senelik bir ilişkim var ama erkek arkadaşım halamın oğlu ve bunu hiç kimse bilmiyor ve bu zamana kadar iki kere falan yakalandık ama teyzem saolsun bişe demedi kaydirigubbakcemile3 iyi kötü anlaşıyoruz o benı seviyo ben onu böyle gidiyor bizim aileye ters akraba evliliği onun için bu konuyu kimseye açmam hiç mümkün değil ve ben artık patlama derecesine geldim bi sorunumuz olduğunda kavga ettimizde morelim bozulduğunda neyin var denildiğinde ondan bağsedememek beni üzüyor ama alıştım bazen tek çıkar yok ayrılmak gibi geliyor ama ayrılamaıyoruz seviyoruz ben 19 o 24 yaşında ben napıcağımı şaşırdım yol Gösterin bi akıl verin

Canım akraba evliliği bizim oralarda da TERS
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadık akrabalık ilişkilerimiz de
O yüzden ters ama sevince üstesinden gelirsiniz diyemiyorum yani..kafamçokkarıştı

off off çok zor ya.. düşün her şeyi aşıp evlendiniz, birincisi çocuklarınızın engelli olma olasılığı daha fazla. Hadi bunu boşver çünkü illaki engelli olur diye bişey yok. ama diyelim kavga ettiniz aileler de eder, yani sizdeki her huzursuzluk onlara da yansır. hele ki boşanma gibi bişey olsa aileler birbirlerine küsebilirler bile..
Yani işin zor biraz :(
Allah yardımcın olsun..

gene mi akraba aşkı.
ben anlamıyorum son zamanlarda erkeklerin soyunu kıran mı bastı, akrabadan başka göz koyacak kimse mi kalmadı?
insan kuzenine nasıl potansiyel sevgili gözüyle bakıp aşık olabilir benim kafam almıyor.

gene mi akraba aşkı.
ben anlamıyorum son zamanlarda erkeklerin soyunu kıran mı bastı, akrabadan başka göz koyacak kimse mi kalmadı?
insan kuzenine nasıl potansiyel sevgili gözüyle bakıp aşık olabilir benim kafam almıyor.

evet bende anlam veremiyorum ya hala oğluna, teyze oğluna, dayı oğluna nasıl aşık olunur ya
siz kuzensiniz birkerem of gönül diymi aka da konar karayada

ya hemen karşı tarafı suçlamayalım esmeralda lütfen bilmeden yani ONUN Bı SUÇU YOKTUKı ASLINDA ONUN Bı KIZ ARKADAŞI VARDI KIZ BUNU ALDATMIŞTI ARTIK YEMıNLER EDıYORDU ıŞTE BEN ARTIK SEVMEM DıE YA DıORDUM KARŞINA BıRı ÇIKAR DÜRÜST ÖYLE DEME FALAN DERTLEŞıRDıK GEZERDıK AıLEMDE AKRABA OLDUĞU ıÇıN BıŞE DEMEZDı GECEN SENE BÜTÜN YAZ BOYUNCA GEZDıK ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇıRDıK HATTA BıRLıKTE MARMARıS TATıLı BıLE YAPTIK :) SONRA BıR ANDA DUDAKLARIMIZ BıRLEŞTı ıLK BEN ÖPTÜM ASLINDA ıŞTE ONDAN SONRA BAŞLADI BELKıDE HAKLISIN ESMERALDA HıÇ BÖYLE BıŞE YAPMAMALIYDI ASLINDA BEN SUÇÇLUYUM KARŞIDAN ESıP SAVURMALAR OLMUYOR YAŞAYINCA ıNSAN BıR BAŞKA OLUYOR ZAMANINDA BENDE KÖYÜ BAKARDIM AKRABA BıRLıKTELıKLERıNE AMA BıLMıYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK

off off çok zor ya.. Düşün her şeyi aşıp evlendiniz, birincisi çocuklarınızın engelli olma olasılığı daha fazla. Hadi bunu boşver çünkü illaki engelli olur diye bişey yok. Ama diyelim kavga ettiniz aileler de eder, yani sizdeki her huzursuzluk onlara da yansır. Hele ki boşanma gibi bişey olsa aileler birbirlerine küsebilirler bile..
Yani işin zor biraz :(
allah yardımcın olsun..

böyle çocukların engelli olucağını duyunca oda üzülüyor yapılabilicek bişe yok diyor bir kaç kere denedik ayrılmayı olmadı yapamadık yurtdışınaçıkmayı düşündük pasaport çıkartıp gidelim dedik oradada yapamayız dedik oturduk popomuzun üstüne bunlar yanlış gelebilir ama kalbime laf anlatamıyorum aileside sıkıştırıp duruyor evlen evlen die ben kesinlikle karışmıyorum evlen diyorum o başkasıyla olamam dior başkada bişe demiyor e diyorum ben evlensm nolucak çeker giderim bidahada görüşmeyiz diyor aslında onunda kafası karışık

gene mi akraba aşkı.

