Sivilceli Ciltler Aknegen Sivilce İlacı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Perselen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
5
2
28
Kızlar yaklaşık 5 senedir sivilcelerimle uğraşıyorum neredeyse mastır yaptım artık. Bende sağlık okuyorum birçok hocamlada görüşüp aknegen kullanmaya karar verdim ve kullandım şu an çok mutlu ve rahatım. Ama bu konuda internette gördüklerim beni çıldırttı neredeyse insanların olayları bu kadar çarpıtarak anlatması rezillik. Ilacın olmayan o kadar çok yan etkisini paylaşmışlar ki yazık bu güzel ilacı insanlar korkup kullanmıyorlar. Ilac hakkında her türlü bilgiye sahibim yorum atarsanız yardımcı olabilirim...

Mrb OTE="Perselen, post: 39427832, member: 660289"]Kızlar yaklaşık 5 senedir sivilcelerimle uğraşıyorum neredeyse mastır yaptım artık. Bende sağlık okuyorum birçok hocamlada görüşüp aknegen kullanmaya karar verdim ve kullandım şu an çok mutlu ve rahatım. Ama bu konuda internette gördüklerim beni çıldırttı neredeyse insanların olayları bu kadar çarpıtarak anlatması rezillik. Ilacın olmayan o kadar çok yan etkisini paylaşmışlar ki yazık bu güzel ilacı insanlar korkup kullanmıyorlar. Ilac hakkında her türlü bilgiye sahibim yorum atarsanız yardımcı olabilirim...[/QUOTE]
Mrb bi kaç şeyi merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim. Öncelikle tedavi ne kadar surdu birakinca eski haline donermi ben pko im sivilcelerden çok muzdaribim ne yapacagimi sasirdm 6 yol Diana kullanım belki bilirsiniz birakinca herşey basa donuyo .ayrıca çocuk istiyorum int arastracam ama sormak istedim kullanabilir miyim ben

öncelikle merhaba canım elimden geldiğince yardımcı olacağım benim tedavim 7 ay sürdü zaten doktor alman gereken dozajı ayarlayıp ayları bölüyor böylelikle tedavinin sürecini ayarlanmış oluyor ben ilacı bırakalı 2 yıl oldu kesinlikle hiçbir şekilde tekrarlama olmadı çok yağlı bir yüze sahiptim sürekli yüzümü yıkayıp siliyordum ama artık yüzüm yağlı değil çok faydasını gördüm sonuçta üretenler babamın oğlu değil faydasını gördüğüm için insanlara da yararlı olsun istiyorum bu yüzden ilacı övüyorum amacım reklam yapmak değil dediğinizi ilacı kullanmadım ama çevremde kullananlar vardı faydasını görmediler sizin için tavsiye edebilirim ama çocuk istiyorsanız tavsiye edemiyorum çünkü kesinlikle hamilelik döneminde kullanılmaması gerekiyor ve hatta hamilelikten yaklaşık altı ay kadar sürede hamile kalınmaması öneriliyor tekrar söylüyorum kesinlikle hamilelik döneminde kullanılmaz kesinlikle doktor kontrolsüz kullanılmaması gereken bir ilaçtır ya bebek ya ilaç yani umarım bir an önce kurtulursun geçmiş olsun başka sorunvarsa sorabilirsin canım

çok tesekkur ederim canm .ozaman benim bu ilaci şuan kullanmam mümkün değil . halbuki ilk yazdıklarını okuyunca cok heveslenmiştim. insallah geçer benimde. bu sivilceler den dolayı ınanırmısın işe gitmek bile istemiyorum .aynalara bakamıyorum . zaten adet problemim var sivilcelerde cabası. bir de canım senn ilaç bittikten sonra yuzunde iz falan kaldımı ve bana bu ilaç dışında önerebılecegın krem vs varmı.

