Sivilceli Ciltler akneye karşı monodoks + benzalin jel

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

persprincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
196
0
arkadaşlar akne için doktora gittim monodoks(100 mg a.biyotik) bi de benzalin jel verdi.monodoks herkes mide bulantısı fala demiş KK da bende korkmuştum yaparmı acaba diye.aksine çok tuhaf bi etki yaptı bende sabah ağzımın kokusundan nefret ederdim her zaman monodoks kullandığımdan beri yokodu o koku. demekki bakteriyel bi durummuş diyorum kendi kendime.ayrıca yüzümün yağlanması da geçti gibi.gece uyumadan öncede benzalini sürüyorum sebamedle yıkadıktan sona yüzüme,iyi geldi gibi sanki eskiye nazaran. en azından ağzı güzel kokan bi sivilceli insan olcam bundan böyle diye sevinsemmi:) keşke işe yarasa da bi faydam olsa kendime ve KKya.gelişmeleri yazıcam

doktorunuz monodoxu ne kadar süre kullanmanızı istedi?çünkü sivilce tedavisinde enaz üç ay kullanmak gerekiyormuş.bende daha önce kullanmıştım.sivilceler için en iyi antibiyotik bu ,fakat kullanmayı bırakınca tekrar çıkıyor malesef :KK43:

doktorum ilk olarak iki kutu monodoks verdi, 1 aya kadar işe yarayıp yaramadığını görmek için kontrole gidicem. eğer işe yaramamış olursa roaccutane tedavisine başlayacak muhtemelen.ama şeytan kulağına kurşun dokuzuncu günüm ve gerçekten baya bi farkediyor.ki bende öyle pek bi şey işe yaramaz. işin tuhafı her bi şeyini bildiğim halde akne olayının monodoksu duymamıştım,baya etkiliymiş. normalde en çok burnum yağlanıyodu nefret ediyodum...şimdi hiç öyle yağlı bi görüntüsü yok. şimdilik tavsiye ederim diyebeilirim.tabii doktor kontrolü altında. benzalin işe yaradımı yaramadımı bilmiyorum ama bana daha çok monodoksun faydası gibi geldi.hiiiç bi yanetkisini de görmedim şükür.

ben de kullanmıştım monodoks,sanırım benzamycin jel demek iştemiş arkadaş,dediği isimde başka bi ilaç varsa affola.gerçekten güzel çözümler bu ikisi ama bi arkadaşın da dediği gibi geçici bunlar,bıraktığın an devam ediyo sivilceler çıkmaya.roaccutane derim başka bi şey demem,çektiriyo falan ama kaymak gibi oluyosun sonunda.

ben de kullanmıştım monodoks,sanırım benzamycin jel demek iştemiş arkadaş,dediği isimde başka bi ilaç varsa affola.gerçekten güzel çözümler bu ikisi ama bi arkadaşın da dediği gibi geçici bunlar,bıraktığın an devam ediyo sivilceler çıkmaya.roaccutane derim başka bi şey demem,çektiriyo falan ama kaymak gibi oluyosun sonunda.

roaccutane bırakıncada tekrarlıyo benm bu 3. kullanışım vede yan etkileri çok ağır geldi bana boğazımın kurumasından gıcık tutuyo 24 sat:KK43:((( bu antibiyotiknsl acaba boğaza bi zararı varmıdır.bu giidşle böle olursa bırakırım roaccutane ama başka bişe ne geçirirki yüzümdekileri ya:KK43:( ağla ağla bıktım usandım yüzümdem yıllardır bi düzelmedi:85::85::85:

benzamycin de var benzalin de. 2sini de daha önce kullanmıştım .doktor bana tekrr banzalin verdi antibyotk olrkta yine tetradox. benzalini kullanan arkdaşım sdce akşamları mı sürdün? şu an cildin nasıl bilgi verir misin? ben yıllar önce kullanıp yüzüm kabuklanınca bırakmıştım bu sefer devamını getirecğm inşallah.

Ben de 1 ay tetradox ve ısotrexin kullandım az bi düzelme oldu ama hala izler var,kontrole gittim benzalin verdi ısotrexin yerine tetradoxa da devam bakalım inş iyi gelir,iyi gelmezse roaccatone başlıcakmışım doktorum öyle söyledi.. Bir de bu benzalini kullananlar akşam sürünce yatıp sabahmı yıkıyosunuz,çok geriyo yüzümü ya acayip bişey,acaba sürüp 1 saat bekletikten sonra yıkasam mı bilemedim..

Arkadaşlar,benzalin baya kurutuyo cildimi pul pul dökülcek galiba.. kullananlar varsa ne şekilde kullandı sonuçtan memnun mu yazabilir mi? yüzüm kaşınmaya başladı bi de kırmızı duruyo..

merhaba benzalin 3 ay kullandıktan sonra ne yapmalıyız? kullanım süresi 3 ay diye ilacımı attım,yenisini alıp kullanmaya devam mı etmeliyim?

X