• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP 1 Nisan'da operasyona başlıyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
!
akp-1-nisanda-operasyona-basliyor-2503141200_m.jpg

Hükümet'e yakın olan kişilerin Cemaat'e karşı çıkardığı"Paralel Taarruz" isimli gazetenin internet sitesinden seçim sonrası için Cemaat'e uyarı yapıldı.
"Paralel Taarruz" isimli siteden "1 Nisan'da taaruz başlıyor!" başlığıyla yapılan duyuruda "Bu tarihten sonra Paralel Örgüt'ün dışarıya çıkacak yüzü kalmayacak!" ifadeleri yer alıyor. Duyuruya tıklandığında Süleyman Babacan isimli bir kişinin yazdığı "Şimdi sıra bizde!" başlıklı bir yazı görülüyor.
Ayrıca internet sitesine ek olarak sosyal paylaşım sitesi Twitter'da"Paralel Taarruz" isimli bir hesap da bulunuyor.
SİTEDE YAYINLANAN YAZIDA ŞU İFADELERE YER VERİLİYOR:
"Siz tweet attınız, biz takip ettik.
Siz retweet yaptınız, biz sadece seyrettik.
Siz ses kayıtlarını montajladınız, biz gülümsedik.
Siz fotoğraflar yayınladınız, biz sayenizde fotoshop öğrendik.
Siz beddua ettiniz, biz dua ettik.
Şimdi sıra bizde!
1 Nisan'da öyle şeyler yayınlayacağız ki, dışarıya çıkacak yüzünüz kalmayacak.
Öyle şeyler yayınlayacağız ki, şaşkınlıktan küçük dilinizi yutacaksınız.
Öyle şeyler yayınlayacağız ki, sadece Türkiye'de değil tüm dünyaya rezil olacaksınız.
Kimlere hizmet ettiğinizi herkes anlayacak!
Sizin çökeceğiniz gün çok yakın. O gün 1 Nisan günü!
1 Nisan'dan sonra ne olacak?
- Paralel Yapı mensupları hocalarıyla birlikte beddua seansı yerine, ağlama seansları düzenleyecekler!
- Dershaneleri boşalacak!
- Okullarında kimse kalmayacak!
- Bank Asya iflas edecek!
- Tuskon dağılacak!
- Yurt dışındaki okulları bir bir kapatılacak!
- Beddua evleri dua evlerine dönüşecek!
- Gazetelerinden bir bir istifa haberleri gelecek!
- TV'lerinde kimse kalmayacak!
Kısacası Paralel Yapı çökecek!
Bekleyin....!"
HÜKÜMET- CEMAAT SAVAŞI APARTMANLARA GİRMİŞTİ
Siteden yayın yapan "Paralel Taarruz" daha önce apartmanlara bırakılan bir gazete olarak gündeme gelmişti. Bu gazeteye karşılık olarak Cemaat'e yakın olan kişiler tarafından da "Demokrat" isimli bir gazete dağıtılıyordu ve gazetede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilal-Burak- Sümeyye Erdoğan, Bakanları hedef alan haberler yayınlanıyordu.

http://www.odatv.com/n.php?n=akp-1-nisanda-operasyona-basliyor-2503141200

Benim temennim onlar aralarında savaşırken masum insanların canı yanmasın. Dün akşam haberlerde izledim şehir ve yurt ismi olarak hatırlamıyorum ama öğrenciler 3 kişilik olan odalarına 4. bir yatak eklenerek müsaadeleri olmadan birilerinin yerleştirilmesini protesto etmişler. Bu kişilerin cemaat evlerinden/yurtlarından çıkanlar oldukları yönünde tepkileri vardı kızların. Siz savaşacaksınız birbirinizden hıncınızı alacaksınız diye neden başkaları çeksin bu durumu? Siz cemaat mensuplarını bir yerlere getirirken de bazılarının hakkı yeniyordu şimdi kendi kavganızda da başkalarının canı yanıyor. ZORUNDA MIYIZ?

