Kılıçtaroğlu değil lütfen KılışşşşdarogluuuuuBiz araba üretmiyor bizatihi almanya'da 850 bin TL’lik araba alıyoruz kılıçtaroğlu işte heee
Ben seviyoRum kılıçtar demeyi şöyle bir kılıçları çıkarsa artık Türk siyasetine göre çok nazik ve naif bazen üzüldüğüm bile oluyorKılıçtaroğlu değil lütfen Kılışşşşdarogluuuuu
Demokrat bir insandır. İnsaflı ve de vicdanlı bir adam olduğu için politikada da böyle davranıyor. Genel anlamda gerçekleri konuşuyor fakat hiç gündem belirleyen kişi olamıyor. .Chp nin temel sorunu da bu gibi geliyor bana.Ben seviyoRum kılıçtar demeyi şöyle bir kılıçları çıkarsa artık Türk siyasetine göre çok nazik ve naif bazen üzüldüğüm bile oluyor
Şüphesiz demorat ve dürüst biri ama siyaseti yavaş ve yaratıcı değilDemokrat bir insandır. İnsaflı ve de vicdanlı bir adam olduğu için politikada da böyle davranıyor. Genel anlamda gerçekleri konuşuyor fakat hiç gündem belirleyen kişi olamıyor. .Chp nin temel sorunu da bu gibi geliyor bana.
Son cümlende her şeyin cevabını net olarak vermişsin. Tebrik ederim.' 'Din argümanı'' İnsanları ve yaşadıkları ülkelerin tüm zenginliklerini en kolay şekilde sömürme yoludur.Şüphesiz demorat ve dürüst biri ama siyaseti yavaş ve yaratıcı değil
Ana muhalefet lideri olarak hükümetin yanlışları kendi ve ülke alehine çok verimli kullanılamadı
CHP nin yaptığı siyaset için ne kadar sosyal demokrat diyebiliriz?
AKP geçmişte yapılan hatalar üzerine bu kadar güçlü bir şekilde karşımızda kılıçtaroğlu ve CHP (sevdiğim gibi yazıcağım) geçmişe takılmış durumda insanlar geçmişteki CHP yada yönetimi istemiyor yeni çözümler yeni bir bakış açısı istiyor
Partinin alt kadroları zayıf bu konuyada el atmalı parti yönetimi
Ve karşı tarafın din argümanı var kendilerini çok net ve iyi anlatmaları gerekiyor
Biliyorum ama genede anlatılabilirSon cümlende her şeyin cevabını net olarak vermişsin. Tebrik ederim.' 'Din argümanı'' İnsanları ve yaşadıkları ülkelerin tüm zenginliklerini en kolay şekilde sömürme yoludur.
Programa çıkmadan evvel alınan 1-2 kadeh alkol, programın stresini biraz azaltır diye düşmüş ancak sanırım kendini durduramamış. Sen içme hocam içince sapıtıyorsun.
Ahdfksdfkjksjfks Aynısını yazmışsınn:))))))))))))))))))))))Harbi benim de aklıma acaba içmiş mi sorusu geldi.
- Karşıdan far eüğeüe araba gelirken farları yanıyuğe araba gelirken gittiği arabanın farları eğüeüğüeğüeeee...... Kılışdaroğluuuuuu daha bir araba yapamadık eğüeğüeeeeğüee...
Şöforlükden vekilliğe terfi alınca böyle oluyor demekki. Ben adamı görünce 18 yaş aralığı referandumdan önce meclise mi girdi diye düşündüm.Harbi benim de aklıma acaba içmiş mi sorusu geldi.
- Karşıdan far eüğeüe araba gelirken farları yanıyuğe araba gelirken gittiği arabanın farları eğüeüğüeğüeeee...... Kılışdaroğluuuuuu daha bir araba yapamadık eğüeğüeeeeğüee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?