• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent tedavim bitti

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Dwho

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
8
3
1
25
Tam 6 ay kullandım günde 50mg olmak üzere sorusu olan varsa yaşadıklarından yola çıkarak cevaplayabilirim

Bizim bi arkadas bunu kullanirken sakallari cikti. Vucut tuyleri gurlesti saclari kirpikleri dokuldu... :rapci:

Bizim bi arkadas bunu kullanirken sakallari cikti. Vucut tuyleri gurlesti saclari kirpikleri dokuldu... :rapci:
Evet maalesef gerekli olan tüyleri ,saç kirpik, döküyor. Ama artık akne problemi canına tak ettiyse insanın ilaca başvuruyor. Zaten pek çok yan etkisi var mesela benim gözümde kurluluga bağlı olarak arpacık çıktı surekli

Evet maalesef gerekli olan tüyleri ,saç kirpik, döküyor. Ama artık akne problemi canına tak ettiyse insanın ilaca başvuruyor. Zaten pek çok yan etkisi var mesela benim gözümde kurluluga bağlı olarak arpacık çıktı surekli

Ve sen bu denli yan etkileri olan bir ilaci forumda paylasiyorsun? Iyi niyetli gelmediniz gozume...

Ve sen bu denli yan etkileri olan bir ilaci forumda paylasiyorsun? Iyi niyetli gelmediniz gozume...
Tavsiye etmedim yalnız. Sadece kendi deneyimlerimi söylemek istedim. Zaten ben ne eczacı ne de bir sağlık personeliyim böyle bir şeye hakkım da yok biliyorum.

Tavsiye etmedim yalnız. Sadece kendi deneyimlerimi söylemek istedim. Zaten ben ne eczacı ne de bir sağlık personeliyim böyle bir şeye hakkım da yok biliyorum.

Durup dururken sitenin en aktif yeri olan "bir derdim var" bolumunde adi cokta bilinmeyen bir ilaci paylasmak neden?

Durup dururken sitenin en aktif yeri olan "bir derdim var" bolumunde adi cokta bilinmeyen bir ilaci paylasmak neden?
Pardon daha önce de dediğim gibi siteye yeni üye oldum pek çok şeyi bilmiyorum ben bunu kendi sayfamda paylaştığımı düşünmüştüm yardımcı olursanız bu konuyu nasıl silebilecegim hakkında sevinirim

Cok bılinen bir ilac aslinda.muadillerini bilirsiniz en azindan.
Benim akne sivilce ole bi sorunum yok.fakat cildim muthis yagli dr haftada 2 gun ic dengeler dedi.
Arkadasim 6 ay kullandi her ay tahliller vs.agzi yuzu kurudu.benim bile 2 gun ictigim halde goz damlasi burun merhemi kullanmam gerekiyor bazen kuruluktan dolayi.
Evet sacim cildimde yag azaldi ama yeter daha kullanamam yaz geldi

Ben 3 kez kullandım yeni başlayanlar daha önce kullananlardan bilgi almak istiyor cogunlukla. Arkadaş o amaçla yazmış sanırım ayrıca ilaç şu aralar inanılmaz bilinen ve kullanilan bi ilaç ayrıca reklamını yapması ne işine yarayacak reçetesiz zaten satılmıo ne gibi bi gelir getirisi olcakki aydinlatn beni

Geçmiş olsun.

İlaç adı önermeniz ve reklam yapmanız yasaktır.

İyi günler.

Ben 3 kez kullandım yeni başlayanlar daha önce kullananlardan bilgi almak istiyor cogunlukla. Arkadaş o amaçla yazmış sanırım ayrıca ilaç şu aralar inanılmaz bilinen ve kullanilan bi ilaç ayrıca reklamını yapması ne işine yarayacak reçetesiz zaten satılmıo ne gibi bi gelir getirisi olcakki aydinlatn beni
Geçmiş olsun.

İlaç adı önermeniz ve reklam yapmanız yasaktır.

İyi günler.
Tekrar söyleyeyim kesinlikle reklam ilacı önermek gibi bir niyetim yok. Bunun bana bir getirisi de yok. Ben bu tarz sitelerde insanlar bazı konular hakkında bilgi edinmek istiyor diye düşünmüştüm ki ben de bu siteyi kullandım. Ama ilk defa üye oldum ve kuralları dediğim gibi bilmiyorum hatta konunun nasıl kapanacagini da öğrenmeye çalıştım. Bana nasıl kapatabilecegimi söylerseniz kapatabilirim. Ama belirtmeliyim ki arkadaşın dediği gibi öyle alelâde bir ilaç değil kırmızı reçete ile satılıyor bana hiçbir kazancı olmayacak ve herkesin alıp kullanabileceği bir ilaç da değil. Nasıl yapacağımi anlatırsaniz başlığı silebilirim

Tekrar söyleyeyim kesinlikle reklam ilacı önermek gibi bir niyetim yok. Bunun bana bir getirisi de yok. Ben bu tarz sitelerde insanlar bazı konular hakkında bilgi edinmek istiyor diye düşünmüştüm ki ben de bu siteyi kullandım. Ama ilk defa üye oldum ve kuralları dediğim gibi bilmiyorum hatta konunun nasıl kapanacagini da öğrenmeye çalıştım. Bana nasıl kapatabilecegimi söylerseniz kapatabilirim. Ama belirtmeliyim ki arkadaşın dediği gibi öyle alelâde bir ilaç değil kırmızı reçete ile satılıyor bana hiçbir kazancı olmayacak ve herkesin alıp kullanabileceği bir ilaç da değil. Nasıl yapacağımi anlatırsaniz başlığı silebilirim

İyi niyetlisinizdir muhakkak ancak forum kuralları gereği ilaç adı verilemiyor, herkeste etkisi farklı olabilir. Doktor kontrolünde alınması gerekir bu ilaçların. Siz silemezsiniz konunuzu, moderatörler kapatırlar.

Bilmeden acmis arkadas
Reklami yapilacak bir ilac degil.acnegen aknetrent roaccutane 3 u ayni ilac
Recetesiz satilmaz.kontol altinda surekli karaciğer gozetim altinda tutularak kullanilir.hamile kalinamz bebek 100 de 100 sorunlu olur vs.
Cokta kullanmamak lazim.
Akne vs baska yollar deneyin.
Ayy ben bile sinir oldum ole arada 1 icmeye

İyi niyetlisinizdir muhakkak ancak forum kuralları gereği ilaç adı verilemiyor, herkeste etkisi farklı olabilir. Doktor kontrolünde alınması gerekir bu ilaçların. Siz silemezsiniz konunuzu, moderatörler kapatırlar.
Tamam teşekkürler sağ olun

İlk gıcık ben olayım bari etiketlemede :KK53:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve @Margarikotin in olabilir sorusu,

Arkadaşlar tavsiye etmemiş sadece tecrübesini paylaşmak ve kullanan biri olarak soruları cevaplamak istemiş..Güzellik bölümü sivilceli ciltler alt başlığında bu tarz paylaşımlara izin veriyoruz..Sonuçta eczanedede doktor önerisi ile yazılıp alınan bir ilaçtan nasıl bir kazancı olabilir..Lütfen bu üsluptan vazgeçelim artık.Sitenin en büyük sorunu haline geldi yeni konu açanları topa tutup uzaklaştırmak.Varsa bir endişeniz şikayet edersiniz yetkililer inceler ve gerekeni yapar...

Back