Omuz omuza yürürken ayrı düştüler aralarında olan gerilimden masum insanlarda nasibini alabilir.
Allah kötülere fırsatçılara güç sarhoşluğu yaşayanlara fırsat vermesin.

yesinler birbirlerini bence birbirlerinden hiçbir farkları yok, yıllar boyunca, ikisinin da yaptıklarını gördük

Ya ben çok gülüyorum bunlara. Neyse ki balık hafızalı değiliz geçmişte de bugün de ikinizin de ne olduğunu biliyoruz.

2 dost pardon paralel yapı birbirini yiyecek olan vatandaşa olacak.
Bu ikisine paralel olmayanlarda arada kaynayacak.
Şimdi birileri çıkar kuru yanında yaş felsefesiyle aman diyeyim. Böyle felsefe mi olur.

offf ortalık iyice karışacak gibi gözüküyo :50::50::50: olan da bize sıradan vatandaşa oluyo resmen dünyaya rezil olduk daha da fazla rezil etmeye çalışıyorlar :50::50::50:

Aynen dediğiniz gibi oluyor, onlar aralarında savaşırken olan halka oluyor.
Bakınız dün Moodys Türkiye'nin dışa kırılganlığı arttı dedi, cari açık arttı, Mart ayında güven endeksi düştü, buna rağmen ülkede herşey yolunda istikrar var denilsin diye çünkü Borsa= siyasi istikrar demektir, Borsa 81.500 civarlarına çıktı, yükseliyor.
Bu kadar olumsuz şey varken Borsa düşmeliydi ama baskılanıyor, borsadan ekonomiden biraz anlayanlar bu baskılamanın bir yerden sonra tıkanacağını bilirler.

Yani sadece siyasi sorunlar değil ekonomik sorunlarda yaşanıyor ama kimse bundan bahsetmiyor, 2001 krizinin benzeri yaşanabileceği iddiaları var.
TL 1 yıl içinde Döviz karşısında %25'ten fazla düştü,bu da demek oluyor ki döviz krizi var. Cari açık arttı, yani dış borç arttı.

Doların yükselmesini engellemek için geç hamle yapıldı, faiz oranları olması gerekenden fazla arttırılmak zorunda kalındı, dış borçlarını ödemek için içeriye yaptığı satışları arttırmak mecburiyetinde olan özel sektör için alt üst edici bir durum bu.

Yükselen faizler satışları arttırmaz aksine düşürür, yükselen faiz borcunu kapatabilmek için kamu maliyesi yeni borçlanmaya girince maalesef bu kamu maliyesine ek bir yük getirir, bütçe ve kamu açığı artar.

Yani kısaca ekonomik sorunlarımız da var ve henüz kimseden ses soluk yok. Bu alt üst olmaları birilerine bir yerlere mi bağlarlar bilemem lakin hepimiz her geçen gün biraz daha borçlanıyoruz, çifter çifter arabaları unutun artık, kemer sıkacağız:34:

