• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent, Roaccutane, Zoretanin vb. tedavilerinde önerebileceğiniz nemlendiriler?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cileklihuptirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
101
0
26
Burdur
Arkadaşlar ben çok yağlı bir cilde sahibim 12 gündür aknetrent kullanıyorum, bana önerebileceğiniz bir nemlendirici var mı yağlı ciltler için? Temizleyici olarak eczacı bana bugün effaclar'ın köpük temizleyicisini tavsiye etti.. Henüz almadım nemlendiriciyede karar vermek istiyorum yardımcı olabilir misinz?

bende akne tedavisinde cildim çok kurumuştu doktorum la roche effaclar h serisini kullandım çokda memnun kaldım

ilk ayda nemlendirici kullanmayın bence. çünkü ilacın amacı zaten cildi kurutmak. kuruluklar başladıktan sonra sadece kuru bölgelere nemlendirici sürmek lazım. yoksa sivilceler daha çok artar.
bol bol su içmek cildin nem ihtiyacını karşılar. fazlası iyi olmaz bu dönemde. 2. ya da 3. ayda kullanılabilir diye düşünüyorum.

benimde tıp okuyan bir tanıdığım var oda bu tedaviyi gördü, tecrübeli ve bilgili olduğunu düşünerek ona sormuştum oda nemlendirici kullanma cildin kuruması lazım demişti dün.. sanırım öyle yapıcam,teşekkürler :)

Back
X