Saç Rengi ve Saç Boyama akos çilek pembesi (lütfen yorum yapıın)

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
kızlar ben saçıma balyaj attırmak istiyodum sadece altlarına ama kuaförde yaptırmak istemiyorum ne kadar çünkü bilmiyorum (ne kadar olur bu arada :uhm: ) sonra baktım internette falan akos çilek kırmızısı diye bi boya var burdada adı geçiyodu zaten sizden bu boya hakkında bilgi almak istiyorum diğer topikte var ama sadece bu boya için değil yorumlar zararı varmıdır kullanan varmıdır bide fiyatı ne kadardır kazıklanlamak istemiyorumda bide normal balyaj attırsam kuaförde kaça olur bide boya akınca turuncuya yakın sarı oluyomuş oda süper sırnaşık şey
evde kendim boyamak istiyorum nasıl yapabilirim tabi önce boyayı bulmam lazım nerden bulabilirim ya buralarda öyle toptancı falan yok kuaför malzemeleri satan napsamki

benim arkadaş boyadı ama saçı koyu renk öyle pekde pembe gibi durmuoyo onun saçında saçını açman gerekebilir yani. yanılmıyosam 4tl ye almıştı 60 grmını

sağol canım kuaförde ne kadardır acaba CADIARZU :1hug:

saçlarının altını uç kısımlarını yani 30 a felan boyarlar sanırım

canım en iyisi ben evde boyayım ya kafamçokkarıştı acil bulmam laızm boyayı bid eşey arkadaşında pembe gibi durmamış ya nasıl bi renk oldu benim kestane rengi orta koyu karışık bişey kaydirigubbakcemile3 bide akınca nasıl oldu cevap yazabilirsne sevinirim :1hug:

ya daha 1 hafta oldu boyatalı akmadı henüz tam pembe değil ama hoş bi renk benim hoşuma gitti. evde yapmak en iyisi saçımdan 2 tutam maviye boyatıyım dedim 50 istedi kuaför bende kendim yapcam boya bulup:)

arkadaşlar akos koyu renk saçı daha kapatma özelliği olan bir boya. bir kaç yıldır arkadaşlarımın saçını bu boyayla boyuyorum ve yıpratma, hemen akma ya da kapatmama gibi bir sorunla karşılaşmadık.

akos kolay bulunan bir boya almadığı için bir süredir bir internet sitesinde bu boyayı satıyorum.
bununla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…