Sivilceli Ciltler aknetrent kullandım ama tekrar sivilce çıktı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

anaksunamunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
29
14
38
selam kızlar...
yaklaşık 2-3 yıl önce aknetrent kullandım 6 ay boyunca ama şimdi tekrar çıktı sivilceler doktora gitsem tekarar yazar mı bu ilacı ikinci defa kullanan var mı ?
birde o kadar yağlı cildim var ki anlatamam sadece yüzüm değil tüm vücudumdan yağ fışkırıyor resmen saçlarımı yıkıyorum bi kac saat sonra yağlanıyor bu sorunlarla baş eden arkadaşlar varsa yazssın lütfen:KK42: bide yağlı ciltlere nemlendirici önerilerinizi alabilirim..:KK51:

senin yine 2 yıl dayanmış benim 5 ay sonra çıktı benim vücudumda seninki gibi hergün yıkanmaktan bıktım :( 17 yaşındayım inan artık bıkmış bezmiş durumdayım doğum kontrol hapına başlayacağım bugün işe yararsa sana da yazarım

senin yine 2 yıl dayanmış benim 5 ay sonra çıktı benim vücudumda seninki gibi hergün yıkanmaktan bıktım :KK43: 17 yaşındayım inan artık bıkmış bezmiş durumdayım doğum kontrol hapına başlayacağım bugün işe yararsa sana da yazarım
sakınnnnn öyle bişey yapma bu yaşta ters teper tüylenme yapar

LR ın sivilce ve akne sorunu olan ciltler için ürün seti bulunmakta. Ayrıca vücut için de duş jeli bulunmakta. Ben iki ay önce kullanmaya başladım. Çok etkili . Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca yağlı ciltler için yağ içermeyen nemlendiricisi de mevcut.

Eklentiler

• 10701935_10153478752931585_8659623914168935564_n.webp
    10701935_10153478752931585_8659623914168935564_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 950
selam kızlar...
yaklaşık 2-3 yıl önce aknetrent kullandım 6 ay boyunca ama şimdi tekrar çıktı sivilceler doktora gitsem tekarar yazar mı bu ilacı ikinci defa kullanan var mı ?
birde o kadar yağlı cildim var ki anlatamam sadece yüzüm değil tüm vücudumdan yağ fışkırıyor resmen saçlarımı yıkıyorum bi kac saat sonra yağlanıyor bu sorunlarla baş eden arkadaşlar varsa yazssın lütfen:KK42: bide yağlı ciltlere nemlendirici önerilerinizi alabilirim..:KK51:
Benim yuzum sadece 2 ay kadarcik temiz kalmisti ilactan sonra:KK43:
hormonlarina baktirdin mi? Eger hormonalse 2. Kez kullansan da etkisini goremezsin.Nemlendirici olarakta la roche posay:KK39: tavsiye ederim

LR ın sivilce ve akne sorunu olan ciltler için ürün seti bulunmakta. Ayrıca vücut için de duş jeli bulunmakta. Ben iki ay önce kullanmaya başladım. Çok etkili . Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca yağlı ciltler için yağ içermeyen nemlendiricisi de mevcut.
yüzeyden yapılan krem vs. hiç etki etmiyor bende canım hap bile etkili olamamışken.. ama nemlendiricini alabilirim teşekkür ederim

hormonlarina baktirdin mi? Eger hormonalse 2. Kez kullansan da etkisini goremezsin.Nemlendirici olarakta la roche posay:KK39: tavsiye ederim
canım baktırdım hormonlara ama sağlık ocagında baktırmıştım ileri hormon testleri yaptırmadım..tesekkür ederim :)

peki şimdi nasıl cildin ikinci kez kullandın mı tatlım sorun hormonlarındamıymış

çok sanslısın canım ya benim her konuda sorunlu bi cildim var hem yağlı hem lekeli hem sivilceli hemde tüylenme var hepsi bende toplanmış mübarek :mad:
Tüylenme bende de var sarısinim tenim ince agda mahvediyo sari tuyler guneste kötu die aldirmaya basladm daha da mahvoldu ah biz bayanlarin derdi bitmez:KK51:

[tavsiye ederim[/QUOTE]
yüzeyden yapılan krem vs. hiç etki etmiyor bende canım hap bile etkili olamamışken.. ama nemlendiricini alabilirim teşekkür ederim

Micro silver içeren yüz yıkama jel ve kreminden oluşan seti düzenli kullanımda etkili oluyor. Micro silver cilt üzerinde görülen ve özellikle cilt lezyonlarında ve özellikle cilt iritasyonlarında çoğalma imkanı bulunan microorganizmalara etki ediyor. Nano gözenekli süngerimsi yapıya sahip gümüş iyonları doğrudan microorganizmaların hücre duvarlarına etki ederek çoğalmasını engelliyor. Cildimizin bu tip microorganizmalara ne kadar maruz kaldığını düşünürsek. Üstelik ilaç gibi herhangi bir yan etkisi de bulunmamakta.
Aloe vera jel nemlendirici ile ilgili de görseli iletiyorum.

Eklentiler

• jel.webp
    jel.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 289
merhaba canım bende senin o ilactan sonra az vakit temiz kaldım :( senin sivilcelerin gecti mi şuan gectiyse ne yaptın

Back
X