AKP’li Meclis üyesinin paylaşımı tepki topladı

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.062
212.077
60
Malatya Akçadağ'da, AKP’li Meclis Üyesi Cumali Doğan'ın yaptığı “94 yıllık sarhoşların kurduğu rüyalar bitti. Tabiiki evet” paylaşımı tepki topladı.
Malatya'nın Akçadağ ilçesi AKP’li Meclis Üyesi Cumali Doğan, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı “94 yıllık sarhoşların kurduğu rüyalar bitti. Tabiiki evet” paylaşımı, tepkilere neden oldu. AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, gerçekleştirilen olağanüstü toplantının ardından Doğan'ın partiden ihraç edildiğini açıkladı.

Akçadağ İlçesi'nin AKP’li Meclis Üyesi Cumali Doğan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, "94 yıllık sarhoşların kurduğu rüyalar bitti. Tabiiki evet” şeklinde paylaşımda bulundu. Doğan'ın bu paylaşımı büyük tepki çekti. Partisince savunması istenip disiplin kuruluna sevk edilen Cumali Doğan'ın AKP ile ilişiği kesildi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, savunmasında Atatürk ve İnönü’yü hedef alarak paylaşımı yapmadığını sadece başka birinin yaptığı paylaşımı paylaştığını söylediğini belirterek, "İl yönetim kurulumuzda söz konusu paylaşımın tüzüğümüzün 117'nci maddesinin 1 ve 2'ncı fıkralarında sayılan hükümleri ihlal ettiği anlaşılmıştır. Partimizin temel değerlerine aykırı olarak, ilgili kişinin parti tüzüğünün 119'uncu maddesi gereğince tedbirli olarak disiplin kuruluna sevki ile parti ile ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" dedi.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, tepki gösterdiği paylaşımı nedeniyle Cumali Doğan hakkında suç duyurusunda bulunulacağını belirtti. (DHA)

https://www.evrensel.net/haber/310403/akpli-meclis-uyesinin-paylasimi-tepki-topladi

Hic sasirmadim Malatyaliyim ve malesef belirtilen bolgenin halki pek sevilmez elbet iyi insanlar vardir ama genelde kafa boyle yasiyorlar :)) cok onemsememek gerek

Böyle düşünce yapısındaki insanlar yok olsun bir zahmet,yada defolup gitsinler..

Son düzenleme:
Atatürk'ün kurduğu ülkede iktidar olmamışlar gibi bu nasıl fütursuz sallamadır, insanın aklı şaşıyor. Bu kadar mı karaktersizsiniz siz ya?

Şu an Cumhuriyet olmasa, bu topraklar Atatürk önderliğinde şehitlerin mücadelesi sayesinde kazanılmasa İngilizin, Fransızın soytarısı olacaktın ama sen şu an müslüman bir ülkede Cumhuriyet sayesinde medeni bir şekilde yaşıyorsun. Ya da biz medenice yaşıyoruz, sizi bilemem.

Sen de ülkenin dertleriyle kasıp kavrul, tek başına kal, hayatını ülkene ada, kendi isteklerinden, hayatından, doğmamış çocuklarından feragat et, dört bir yanı düşmanla dolmuş ülkeyi düşmandan nasıl kurtarırım diye gece gündüz kafa patlat bir de yakınındaki kalleşlerle uğraş da ondan sonra konuş. Kolay mı sanıyorsunuz bu adamın hayatı? Cephede savaştı ya cephede, niçin senin gibi beyinsizler bu ülkede özgürce yaşasın diye. Lan sen bi savaşa katılıp düşman görsen altına edersin, gelmişsin Atatürk'ü gömüyorsun. Onun dertlerinin binde biri sen de olsa günde 10 rakı devirirdin. Ama tek yaptığınız sıcacık evinizde ülkeye tek bir fayda sağlamadan boş beleş sallamak. Ayy bi git Suriye'de savaş sen ya.

Kafa birmilyon bunların,kendine faydası olmayan adamdan ülke için fayda beklemek ne kadar doğru acaba..

Yazıklar olsun ne diyeceğimi bilemedim..

Hepsi aynı bunların,ezberlemişler ayyaş diye sövüp duruyorlar..

Amin insallahh ablacim

İnsanı çileden çıkarır bu karakterdeki adamlar..

Kiskanclik bu baska birsey degil artik ne yapacaklarini sasirdilar oyle bir adamin zekasina yetisebilmek mumkun degil bari bizde sacmayalim diyorlar cidden ben artik buna yoruyorum ya..Ataturku sevmeyenlerin agizlarinda hep ayni seyler Ataturk iciyormus ay canim benim o icmis ama zeka seviyesi nirvana sen icmiyorsun da ne oluyor ancak laf soylersin baska icraat yok ..isleri gucleri din uzerinden insanlarin uzerine yurumek dun de tam cok guzel bir film izledim peekay diye izlemesi gerekenler de izlese keske

Önceden de vardı bunlar,ama şimdi aleni insanın gözüne sokar gibi yapıyorlar..
Sonra gelsin ceza indirim..
Yok hanım ablacım yaa önceden böyle çok fazla yoktu. Varsa bile bunların döneminin binde biri kadardı. Ahlak erezyona ugradı, din istismar edildi ve Şimdi her 3 haberden biri tecavüz, hırsızlık, ahlaksızlık, yalan dolan...

Tabiki bu kadar değildi ama çoğu kimse bilmezdi bunları..
Şimdi aleni herşey,tak kravatı indirimal ne güzel yaaa..
O kararları veren hakimlerin yaşamlarına bakmak lazım birde..

Tabiki bu kadar değildi ama çoğu kimse bilmezdi bunları..
Şimdi aleni herşey,tak kravatı indirimal ne güzel yaaa..
O kararları veren hakimlerin yaşamlarına bakmak lazım birde..
Tabiki vardır hiç yoktur demem haklısın ama bunlar değilmi böyle ahlaksızlıkları yasalaştırmaya çalışanlar. Yakın zamanımıza bak "tecvüzcüsüyle evlendirme" vakaasını hatırla. Ayrıca bak taza haber hemen bir altta"Diyanet kalkan oldu, çocuklar suçlu"...

Herşey mübağ onlara göre..
O haberi tv de gördümde ne oldu dinleyemedim hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…