AKP’li Şahin: ‘Evet’ demeseydiniz üç çocuğunuz olmayacaktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
AKP Karabük milletvekili Mehmet Ali Şahin, ‘partili cumhurbaşkanlığını’ hedefleyen anayasa değişikliği referandumu üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi: “Nikah masasında ‘Evet’ demeseydiniz, 3 tane çocuğa sahip olamayacaktınız.”

Fotoğraf: DHA

Karabük’te partisinin İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Şahin, CHP’nin halka güvenmediğini öne sürerek ‘Evet’i Kılıçdaroğlu’nun ‘evliliğine’ bağladı: “Siz, Selvi hanımla oturduğunuz nikah masasında ‘Evet’ demeseydiniz 3 tane çocuğa sahip olamayacaktınız. ‘Evet’ dediğiniz için mutlu bir evliliğiniz var Sayın Kılıçdaroğlu. ‘Hayır’da hayır yoktur. ‘Evet’te hayır vardır.”

Referandum sürecindeki anayasa değişikliğinde ‘cumhurbaşkanının yargılanmasına’ dikkat çeken AKP’li vekil, “Şu anda cumhurbaşkanını yargılayacak vatana ihanetten dolayı herhangi bir yasal düzenleme de yok. Türkiye’de cumhurbaşkanını şu anda yargılamak mümkün değildir. Biz bu modelle cumhurbaşkanının yargılanması önündeki engelleri de kaldırıyoruz. Tek başına yaptığı kişisel tasarruflardan dolayı da yargılanacağı gibi, görev esnasında yapmış olduğu hatalardan dolayı da Cumhurbaşkanı yargılanabilecek” diye konuştu.

http://www.diken.com.tr/akpli-sahinden-chp-liderine-evet-demeseydiniz-uc-cocugunuz-olmayacakti/

Aptala anlatır gibi anlat halk anlamaz
Tavuk uçamaz çünkü uçarsan havada yumurtası düşer kırılır
Ne alaka diyene üç çocuklu evete benim tespitim daha mantıklı

Bizim düğünde nikah memuru eşime de bana da iki kere evet dedirtip bir de üstüne masanın başında iki kere oynatmıştı.

Bu durumda benim 6 cocugum olması lazım ama yok olmuyor işte.

Bu işte bir mantık hatası var ama nerede bilemedim, acaba duble evet ters mi tepti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…