Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam arkadaşlar saclarım koyu,patlıcan moru gibi bişey.akos cilek rengini bilen varmı,yada kullanan? kırmızı gibi. aldım ama nası girer sacımın tonu nası olur acaba?cok koyu oldugu icin iyi girsin die cırt bi renk aldım..:uhm:
arkadaşlar akos koyu renk saçı daha kapatma özelliği olan bir boya. bir kaç yıldır arkadaşlarımın saçını bu boyayla boyuyorum ve yıpratma, hemen akma ya da kapatmama gibi bir sorunla karşılaşmadık.
akos kolay bulunan bir boya almadığı için bir süredir bir internet sitesinde bu boyayı satıyorum. bununla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.
selam arkadaşlar saclarım koyu,patlıcan moru gibi bişey.akos cilek rengini bilen varmı,yada kullanan? kırmızı gibi. aldım ama nası girer sacımın tonu nası olur acaba?cok koyu oldugu icin iyi girsin die cırt bi renk aldım..:uhm:
ben kullandım canım. renk çok iddalı.. saçlarım da uzun olduğu için çok bakan oluyodu çok dikkat çekiyodu..rahatsız oldum ben açıkçası..çok uzun süre kullanmadım o yuzden.. saçlarının hepsi boya mı yoksa dipten gelen saçların uzadı mı canım?
benim boya olan kısımlar iyi tutmadı çabuk aktı , dipten çıkan doğal saçlarım boyayı çok iyi aldı.. sonuçta dipler çilek , uçlar pembemsi bi renk olarak kaldı 1 ay sonunda...tek çarem siyaha boyamaktı... maffetti beni yani...ayrıca çok da yıprattı...siyahı da az kullandım.. açtırdım tekrar rengini.. bisürü işlemle saçımın yıprandığıyla kaldım... :sinifsinif: