AKP’nin yaşam koçu şeriat istedi...

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
AKP’li belediyelerin aile danışmanı Sibel Üresin, bu kez de “Türkiye’ye şeriat gelmeli” dedi.

EVLİLİKTE çok eşliliği destekleyen açıklamalarıyla dikkat çeken AKP’li belediyelerin aile danışmanı Sibel Üresin, bu kez de “Türkiye’ye şeriat gelmeli” dedi.

İktidar yanlısı televizyonun canlı yayınında konuşan İslami yaşam koçu Üresin, şeriatın ‘korkunç ve kötü’ bir şey gibi algılatılmasına karşı olduğunu savundu. Şeriatın gelmesi halinde birçok hukuksuzluğun giderileceğine inandığını söyleyen Sibel Üresin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben şeriatı eşittir huzur olarak algılıyorum. Özellikle tecavüzün, aile içinde yaşanan saçma sapan ilişkilerin, uyuşturucunun, alkolün ve dinimizin haram olarak nitelendirdiği her şeyin yasaklanacağını bilmek… Bu tabii ki insana huzur veren bir şey. Bundan dolayı da bana cazip geliyor. Alkol yasaklanmalı. Fuhuşun da bitmesi gerekiyor.”

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/akpnin-yasam-kocu-seriat-istedi-646392/

Sen değilmisin kocana başka kadın alabilirsin diyen.
Hem saçma sapan aile ilişkilerinin önüne geçilir diyorsun da,hemde kocana başka kadın alma hakkını veriyorsun...
Senin midesizliğin beynine vurmuş.

akıllı kadın, bu kesimden erkeklerin yanında olarak güzelce cebini doldurdu, karşısında olsa kadın hakları kadına şiddete çözüm bulunsun yok özgürlük bilmem ne dese, ne 5 kuruş kazanırdı ne yemediği hakaret kalırdı, hedef gösterilmeside bonus olurdu mesela buna kadını öldürmüş deseler, hak etmiştir, dinimize göre erkeğimizi üzmemeliyiz bu çok büyük günah falan der

bu kadın arkadaşına kocasını peşkeş çekmiyor muydu. he sibel heeee

Çekiyordu,hala umudu varmı acaba

Kadın cukkaların nereden geleceğini biliyor nabza göre şerbet veriyor

Bunun gibi geri kafalılar olursa niye istemesin şeriatı,kadın kocasına üstüme kadın alabilirsin diyen bir zat...

Şakamı ciddimi yazdıkalarınız?
Şaka olarak algılamak istiyorum bunu..

Şakamı ciddimi yazdıkalarınız?
Şaka olarak algılamak istiyorum bunu..
Ciddi olur mu ablam ya

Sinirimden saçma sapan şeyler yazmak istemediğim için bazıları anlar belki diye öyle yazayım dedım

İran daki idam edilen kız geldi aklıma

Ciddi olur mu ablam ya

Sinirimden saçma sapan şeyler yazmak istemediğim için bazıları anlar belki diye öyle yazayım dedım

İran daki idam edilen kız geldi aklıma

Acaba mı dedim ya,şaka filan ..

şeriatın geçerli olduğu ülkelerde içki gizli kapaklı ama su gibi akıyor,erkekler canı ne isterse yapıyor çünkü hak görülüyor,tecavüz bitmiyor artıyor ama suç olmaktan çıktığı için gizli kalıyor bizim ülkemizde de adına "töre" diyerek tecavüze uğrayan kızcağızlar öldürülüyor.bir tarafı kopasıcalar gururla dolanıyor.
şeriat istiyor bu üremesice ama maaşallah sürekli seksten bahsediyor.hep bahsettiği konu kadın ve erkeğin yatak muhabbeti.
başka hak hukuk yok mu şeriatte ?

gerçekten şeriat istiyorsa bu kadına bu fitne fücur hallerinden dolayı eminim iyi bir cezası vardır

Cezası olsa çıkıp ta böylesine açıklamalar yapmaz,neyine güveniyor bu kadın..

şu bir ara çocuklara kötülük yapanlar için olmalıydı belki şeriattaki kanunlar. Belki bir nebze içimiz soğurdu,kadınlar içinde.En iyisi masumlar için desem daha doğru olur.

Kötülük yapana yasalar ceza versin,şeriatın ülkemizde ne işi var..

Aklı bel altı çalışıyor da ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…