• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'den itiraf: Ev ziyaretlerinde çok sık küfür ediyorlar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
AKP'den itiraf: Ev ziyaretlerinde çok sık küfür ediyorlar
Almanya'nın saygın gazetelerinden Süddeutsche Zeitung muhabiri Mike Szymanski 'Bomba' başlıklı yazıdında Türkiye'deki seçim ortamına ilişkin haberinde ilginç detaylara yer verdi.

388567_cover.jpeg

Szymanski'nin AKP Ataşehir teşkilatının seçim kampanyasına ilişkin aktardığı izlenimler ise seçmen ve parti teşkilatının psikolojisi açısından önemli anekdotlar içeriyor.

Haberde Ataşehir'de seçim çalışmaları yürüten ilçe kadın kolları üyesi Ayşe Sıldır'ın yaptıkları ev ziyaretleri için "Son dönemde çok sık küfür edilme olayı ile karşı karşıya kalıyoruz" ifadeleri yer alıyor. AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Işık ise seçim sonuçları için "Hatayı Cumhurbaşkanı değil, halk yapıyor. AKP değişmedi, ülke değişti." ifadelerini kullanıyor.

Işık'ın seçim standında kendisine çıkışan bir kadınla ilgili daha sonra "Gördünüz mü, elinde çocuk arabası vardı ancak içinde çocuk yoktu. Bu partimizin kötü bir görüntü vermesi için uğraşan bir provokatördü." iddialarında bulunması muhabiri şaşırtıyor.

Süddeutsche muhabiri haberde şaşkınlığını "Her şey çok hızlı olmuştu. Kadının yanında bir çocuk arabası olup olmadığından bile emin değildim. Ancak Işık çok emindi." ifadeleriyle belirtiyor.

"ERDOĞAN SİGORTALARI ATTIRIYOR"

Haberde Koza İpek operasyonu, Ahmet Hakan'a saldırı, Ankara'daki bombalı saldırı gibi olaylara yer verilirken çeşitli şehirlerde görüşülen seçmenlerin görüşleri de anlatılıyor. Hükümet döneminde iyi para kazandıkları belirtilen işverenlerin "Erdoğan sigortaları attırıyor. Her şeyi berbat etti."ifadeleri aktarılıyor.

valla kapımı çalan olmadı daha hiç, ama mhp yine mesaj atmış sağolsun:confused:
ama kapıya kim gelirse gelsin kaba davranacak değilim, onlar davranmadıkca...

valla kapımı çalan olmadı daha hiç, ama mhp yine mesaj atmış sağolsun:confused:
ama kapıya kim gelirse gelsin kaba davranacak değilim, onlar davranmadıkca...
Bana kimse gelmiyor:KK42:
Gelseler aynen bende kapıyı açar dinler teşekkür ederim biter, partiler kapı kapı geziyor diye fikrim değişmiyor hoş.

Bu sefer gelen giden olmadı.Geçen seçimde Demirtaş'tan isme özel mektup getirmişlerdi :KK53:

Kimseye kötü konuşamam ben,herkes işini yapıyor sonuçta,teşekkür eder yine bildiğimi yaparım :21:

Beni rahatsız ediyor, samimiyetsiz buluyorum bu tür davranışları.

Bize de geldiler. AKP'den geldiler, ziyaretlerini kibarca reddettik. Biraz ısrar edecek oldular, bu defa kesin bir dille reddettik.
HDP'den geldiler, kapıyı dahi açmadık.

He yavrum he :cool:abartın biraz daha abartın
Saçmalamaya başladılar artık cidden :KK67:

Bugün bize gelmişler broşür dağıtıyorlardı ben almadın ailecek akp li değiliz dedim kp de kabul etmedi zaten onların yüzünden tv açmaz oldum birde
kp her gün onları tv'de izlerken küfür ediyor ,tespit doğru bence

Şu seçimler hayırlısıyla bi geçsede
Şu saçmalamakta sınır tanımayanların bi çenesi kapansa artık :KK34:

YA secim zamanı gelip şikayet memnuniyet veya beklentimizi sormalari cok itici
Gelirlerse soylicem valla

Ankara Etimesgut'ta çok fazla ev ziyareti olurdu. Kadınların gün gibi toplanması sağlanıp, gidilir konuşulurdu. Ama ben Çankaya sınırlarında 2-3 farklı yerde oturdum, böyle bir şeye hiç denk gelmedim.

Sahi neden başka partililer gelip provakasyon yapmıyor da hep AKP ve SP geliyor cidden anlayamıyorum. İtici bir durum olduğunun farkındalar mı??? Ayaküstü iki kelamla parti değiştiren embesiller mi arıyorlar acaba?

Bana gelseler keşke, 2 dakika sonra kendilerini sorgulayıp CHP seçmeni olur giderler.

Banada geldiler anneni çağır dediler :)) ben bu evin hanımıyım dedim:KK67::KK70:broşürü aliyim ama oyumu size vermem dedim:)

Kapıma geleni kovmam ama çok itici geliyor bana da. Ne münasebet yani ben senin parti provokasyonunu özel alanımda dinlemek zorunda değilim. Meydanlara çıkın konuşun ne konuşacaksanız.

Back