Akneler için kimyasal peelinge giriştim sonuçları bekliyorum

Jozzie

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
4
2
Selam kızlar:) Dün ilk defa yüzümdeki küçük küçük yağlı aknelerim için büyük bir adım atarak kimyasal peeling işine giriştim. İstanbulda yaşıyorum 20 yaşındayım burun ameliyatımdan sonra sebebini halen bilmediğim bi şekilde oluşmaya başlayan aknelerime aylarca kremler ilaçlar sürmeme rağmen hiçbir etki alamamıştım. Bi arkadaşımın tavsiye ettiği cildiyeciye gittim kremler fayda etmediyse peeling yapalım hiçbir sorun olmaz o aknelerinde gider dedi. Sivilceli bi yüzüm yok ama aknelerim cok minik minik ve fazlaydı. Dün ilk seansımı aldım, ilk evreyi hızlı atlatmışım bugün kahverengileşmeye başladı yüzüm sanırım yarından sonra soyulmaya başlayacak. Olumlu veya olumsuz her türlü sonucu yazacağım. Sevgiler:)

Merhabalar acaba yüzeysel kimyasal peelingden sonra cilt kac günde soyulmayı bırakıp düzeliyo? Ben lazer yaptırıyorum da sizce yüzeysel peeling yaptırdıktan 1,5 ay sonra lazere devam edebilir miyim?

bu güneşli havada yapmasaydın keşke aknelerinden kurtulayım derken lekeye yol açıyorsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…