• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aknts olanlar ltfen yardm edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi CANCANIM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

CANCANIM

Ziyaretçi
arkadslar bende geçmek bilmeyen akıntı var ne ilacı içtiysem geçmedi bundan 6 ay önce smeer yaptrdım ascus çıktı doktorum kolposkopi önerdi ama daha gitmedi haftaya gidip tekrar smeer yaptırıcam benimle aynı sorunu payşana varsa bana yazarsa çok sevinirim ayrıca kasık ve bel ağrımda oluo akıntı yapıo sanırım en yakın zamand ageçmesini umut ediyorum bunaldım artık kızlarr
mafoldumben

arkadaşlar hiç akıntı şikayetiniz yok mu

Benim var.dönemsel olarak akinti sikayetim cok fazla oluyor.
Enson ascus ciktim:( doktor bidaha cikardan kolposkopi biopsi yapicam dedi :((
3 ay nasil beklicem bilmiorum.Gecer insallah.

iyi akşamlar benimde akıntım oluyor ama yumurta akı kıvamında kokusuz renksiz.bende çok rahatsız oluyorum. CANCANIM senin akıntın ne şekilde? geçmiş olsun.

sizinki zaten olması gereken normal akinti diye biliyorum ben.

bayanlar benım problemım kokulu akıntı olması iltihap sanırsam bu koku benı öldürüyor aynı durumu yaşayan arkadaslar varmı?

Merhaba benımde bÖyle bır Şıkayetım var neler kullandım neler antıbıyotıkler fıtıller bol bol su ıÇmeler ama geÇmıyor bır Çok doktora gıttım ama vucudum hassas galıba sogan suyu bıle ıÇtım ama faydası yok umarım bırgun gecer

Benmde akintim fazla ve cogu zaman kasinti oluyor.Artik sinir ve moral denen birsey kalmadi.
Siz siz olun mutlaka kadin dogum uzmanina smir testi yaptirin arkadaslar.
Son smirim ascus cikti cok korkuyorum :(

aynı sıkıntı bendede var sürekli kokulu akıntım var peçete koymadan durmam imkansız..bende gittim doktora iltap olduğunu söyledi kullanmadığım antibiotik kalmadı ama geçmedi.şimdi yine doktora gidiyorum adet düzensizliğimde oluyo kaşıntı akıntı öldürdü beni bu şikayetler...geçmiş olsun umarım düzelirsin

bendede akıntı var 2 gündür bi ialç kullanıyorum bana biraz geçti gibi geliyo ama bilemiyorum genede

off aynı dert bendede var bıktım kokulu akıntıdan
kendimi çok kötü hissediyorum sanki herkes benim kokumdan rahaytsız oluyormuş gibi

arkadaşlar benimde akıntım cok oluyor onceden dr vajınıt dedı smear temız cıktı ..adet bıtımınde seffaf oluyor sonra beyz acık sarı arası bır sey oluyor ama ben ıyıce endıselenıyorum acaba normall mı ama 5 aydır da cocuk ıstıyoruz olmuuyo aynı zmanda da bel agrım var...

arkadaşlar benimde akıntım cok oluyor onceden dr vajınıt dedı smear temız cıktı ..adet bıtımınde seffaf oluyor sonra beyz acık sarı arası bır sey oluyor ama ben ıyıce endıselenıyorum acaba normall mı ama 5 aydır da cocuk ıstıyoruz olmuuyo aynı zmanda da bel agrım var...

söyledigin sikayetler bende var canim:(
Doktorun ne dedi en son? Bizde cocuk dusunuyoruz bu sikayetlerimle nasil olacaksa :((

bendeki akinti yumurtanin aki gibi yani renksiz ne beyaz ne sari seffaf yumurta aki gibi ama yalniz sürekli olmuyor adetim bittikten 2 hafta sonra acaba yumurtlamayla alakasi var mi?
doktora gittigimde vajinal kontrol olmadim mantardir dedi ilac verdi filan ama böyle anlamadim ben

bendeki akinti yumurtanin aki gibi yani renksiz ne beyaz ne sari seffaf yumurta aki gibi ama yalniz sürekli olmuyor adetim bittikten 2 hafta sonra acaba yumurtlamayla alakasi var mi?
doktora gittigimde vajinal kontrol olmadim mantardir dedi ilac verdi filan ama böyle anlamadim ben

Reyyan, ben geçen gün kontrole gittim. Doktora aynı şeyden bahsettim. Benim de ay içinde iki türlü akıntım oluyor: bir dönem açık sarı ve sıvı, sonra dediğin gibi renksiz ve jölemsi (yumurta akı gibi). Doktor da "Çok iyi anlattın, işte o jölemsi olduğu zaman yumurtlama zamanın. O dönemde ilişkiyi sıklaştırmanız lazım hamile kalmak istiyorsan." dedi.

