AKP'li yönetici: Allah kimseyi Saadet Partisi'ne oy verecek kadar imansız bırakmasın

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.062
212.077
60
Yönetici, tepkilerin ardından tweet'i sildi
page_akpli-yonetici-allah-kimseyi-saadet-partisine-oy-verecek-kadar-imansiz-birakmasin_423759359.jpg

AKP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Taşdemir, muhalefetteki partilere oy verenlere hakaret etti.

AKP'li Taşdemir şu ifadeleri kullandı:

"Allah kimseyi

-CHP'ye oy verecek kadar AKIL'sız

-HDP'ye oy verecek kadar VATAN'sız

-İP'e oy verecek kadar ÜLKÜ'süz

-SP oy verecek kadar İMAN'sız

Bırakmasın!"

En çok tepki Taşdemir'in Saadet Partisi'ne oy verenleri "imansız" ilan etmesine geldi. AKP yöneticisi Cemile Taşdemir tepkilerin ardından tweetini sildi.

İşte o tweet:

20181128140416_akp-yoneticisinden-muhalefet-partilerine-oy-verenlere-hakaret-535838-1.jpg

http://t24.com.tr/haber/akpli-yonetici-allah-kimseyi-saadet-partisine-oy-verecek-kadar-imansiz-bi

Yönetici, tepkilerin ardından tweet'i sildi
page_akpli-yonetici-allah-kimseyi-saadet-partisine-oy-verecek-kadar-imansiz-birakmasin_423759359.jpg

AKP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Taşdemir, muhalefetteki partilere oy verenlere hakaret etti.

AKP'li Taşdemir şu ifadeleri kullandı:

"Allah kimseyi

-CHP'ye oy verecek kadar AKIL'sız

-HDP'ye oy verecek kadar VATAN'sız

-İP'e oy verecek kadar ÜLKÜ'süz

-SP oy verecek kadar İMAN'sız

Bırakmasın!"

En çok tepki Taşdemir'in Saadet Partisi'ne oy verenleri "imansız" ilan etmesine geldi. AKP yöneticisi Cemile Taşdemir tepkilerin ardından tweetini sildi.

İşte o tweet:

20181128140416_akp-yoneticisinden-muhalefet-partilerine-oy-verenlere-hakaret-535838-1.jpg

http://t24.com.tr/haber/akpli-yonetici-allah-kimseyi-saadet-partisine-oy-verecek-kadar-imansiz-bi

Yaa tabi tabi bir siz imanlısınız (!) zaten diğer herkes imansız ve vatan haini (!)
Kafalar nereye gidiyor çok merak ediyorum..
Herkes ALLAH olmuş (Tövbe haşa) milletin imanını ölçüyor, gerçekten pes pes..:KK34::KK34::KK34:

X