AKNELİ CİLDE BAKIM

Laktozsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
207
265
29
Merhabalar
Bir iş günü masamda ki aynaya bakıp manzarayı görünce hüzünlenip anında sormak istedim:oops:

Henüz 25ime girmemiş olmama rağmen cildim akneli. Öyle çok aman aman iltihaplı sivilcelerim yok fakat tek tük çıkıyor arada.
Durumu bildirmek adına söylüyorum; arkadaşlarıma bu derdimden yakındığımda saçmalama abartma falan diyorlar ama yakından bakıldığında alnımda falan ufak ufak sivilceler var
Aynı zamanda siyah noktalar var özellikle yanaklarımda (doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama siyah noktalarımı sıkıyorum gördükçe. kaldığında çirkin duruyor hemde görünce dayanamıyorum terapi mahiyetinde :KK23: )

ve bu yaşımda üst yanak kısımlarımda gözeneklerim var böyle delik delik :KK61:
bioderma iyi dediler kullandım uzunca bir zaman ama öyle aman aman bi farklılık görmedim
Şimdi avene ürünlerini kullanıyorum, ama o da mevcut sivilce çıkmasını önlüyor sadece

ya öyle tabiri caizse kaymak gibi yüzü olan insanlara o kadar imreniyorum ki
bu cildim için bir tavsiyesi olan var mııı? ne bileyim cildiniz için en ufak bile olsa dikkat ettiğiniz bir şey (mesela yastık yüzünü 4 günde bir değiştirmek gibi ) tavsiyelerinizi bekliyorum

Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz cilt bakım uzmanı var mıı?

Merhabalar
Bir iş günü masamda ki aynaya bakıp manzarayı görünce hüzünlenip anında sormak istedim:oops:

Henüz 25ime girmemiş olmama rağmen cildim akneli. Öyle çok aman aman iltihaplı sivilcelerim yok fakat tek tük çıkıyor arada.
Durumu bildirmek adına söylüyorum; arkadaşlarıma bu derdimden yakındığımda saçmalama abartma falan diyorlar ama yakından bakıldığında alnımda falan ufak ufak sivilceler var
Aynı zamanda siyah noktalar var özellikle yanaklarımda (doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama siyah noktalarımı sıkıyorum gördükçe. kaldığında çirkin duruyor hemde görünce dayanamıyorum terapi mahiyetinde :KK23: )

bioderma iyi dediler kullandım uzunca bir zaman ama öyle aman aman bi farklılık görmedim
Şimdi avene ürünlerini kullanıyorum, ama o da mevcut sivilce çıkmasını önlüyor sadece

bu cildim için bir tavsiyesi olan var mııı? ne bileyim cildiniz için en ufak bile olsa dikkat ettiğiniz bir şey (mesela yastık yüzünü 4 günde bir değiştirmek gibi ) tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba, öncelikle kaymak cildi olanlara bende hep imrenerek bakmışımdır.🧿🧿😊
Dediğiniz cilt sorunlarını bende yaşıyorum. Yanlız degilsiniz 😊 dermatoloğa gittim.
Yüz yıkama jeli (bioderma sebium)
Akneli ciltler için nemlendirici jel (bioderma cerato) (beyaz,siyah noktalar için)
Gece sürmem için (Benzoxin)
Sabah sürmem için (imex)
Bunları reçete etti. Bir haftadır kullanıyorum yüzüm daha iyi gibi, sizde bir danışın derim. 😊 birde cildine uygun güneş kremi kullandığından emin olmanı öneririm.

Merhabalar

Cilt bakımı rutini oluşturmanız gerekiyor bununla alakalı açılmış konumuz var gelin yardımcı olurlar cilt tipinize göre

canım pn justmine sivilce kreminden şaşma derim

X