Varsın bizi rahatsız etsinler.Ben ziyaretçilere bayılırım
Yine biz rahatsız edilecez.Bazıları ters dönecek onlardan bahsetseydi keşkebiz de böö der kaçırırız bu mantığa göre
Ben de buna benzer birşey yazdım.Sen kibar yazmışsınen azından kul hakkıyla gitmeyeceğiz gidecek olanlar düşünsün
Ben de buna benzer birşey yazdım.Sen kibar yazmışsın
Eki Görüntüle 1970467 Eki Görüntüle 1970466
Bir süreden sonra vuruyor tekmeyi parlementoya oluyor sana diktatörlük diyen adam ,başkanlık gelmezse sonra öcüler yer sizi demeye başlamış.
Bundan yıllar yıllar önce ben öğrenciyken bu adam bizim hocamızdı. Çok uzun yıllar boyunca doçent olarak kaldı, profesör olamadı. Ta ki Bülent Tanör rahatsızlandı, Süheyl Batum Galatasaray'a gitti ki bunu mecburiyetten Prof yaptılar. Anayasa kürsüsünde de en kıytırık bölümü bu anlatırdı kimse de iplemezdi bunuişte bunlar hep geçmişin eziklikleri.
Kuzu'nun titrinde Anayasa Profesörü yazıyor ya bunu gören duyan da birşey zannediyor.valla eskiden prof dedin mi bi durulurdu artık hiç itibar etmiyorum bu etiketlere, bu etiketlilerin hepsi mecliste hani vizyon, kültür, entellektüellik...
Kuzu'nun titrinde Anayasa Profesörü yazıyor ya bunu gören duyan da birşey zannediyor.
Profesör olması da hayli şaibeli ya.
Biz öğrenciydik okul Kuzunun Prof olması ile çalkalanmıştı.
Doçent olan Burhan Kuzu anayasa profesörü olmak için başvuruyor.
Anayasa profesörü beş kişiden kurulu jüride; rahmetli Bülent Tanör , Erdoğan Teziç, akp’ye anayasa taslağı hazırlayan Ergun Özbudun , Tuncer Karamustafaoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor.
Beş komisyon üyesi ayrı ayrı raporlarını yazıyor. Beş üyenin oy birliği ile Burhan Kuzu'nun anayasa profesörlüğünü reddediyor.
Fakat jürinin kararı resmiyet kazanamıyor.
Burhan Kuzu duyum aldığı için profesörlük başvurusunu geri çekiyor.
Bir süre süre sonra ikinci bir jüri oluşacak,fakat araya bir başka olay giriyor.
Burhan Kuzu kitaplarında Kamu Hukuku hocamız prof. Semih Gemalmaz'ın hukuksal belgeler kitabından intihal ( arak) yapıyor:))
Daha sonra 99 yılıydı sanırım yeniden profesörlük başvurusu yapıyor
Burhan Kuzunun anayasa profesörlüğüne karar verecek beş üyenin dördü idari hukukçusu, tek üye, anayasa profesörü Erdoğan Teziç. ( anayasa kürsü başkanıydı)
Bu başvuru döneminde Bülent Tanör kanserle mücadele ettiği için yok.
Burhan Kuzu 4 kabul 1 ret ile Prof oluyor. Reddeden tek kişi anayasa kürsü başkanı Erdoğan Teziç.
Anayasa profesörlüğünü idare hukukçularının oluru ile almış bir adamdır :)
:şaşırmadım canım, ama burda herşey açık açık yazılmıyor anladın sen onu..
üniversitelerin hali içler acısı...
Maalesef tüm eğitim sistemimizin içi iyice boşaltıldı. Cehalet prim yapar oldu ya en acısı da bu.şaşırmadım canım, ama burda herşey açık açık yazılmıyor anladın sen onu..
üniversitelerin hali içler acısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?