• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'li rektör: Kan dursun istiyorsanız 1 Kasım'da iktidarı destekleyin

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
akp-li-rektor-kan-dursun-istiyorsaniz-1-kasim-da-iktidari-destekleyin-79450-5.jpg

AKP’nin fetvacısı olarak bilinen Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı ile ilgili "Terörü durdurmak, akan kanı kurutmak istiyorsak iktidarı destekleyelim" dedi.

Kişisel twitter hesabından Ankara'daki saldıryla ilgili açıklama yapan Akgündüz şunları yazdı: "Müslüman kardeşlerim! Eğer terörü durdurmak ve akan kanı kurutmak istiyorsak, 1 Kasım'da iktidarı destekleyelim"

Akgündüz, daha önce de Gezi Direnişi'ne ilişkin görüşleri nedeniyle tartışma konusu olmuştu. Gezi'ye ilişkin, "dinsizlerin, Ermenilerin, Alevilerin işi" açıklaması, Hollanda Parlamentosu'nun tepkisine neden olmuştu.

Akgündüz, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili yaptığı yorumda da AKP hükümeti bürokratlarının sadece "yüzde 20" yediğini söylemişti.

akp-li-rektor-kan-dursun-istiyorsaniz-1-kasim-da-iktidari-destekleyin-79453-1.jpg

http://www.birgun.net/haber-detay/a...iz-1-kasim-da-iktidari-destekleyin-92055.html

Sen destekle. Belki o yedikleri yüzde 20den sana da verirler.

acaba Kuran'ın neresinde % 20 ye kadar yiyebilirsiniz yazıyor ?
Söylemine göre her türlü % 20 alacaklıyım.Ben her şeyi % 100 ödedim bugüne kadar.
Aradaki farkı kimden tahsil edeceğiz ?

ee bu hükümet şu anda başımızda değilmi. 1 kasımda mucizemi olacakta şu an terörü durdurmayan hükümet 1 kasımda durduracak derler adama

yok o öyle değil siz yanlış anlamışsınız..
tek başına hükümet olurlarsa durduracaklar yok yine koalisyon çıkarsa devam edecek..

başbakan geçici seçim hükümetiyiz biz diyor bangır bangır sorumlulukları yokmuş..
tek başına iktidar olurlarsa sihirli değnekle dokunacaklar yersen...

Olur sen dedin desteklicem, bir anda aydınlandım kendime geldim ;))))

13 yıldır neden durdurulamadı ?
Üstelik çoğunluk AKP diye inlerken..

Back
X