!
akp-1-nisanda-operasyona-basliyor-2503141200_m.jpg

Hükümet'e yakın olan kişilerin Cemaat'e karşı çıkardığı"Paralel Taarruz" isimli gazetenin internet sitesinden seçim sonrası için Cemaat'e uyarı yapıldı.
"Paralel Taarruz" isimli siteden "1 Nisan'da taaruz başlıyor!" başlığıyla yapılan duyuruda "Bu tarihten sonra Paralel Örgüt'ün dışarıya çıkacak yüzü kalmayacak!" ifadeleri yer alıyor. Duyuruya tıklandığında Süleyman Babacan isimli bir kişinin yazdığı "Şimdi sıra bizde!" başlıklı bir yazı görülüyor.
Ayrıca internet sitesine ek olarak sosyal paylaşım sitesi Twitter'da"Paralel Taarruz" isimli bir hesap da bulunuyor.
SİTEDE YAYINLANAN YAZIDA ŞU İFADELERE YER VERİLİYOR:
"Siz tweet attınız, biz takip ettik.
Siz retweet yaptınız, biz sadece seyrettik.
Siz ses kayıtlarını montajladınız, biz gülümsedik.
Siz fotoğraflar yayınladınız, biz sayenizde fotoshop öğrendik.
Siz beddua ettiniz, biz dua ettik.
Şimdi sıra bizde!
1 Nisan'da öyle şeyler yayınlayacağız ki, dışarıya çıkacak yüzünüz kalmayacak.
Öyle şeyler yayınlayacağız ki, şaşkınlıktan küçük dilinizi yutacaksınız.
Öyle şeyler yayınlayacağız ki, sadece Türkiye'de değil tüm dünyaya rezil olacaksınız.
Kimlere hizmet ettiğinizi herkes anlayacak!
Sizin çökeceğiniz gün çok yakın. O gün 1 Nisan günü!
1 Nisan'dan sonra ne olacak?
- Paralel Yapı mensupları hocalarıyla birlikte beddua seansı yerine, ağlama seansları düzenleyecekler!
- Dershaneleri boşalacak!
- Okullarında kimse kalmayacak!
- Bank Asya iflas edecek!
- Tuskon dağılacak!
- Yurt dışındaki okulları bir bir kapatılacak!
- Beddua evleri dua evlerine dönüşecek!
- Gazetelerinden bir bir istifa haberleri gelecek!
- TV'lerinde kimse kalmayacak!
Kısacası Paralel Yapı çökecek!
Bekleyin....!"
HÜKÜMET- CEMAAT SAVAŞI APARTMANLARA GİRMİŞTİ
Siteden yayın yapan "Paralel Taarruz" daha önce apartmanlara bırakılan bir gazete olarak gündeme gelmişti. Bu gazeteye karşılık olarak Cemaat'e yakın olan kişiler tarafından da "Demokrat" isimli bir gazete dağıtılıyordu ve gazetede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilal-Burak- Sümeyye Erdoğan, Bakanları hedef alan haberler yayınlanıyordu.

http://www.odatv.com/n.php?n=akp-1-nisanda-operasyona-basliyor-2503141200

bazen dayanamayıp katılıyorum yazılanlara ama açıkçası kadınlar kulübünde bu tür şeyler konuşulmasa keşke.siyaset din olmasa hiç.kadınların sorunları mutlulukları vs leri olsa keşke :19::19::19:

Bu ne ya ? Utanmasa Rus Ruleti oynayacaklar.

Ringteyiz sanki. Sürekli bir koz kapışması . Gözdağı vermeler . Sen mi büyüksün,ben mi büyük ? edaları.

Aslında her şey ortada. İki tarafta tehlikeli insanlardan oluşuyor. Bu iki taraf, hepimizi harcar. Bir de "din" diyorlar, ALLAH ALLAH diyorlar ya en çok ona üzülüyorum.

Bu ne ya ? Utanmasa Rus Ruleti oynayacaklar.

Ringteyiz sanki. Sürekli bir koz kapışması . Gözdağı vermeler . Sen mi büyüksün,ben mi büyük ? edaları.

Aslında her şey ortada. İki tarafta tehlikeli insanlardan oluşuyor. Bu iki taraf, hepimizi harcar. Bir de "din" diyorlar, ALLAH ALLAH diyorlar ya en çok ona üzülüyorum.

Face'te bir video dolaşıyor, koymak isterdim ama hiç doğru olmaz burada paylaşmam :) AKP-Cemaat kavgasıyla alakası olmayan bir görüntüyü onların bu durumuna benzetmişler.

Bahsettiğim videoyu izleyince güldüm ağlanacak halimize.

Face'te bir video dolaşıyor, koymak isterdim ama hiç doğru olmaz burada paylaşmam :) AKP-Cemaat kavgasıyla alakası olmayan bir görüntüyü onların bu durumuna benzetmişler.

Bahsettiğim videoyu izleyince güldüm ağlanacak halimize.

Ya aslında olan bize oluyor yani. Keşke anlaşsak tamam ne Akp ne Chp olmasın. Yeni bir hukümet kuralım hep birlikte kardeşce. Ne güzel olurdu. Valla sıkıldım ya .

Back