Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar...benm bi sorunum var 2 3 aydır vajinamdan açık beyaz renkte bir akıntı geliyo ve çok kötü kokuyo bunun tedavi olmadan bitkisel yolla geçme gibi bi şansı varmı yoksa muayenemi olmam gerekiyo şimdiden teşkrler...
geçmiş olsun.eger akıntın pis bi kokusu varsa ya mantardır ya da iltihap vardır.iltihapların da bikaç çesidi varmış .bende kasık agrısı vardı doktora gittim iltihap var dedi.bu bilgileri doktorumdan öğrendim.bence hiç vakit kaybetme çünkü mantar ve iltihap tedavi edilmezse kısırlık sebebi oluyormus.
valla bende bu konuda soru açacaktım. aynen sorum bu. bitkisel bişi olsada geçse. illa doktora gidip muayeneyemi yatmam gerekiyo.... hiç sevmiyorum şu işi.
canlarım valla kimisi akınıtı iidir diyo kimisi de mantar var diyo.benimde akıntım geliyordu. ultrasona girdim bişi yok dedi doktor. yumurtlama döneminde o akıntı daha cok oluyomus.ama genede bi bakıtmak gerek.dediğin gibi o masaya yatmak beter bişey.