Sivilceli Ciltler Aknetrent makat kuruluğu-hemoroid

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mrsmev

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
36
0
Merhaba arkadaşlar. Çok araştırıyorum yaşayan mı yok nedir bulamıyorum. Sivilcelerim için aknetrent kullanmaya başladım 10. Günümde makat kuruluğu başladı. Dışkılama esnasında cam kesiği gibi oluyor. Bi Ay sonunda doktora gittim hemoroid olduğunu düşünüyorum dedim genel cerraha yönlendirdi anüse baktı çatlak yok dedi sadece kuruluktan oluşan agrıymış. 36. Günündeyim hala hala acı cekiyorum. Bazen peçeteye bi iki damla kan da bulaşıyor. Yaşayan duyan yorum yaparsa çok sevinirim. Yüzüm iyiye giderken ilacı bırakmak istemiyorum ( bu arada günde 3-4 lt su içiyorum ve kabızlık yok )

Merhaba. Bende 7.gündeyim. Yüzüm kızarmaya başladı. Şuanlık başka bi problem yok.

Ya inşallah siz de yaşamazsınız. Bence siz de makat bölgesini nemlendirin şimdiden gerçekten kuruduktan sonra işe yaramıyor her akşam ya da sabah zeytin yağı sürün

Bende batmadan şikayetçiyim 2 aydır genel cerrah bir şey yok diyor ama muayenesinden sonra bile sızladı. Sizin tanımını makat çatlağının tarif ediyor. Benimde öyle ama bir şey yok deniyor. Baktığımda makat içi kıvrımları kırmızı görülüyor. Sanki zeytinyağ kantoron iyi geliyor. Bende de kabızlık yok. Durumunuzu çözebildiniz mi. Geçmiş olsun

Bende tedavinin 7. Ayında yım ve 40mg kullanıyorum bende de maalesef aynı sorunlar var kabız değilim kesinlikle sıvı tüketmeye çalışıyorum ama günde 4-5 bardak en fazla su içiyorum . Makat kısmı kabardı gibi şişti yani sürekli yağ sürüyorum ve umarım basür falan olmam

Kızlar biraz alakasız olacak ama bu konuda pek bisey bulamadım hemoroid sorunu gürültülü gaz çıkarmaya sebep oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…