• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Akos mavi boyayı sonunda cesaret edip deneyebildim.Sonuç fena değil :))

DenizlininDeniziCB

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
80
0
16
İstanbul
Kızlaarrr :)) ... Saçlarımda bir yıl önce boyadığım sarı-turuncu arası garip bir renk vardı ; o da saçımın yarısından itibaren kalmıştı aktıktan sonra.Uzun zamandır aklımdaydı ve sonunda akos mavi boyayı sadece boyalı kısımlara uyguladım.Önce o kısımları açtım,çok fazla ton farkı olmadı ama ... Şimdi saçım üç renk,kendi saçımın rengi-eski boya-akos mavi :D Sonuçta lacivert,turkuaz,koyu yeşil,mavi arası bir renk çıktı boyadan.Açmama rağmen hala da koyu ve gösterilen tondan farklı tabii ki,onu tutturmak için saçın direkt platin olması gerekiyormuş.O tona kadar da nasıl açacağımı da bilmiyordum,böyle oldu n'apalım :) Akınca da nasıl olur bilmiyorum,umarım berbat olmaz ve çok uzun süre kalıcı değildir ... :)
Baş ve sondaki fotolar saçım ıslakken,diğeri kuruyken ve yoğun ışık altında çekildi ...

$photo0717-horz.jpg

Kızlaarrr :)) ... Saçlarımda bir yıl önce boyadığım sarı-turuncu arası garip bir renk vardı ; o da saçımın yarısından itibaren kalmıştı aktıktan sonra.Uzun zamandır aklımdaydı ve sonunda akos mavi boyayı sadece boyalı kısımlara uyguladım.Önce o kısımları açtım,çok fazla ton farkı olmadı ama ... Şimdi saçım üç renk,kendi saçımın rengi-eski boya-akos mavi :D Sonuçta lacivert,turkuaz,koyu yeşil,mavi arası bir renk çıktı boyadan.Açmama rağmen hala da koyu ve gösterilen tondan farklı tabii ki,onu tutturmak için saçın direkt platin olması gerekiyormuş.O tona kadar da nasıl açacağımı da bilmiyordum,böyle oldu n'apalım :) Akınca da nasıl olur bilmiyorum,umarım berbat olmaz ve çok uzun süre kalıcı değildir ... :)
Baş ve sondaki fotolar saçım ıslakken,diğeri kuruyken ve yoğun ışık altında çekildi ...

Eki Görüntüle 556929

çok yıpranmış gibi görünüyor

Sanırım sadece bir ay falan kalıyormuş renk :)

Daha önceden de fazla iyi değildi zaten saçlarım ama üst üste hem açıp hem mavi boya yapınca daha da yıprandı doğal olarak.Bir şekilde kendine getirmem şart saçlarımı ama ne yapsam bilemiyorum,doğal bir formül bulsam ...

Bir şey sormak istiyorum,saçımı açtığım yerler boya aktıktan sonra açtığım renge mi dönecek yoksa kendi saç rengime mi sizce ?

Alttan hangi renk çıkar onu bilmiyorum ama :) saç bakımı için harika önerilerim var :21: bir süreliğine maşa fön ve düzleştiricilerinize veda edin ve vereceğim bakımı haftada 3 kez uygulayın. Kısa sürede sonuç alacaksınız..

Üç yemek kaşığı salatalık suyu, bir yemek kaşığı bal, bir yemek kaşığı zeytinyağı ve iki yumurta sarısını karıştırın. Bu karışımı saçlarınıza masaj yaparak yedirin ve streçle sarın. Yarım saat sonra saçlarınızı çok az şampuan kullanarak yıkayın. yanmış saçlar için harika bir iksirdir :12:

Alttan hangi renk çıkar onu bilmiyorum ama :) saç bakımı için harika önerilerim var :21: bir süreliğine maşa fön ve düzleştiricilerinize veda edin ve vereceğim bakımı haftada 3 kez uygulayın. Kısa sürede sonuç alacaksınız..

Üç yemek kaşığı salatalık suyu, bir yemek kaşığı bal, bir yemek kaşığı zeytinyağı ve iki yumurta sarısını karıştırın. Bu karışımı saçlarınıza masaj yaparak yedirin ve streçle sarın. Yarım saat sonra saçlarınızı çok az şampuan kullanarak yıkayın. yanmış saçlar için harika bir iksirdir :12:

Zaten fön,maşa kullanmıyorum.Çok nadiren :) Çok teşekkür ederim,deneyeceğim :) Boyalı saça uygulamamda problem olmuyor değil mi ? Bir de salatalığın suyunu nasıl çıkaracağım ? :)

Son düzenleme:

yemek tarifi gibi olmuş canım :1: benim saçlarım çok kötü dil ama denesemmiki :D

boyalı boyasız fön vb. işlemlerle yada açıcılarla yanmış yıpranmış her saç kullanabilir.. ;) salatalık zaten sulu bir yapıya sahip blender ile suyunu alabilir ve süzerseniz istediğinizi elde edersiniz :) evet yemek tarifi gibi oldu idare edin:52:

Canım saçların çok yığranmış ya :/ Eğer sende benim gibi bu doğal kürleri yapmaya üşeniyorsan Gliss'in şu ultimate repair serisini kullan derim. Özellikle şampuan ve maskesini. Boyalı saça çok iyi geliyor..

Canım saçların çok yığranmış ya :/ Eğer sende benim gibi bu doğal kürleri yapmaya üşeniyorsan Gliss'in şu ultimate repair serisini kullan derim. Özellikle şampuan ve maskesini. Boyalı saça çok iyi geliyor..

yapıyorum yapmasına da haftada bir ancak :) yukarıdaki formül daha bir kez yapmama rağmen yumuşattı sanki saçlarımı :)

d'olive şampuan kullanıyorum. yıpranmış saçlara iyi geliyor. adından da belli olacağı gibi içeriğinde zeytin yağı var ve nem kazandırıyor. lakin saç kremini bulamadım burda yok.
ürün bir "no testing on animals"' tır.

Back