Sevgiler..

Reyyan, ben geçen gün kontrole gittim. Doktora aynı şeyden bahsettim. Benim de ay içinde iki türlü akıntım oluyor: bir dönem açık sarı ve sıvı, sonra dediğin gibi renksiz ve jölemsi (yumurta akı gibi). Doktor da "Çok iyi anlattın, işte o jölemsi olduğu zaman yumurtlama zamanın. O dönemde ilişkiyi sıklaştırmanız lazım hamile kalmak istiyorsan." dedi.

Sevgiler..

ya arkadaşım bende de aynen öyle jölemsi ve yumurta akı gibi olıyor ama hem yumurtlama dönem zamanında oluyor hemde sonraları da oluyor. Mesela 21 gün oldu reglimin üzerinden geçeli çoktan bitti yumurtlamam ama hala akıntım geliyor acayip şekilde ve sanki bu ay daha da arttı birde belimde ağrıdı bugün çok. Hep gelirdi ama bu kadar fazla olmazdı anlamadım. Artık zaten ay ortası gibi kontrole gitcem iltihap felan varsa çıkar...

Sevgiler..

ay cok tesekkür ederim cevabin icin ya..ben yumurtlamiyorum sanyorum cünkü:)) bekarim ama hep doktora gittigimde kist var yok yumurtlamiyorum diye gidiyorum ama yok hicbiride cok sevindim yoksa yumurtlamadigimi düsünüp duruyordum tesekkür ederim canim

ya arkadaşım bende de aynen öyle jölemsi ve yumurta akı gibi olıyor ama hem yumurtlama dönem zamanında oluyor hemde sonraları da oluyor. Mesela 21 gün oldu reglimin üzerinden geçeli çoktan bitti yumurtlamam ama hala akıntım geliyor acayip şekilde ve sanki bu ay daha da arttı birde belimde ağrıdı bugün çok. Hep gelirdi ama bu kadar fazla olmazdı anlamadım. Artık zaten ay ortası gibi kontrole gitcem iltihap felan varsa çıkar...

Uzun sürmesinin bir anlamı var mı bilemiyorum ama inşallah sorun değildir dejavu_one. Bir de doktora her ay adetimden sonra karnımın alt tarafında ağrı hissettiğimi söyledim. Onun da yumurtlamadan kaynaklandığını söyledi.

Sen idrar yollarında mı iltihap olmasından korkuyorsun?

ay cok tesekkür ederim cevabin icin ya..ben yumurtlamiyorum sanyorum cünkü:)) bekarim ama hep doktora gittigimde kist var yok yumurtlamiyorum diye gidiyorum ama yok hicbiride cok sevindim yoksa yumurtlamadigimi düsünüp duruyordum tesekkür ederim canim

Rica ederim. Ben de tam bu konuyu yazmak için açmıştım. Senin mesajını görünce denk geldi Allah'tan. :)

Uzun sürmesinin bir anlamı var mı bilemiyorum ama inşallah sorun değildir dejavu_one. Bir de doktora her ay adetimden sonra karnımın alt tarafında ağrı hissettiğimi söyledim. Onun da yumurtlamadan kaynaklandığını söyledi.

Sen idrar yollarında mı iltihap olmasından korkuyorsun?

valla bende bilmiyorum doktora gittiğimde soracağım genelde bayanlarda bu renkte bir akıntı nprmal diyorlar eğer rengi değişirse mesela kahverengi veya kırmızımsı olursa iltihaptan şüpheleniliyor ama benim öyle değil normal akıntı yani. Ama bu ay birkaç gündür bel ağrım o yüzden şüphelendim üşütmüş olabilirmiyim diye. O karnımda ağrı bende de oluyor özellikle kasıklarımda..

Kızlar benim onceleri beyazdi doktor mantar dedi.Sonra sarı kokulu ve kabuksu olmaya basladi akintim.smir ascus cikmis.Yine kontrole cagirdi cok korkuyorum :((

Back