Aynen ya bana da ters akrabaya o gözle bakmak
Akrabalığın ne önemi kaldı bakınca zaten.:delphin:

halamın oğlu benim öz ve özzz abim gibidir abi derim asla ve asla bu gözle bakmam bakamam..bana bize çok ters çok sasırırdım açıkcası..pek hayırlı olmaz bence ama hayırlısı olsun.. :kahve:

bana biraz sapıkça geldi, allah bilir aileniz sizi ona emanet edip biçok yere gözü kapalı yollamıştır sizi, eminim ailen öğrendiğinde onlarda çok büyük şok yaşayacaklar kafamçokkarıştı

ya hemen karşı tarafı suçlamayalım esmeralda lütfen bilmeden yani ONUN Bİ SUÇU YOKTUKİ ASLINDA ONUN Bİ KIZ ARKADAŞI VARDI KIZ BUNU ALDATMIŞTI ARTIK YEMİNLER EDİYORDU İŞTE BEN ARTIK SEVMEM DİE YA DİORDUM KARŞINA BİRİ ÇIKAR DÜRÜST ÖYLE DEME FALAN DERTLEŞİRDİK GEZERDİK AİLEMDE AKRABA OLDUĞU İÇİN BİŞE DEMEZDİ GECEN SENE BÜTÜN YAZ BOYUNCA GEZDİK ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK HATTA BİRLİKTE MARMARİS TATİLİ BİLE YAPTIK :) SONRA BİR ANDA DUDAKLARIMIZ BİRLEŞTİ İLK BEN ÖPTÜM ASLINDA İŞTE ONDAN SONRA BAŞLADI BELKİDE HAKLISIN ESMERALDA HİÇ BÖYLE BİŞE YAPMAMALIYDI ASLINDA BEN SUÇÇLUYUM KARŞIDAN ESİP SAVURMALAR OLMUYOR YAŞAYINCA İNSAN BİR BAŞKA OLUYOR ZAMANINDA BENDE KÖYÜ BAKARDIM AKRABA BİRLİKTELİKLERİNE AMA BİLMİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK

öncelikle forumda büyük harf kullanmak yasaktır..

ben karşı tarafı suçlamadım ki.
bir ilişkiyi yaşayan iki kişiyse iki tarafı da suçlarım.
bana göre kuzen ilişkisi ne olursa olsun tolare edilebilecek birşey değil.

akraba evliliği bana ters değil olabilir arada sevgi varsa...nikah düşüyormu düşüyor önemli olan bu...

bende anlamış degilim :SS
yani teyze,amca,dayı,hala cocukları bizde kardeş gibi bakılır asla ole bişey olması mumkun degil hatta bu abartılarak babanın amcasının ogluna kadar gider ve diğerlerinin asla ole bişey olmaz :S

bizde bole bişi hiç rastlanmadı bugune kadar bundan sonrada olacagına emin degilim cunku yetiştirilirken biz boyle ogrenmişiz ve yetiştirdiklerimizde boyle ogrenecektir ..:
neymiş ole hala oglu ile ya kafamçokkarıştı

yanlış yanlış yanlış
bu konuda yapılacak tek yorum budur
her bakımdan yanlış
işin birde şu boyutu var
diyelim ki olduda evlendiniz anlaşamadınız ayrıldınız
otomatikman teyzenide kaybetmiş olacaksın aile içinde kötülük olacak
bu anlaşmazlık ikiniz arasında kalmayacak
işin çocuk boyutuna hiç değinmiyorum siz biliyorsunuzdur akraba evliliklerinde çocuk yapmanı
yüzde kaç sakat riski taşıdığını
bu kadar şeyi göze alıyorsan tamam diyorsan sen bilirsin

pess, artık aileler güvenipte çocuklarını kardeş çocuklarına bile emanet edemiycekk, bir çeşit ensest e girer bu tarz ilşkiler :oklava:

Back