C
CANCANIM
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CANCANIM
-
iyi akşamlar benimde akıntım oluyor ama yumurta akı kıvamında kokusuz renksiz.bende çok rahatsız oluyorum. CANCANIM senin akıntın ne şekilde? geçmiş olsun.
arkadaşlar benimde akıntım cok oluyor onceden dr vajınıt dedı smear temız cıktı ..adet bıtımınde seffaf oluyor sonra beyz acık sarı arası bır sey oluyor ama ben ıyıce endıselenıyorum acaba normall mı ama 5 aydır da cocuk ıstıyoruz olmuuyo aynı zmanda da bel agrım var...
bendeki akinti yumurtanin aki gibi yani renksiz ne beyaz ne sari seffaf yumurta aki gibi ama yalniz sürekli olmuyor adetim bittikten 2 hafta sonra acaba yumurtlamayla alakasi var mi?
doktora gittigimde vajinal kontrol olmadim mantardir dedi ilac verdi filan ama böyle anlamadim ben
Reyyan, ben geçen gün kontrole gittim. Doktora aynı şeyden bahsettim. Benim de ay içinde iki türlü akıntım oluyor: bir dönem açık sarı ve sıvı, sonra dediğin gibi renksiz ve jölemsi (yumurta akı gibi). Doktor da "Çok iyi anlattın, işte o jölemsi olduğu zaman yumurtlama zamanın. O dönemde ilişkiyi sıklaştırmanız lazım hamile kalmak istiyorsan." dedi.
Sevgiler..
Reyyan, ben geçen gün kontrole gittim. Doktora aynı şeyden bahsettim. Benim de ay içinde iki türlü akıntım oluyor: bir dönem açık sarı ve sıvı, sonra dediğin gibi renksiz ve jölemsi (yumurta akı gibi). Doktor da "Çok iyi anlattın, işte o jölemsi olduğu zaman yumurtlama zamanın. O dönemde ilişkiyi sıklaştırmanız lazım hamile kalmak istiyorsan." dedi.
Sevgiler..
ya arkadaşım bende de aynen öyle jölemsi ve yumurta akı gibi olıyor ama hem yumurtlama dönem zamanında oluyor hemde sonraları da oluyor. Mesela 21 gün oldu reglimin üzerinden geçeli çoktan bitti yumurtlamam ama hala akıntım geliyor acayip şekilde ve sanki bu ay daha da arttı birde belimde ağrıdı bugün çok. Hep gelirdi ama bu kadar fazla olmazdı anlamadım. Artık zaten ay ortası gibi kontrole gitcem iltihap felan varsa çıkar...
ay cok tesekkür ederim cevabin icin ya..ben yumurtlamiyorum sanyorum cünkü:)) bekarim ama hep doktora gittigimde kist var yok yumurtlamiyorum diye gidiyorum ama yok hicbiride cok sevindim yoksa yumurtlamadigimi düsünüp duruyordum tesekkür ederim canim
Uzun sürmesinin bir anlamı var mı bilemiyorum ama inşallah sorun değildir dejavu_one. Bir de doktora her ay adetimden sonra karnımın alt tarafında ağrı hissettiğimi söyledim. Onun da yumurtlamadan kaynaklandığını söyledi.
Sen idrar yollarında mı iltihap olmasından korkuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?