• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’den Twitter itirafı: Keşke kapatmasaydık, zaten herkes bir yoldan ulaştı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Yeni AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarından sızan tapeler nedeniyle Twitter’ın kapatılmasının yanlış olduğunu itiraf etti. Bozkır, ”35 milyon kişi internet kullanıyor, neyi yasaklamışız?” dedi.

Twitter’a erişim, dönemin başbakanı olan Tayyip Erdoğan’ın ”Twitter mwitter hepsini kapatacağız” sözlerinin ardından engellenmişti. Volkan Bozkır’sa, Habertürk’ten Kübra Par’a verdiği röportajda, bu adımın geri teptiğini itiraf etti:

”35 milyon kişi internet kullanıyor, neyi yasaklamışız? İnsanların haysiyetini korumak için düzenleme yapıldı. Twitter’ı keşke kapatmasaydık. Yanlış oldu. Zaten herkes bir yoldan ulaştı. Şimdi oluşan yanlış algıyı düzeltmeye çalışıyoruz.”

‘Gezi ve yolsuzluk algı, olgu değil’
Bozkır, Türkiye’nin AB hedefinden vazgeçmediğini söyledi; yargı bağımsızlığı, internet yasası, basın özgürlüğü, IŞİD, Gezi olayları ve yolsuzluk dosyalarının kapatılması konusundaki imaja dair bir soruya ise ”Bunların hepsi algı, olgu değil. Algıları olgulara çevirmemiz lazım” yanıtını verdi.
http://www.diken.com.tr/hukumetten-...kapatmasaydik-zaten-herkes-bir-yoldan-ulasti/

Ooooo sizden beklenmiycek hareketlerrrr yenibi taktik mi bu da nasil kandiririz diye:KK48: taktik gelistirmeyin bu ulke celladina aşık

bu ara itiraf,itiraf üstüne:KK53:

bana ne kılıçdaroğlundan,her akepe karşıtını chp!li mi zannediyorsununz.
AKP'nin icraatine cevaben direkt CHP, MHP veya başka bir parti sokulur işin içine. Bir kere olsun sadece AKP ile ilgili haberden konuşulduğunu ben görmedim.
Konu bambaşka bir konu iken AKP'nin bir eleştirisi varsa işin içinde o teğet geçilip "baaak bir de bu var" diye başka konuya geçilir hemen.
Temel savunma stratejisi budur : )

olaylar iyice karıştı..türkiye işıdı destekliyor söylentisi vardı..hıı dedik..şimdide isıdla savaşabilirmişiz deniliyor haa diyoruz:confused:kim kimin karşısında kim kimin yanında:KK64:

Tezkere hayir diyerek, arastir oku gorursun.

Mantığınız hayret uyandırıcı gerçekten sizin düz mantığınıza göre hdp de hayır dedi tezkereye onlarda mı ışıd yanlısı o zaman. Savaş karşıtı, yavrularını savaşa göndermek istemeyen ailelerde ışıd yanlısı o zaman.
O evet diyen milletvekilleri ve çocukları gidecek olsa evet derler miydi acaba o tezkereye. Tavsiyem siz biraz araştırıp okuyun Ortadoğu bu kadar karışıkken savaşa girmemizin nelere mal olacağını, Obama ''IŞİD yüzünden bir kara harekâtına Amerikan askerlerini sevk edecek değilim.'' derken neden Türk askerlerini sokmak istediğini.

olaylar iyice karıştı..türkiye işıdı destekliyor söylentisi vardı..hıı dedik..şimdide isıdla savaşabilirmişiz deniliyor haa diyoruz:confused:kim kimin karşısında kim kimin yanında:KK64:

Acaba hedef Işid mi gerçekten tezkereye bakılırsa pek öyle gözükmüyor da:KK14:

Tezkere hayir diyerek, arastir oku gorursun.
O tezkere ISIDi degil Suriyeyi hedef aliyor, asil sen arastir gorursun. ISID bahane. Simdiye kadar ISIDa ne jandarma ne polis neden dokunmuyorlardi saniyorsun, beklediler doguda bir kac kisinin basini gotursun diye ama olmadi, daha fala sabirlari yok. Esed'le savasacagiz biz, ISID piyon.

O tezkere ISIDi degil Suriyeyi hedef aliyor, asil sen arastir gorursun. ISID bahane. Simdiye kadar ISIDa ne jandarma ne polis neden dokunmuyorlardi saniyorsun, beklediler doguda bir kac kisinin basini gotursun diye ama olmadi, daha fala sabirlari yok. Esed'le savasacagiz biz, ISID piyon.
Ha esad ha isid ne farki var.

Mantığınız hayret uyandırıcı gerçekten sizin düz mantığınıza göre hdp de hayır dedi tezkereye onlarda mı ışıd yanlısı o zaman. Savaş karşıtı, yavrularını savaşa göndermek istemeyen ailelerde ışıd yanlısı o zaman.
O evet diyen milletvekilleri ve çocukları gidecek olsa evet derler miydi acaba o tezkereye. Tavsiyem siz biraz araştırıp okuyun Ortadoğu bu kadar karışıkken savaşa girmemizin nelere mal olacağını, Obama ''IŞİD yüzünden bir kara harekâtına Amerikan askerlerini sevk edecek değilim.'' derken neden Türk askerlerini sokmak istediğini.
bizim evlatlarımız abd istiyor diyemi gidecek..

çok yakında oğlum askere gidecek,ödüm kopuyor.Allahım tüm evlatlarımızı korusun:KK43:
eğer bir savaşa girecek olursa türkiye öncelikle cumhurbaşkanı,başbakan ve milletvekillerinin oğullarını önlerde görmek istiyorum.sahte raporlarla askere gidemez raporu alanları Allah havale ediyorum:KK51:

çok yakında oğlum askere gidecek,ödüm kopuyor.Allahım tüm evlatlarımızı korusun:KK43:
eğer bir savaşa girecek olursa türkiye öncelikle cumhurbaşkanı,başbakan ve milletvekillerinin oğullarını önlerde görmek istiyorum.sahte raporlarla askere gidemez raporu alanları Allah havale ediyorum:KK51:
seninde cümlesininde evlatlarını rabbim korusun..

Back