• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent gunlugum!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sarelle22

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
58
6
6
35
Antalya
merhabalar kızlaar:)) ılk once ben burda yenıyımm ve dunde yepyenı ılacımı almıs bulunmaktayım. dun aksam 19.00da ıctım aynen bugunde ıcecegım sunu soyleyeyım yan etkılerını kafanızdan cıkarın hep olumlu dusununn bırsey olmayacak grıp oldunuz antıbıyotık kullanıyorsunuz:)) ben dudaklarım catlamaya baslamadan hematenı surmeye basladım bılee:)) doktor bunun yanındada yuzum ıcın nemlendırıcı verdı bakalımm neler olacakk:)) gun gun paylasmaya calısacagım ama bı yandan okull(17yasındayım) bı yandan dershanem var sınavlar vaar:(( neyse kızlaar benımlede paylasın boyle sorunlarınızı bununla ılgılı cok arastırma yaptım baya sey ogrendım:) ıstedıgınızı sorabılırsınızz

kızlar okuyosunuz ama lutfen yazı ya, bugun 3.ılacımı ıcecegım ve bıraz sıvılcelerım arttı ama cok az, kuruluk vs hıcbırsey yok lutfen yorum yazarsanız sevınırım ayrıca hametanıda surmeye devam edıyorum

yüzünün temizliği çok önemli ve ellerinin yaa bende de war ama sürekli elim yüzüme gidiyor ve oynuyorum iz kalıyo burda forumda bi arkadaş limonla sivilcelerini ve lekelerini yok etmiş çok öneriyoo sen denedin mi

yüzünün temizliği çok önemli ve ellerinin yaa bende de war ama sürekli elim yüzüme gidiyor ve oynuyorum iz kalıyo burda forumda bi arkadaş limonla sivilcelerini ve lekelerini yok etmiş çok öneriyoo sen denedin mi

ben denedım canım sakınn yapma benım sıvılcemı yaktı ve ızı kaldı suan sag yanagımda 3 tane varrr son umudum bu ılacın bunları gecırmesıı

Back
X