Bende o zamanlar okuyordum canım okula gitmedigim gunler bile oluyordu bu yuzden cok zor bir durum. İlacı kullanırken ilk 2 ay suratım dısarı atmıştı 2. Aydan sonra yuzum duzelmeye başladı artık sivilce cıkmıyordu olanlar da kuruyordu 4. Aya kadar yuzum duzeldi 4. Aydan sonrada ilac zaten leke tedavisi yapmaya başlıyor ve lekelerimde gecti böylelikle benim yuzumde cok fazla yag bezesi vardı hepsi yok oldu tertemiz yüzüm oldu artık çok mutlu oldum. Ama ilacın bilinmeyen bir yönü varki ilacı kullananlar 4 aydan sonra yuzleri iyileşince ilacı bırakıyorlar işte bu çok yanlıs bir şey tedavi sürecince ilacı doktorun belirledigi dozda almayıp iyileştigini görüp bırakıldıgı zaman yuz eskisinden daha kötü oluyor bunun bilinmesi şart. Canım seni üzmek istemem ama söyledigim gibi kullanmadığım krem dogal kürler sabunlar kahve kürleri sodalar hicbişey kalmadı ama hepsinde caresiz oldum bir işe yaramadı en son bu ilaçla kurtuldum.

anladım canım zaten bende bayagıdır ugrasıyorm ama cozum yok yok. pekı sende bu kadar uzun sure sıvılce cıkmasının sebebı neydı. benım hormonlarda sorun varya ve bi turlu duzelmeyen sorun ondan cıkıyo . senınkını merak ettim. ve senn gecmesıne cok sevındm banada umut oldu cunku gercekten yasamayan bılemez bu durumu ,takma derler ama takma demekle olmuyo

canım benim hormonlarda felan bir sıkıntı yok allaha şükür ergenlik döneminde yaklaşık 15 yaşlarında başladı ve devam etti ergenlik sivilcesidir geçer diye tepkiler alıyordum ama bir süre sonra artık canıma tak etti kurtulmaya karar verdim dediğim gibi birçok yol denedim hiçbir fayda alamadım hacı hocaya bile gittim düşün o kadar nazar var dediler ona bile inandım ama sonra hepsinin boş olduğunu anladım birçok doktora gittim hiçbirinden fayda alamadım en son sağlık okumaya başlayınca hocalarımla görüştüm bu ilacı önerdiler bir zararı olmadığını söylediler çevremde de kullanan arkadaşlarım vardı bitirmiş olan arkadaşlarım da vardı onların da yardımıyla doktor kontrolünde başladım ve bitirdim. Benim kan degerlerimdeki yag oranım fazla çıkmıştı çok fazlada yaglı bir yüze sahiptim günde 3 defa felan yüzümü yıkardım yani fondoten sürsem bile yüzüm yagdan parlardı o derece. Kanda yag fazla oldugu icin sivilcelerim vardı. Takmamak elde degil seni cok iyi anlıyorum cünkü yani kim ne derse desin bir insanın yüzü herseyidir bence. Canım bide benden sana bir tavsiye yüzüne sakın sakın sakın sabun sürme cünkü sabun yagdan yapılıyor ve sen onu yüzüne sürüp yıjadıgın zaman yag donuyor ve gözeneklerin tamamen tıkanmoış oluyor buda sivilceyi tetikler bak benden sana bi tavsiye ben ilacı kullanma evremdede bitirdikten sonrada yani halada kullanıyorum neutregenanın deep cleen veya visibly clear yuz yıkama jelleri var çok güzel yüzümü temizliyor ve ben seviyorum yani bana iyi geliyor gözenekleride tıkamıyor su bazlı oldugu fiyatıda gayet uygun 16 fln ama mesela ben gecen gün sevgililer gününe özel migrosta indirime girmişti 6 tlye aldım özel günleri takip edip alabilirsin tavsiye ederim sanada kullanabilirsin. Bide bb krem kullan mutlaka fondoten sakın kullanma. Mesela ben fondotenı hayatımdan cıkaralı uzun zaman oldu ilaca başladıgım zaman bırakmıstım be hala kullanmoyprum cunku bb krem fondotenden cok daha ıyı benim kullandıgım bb kremde garnierın onuda tavsiye ederim yani.

Çok sağol canim . bende dun akyarciya gittim isim vardi. Sabun da alacaktm ama yazdiklarindan sonra vazgectm.çok şükür bu yasimdayim daha fondoten bi dugunumde surdm. İki gün önce çok iyi bi markaya sipariş vermiştim cokta pahaliydi onuda iptal ettm ne kadar iyi olursa olsun cildi tikar BB kremm var onu arada kullaniyom zaten.insallah zamanla ben ve benm gibilerinde sivilce sorunu ortadan kalkar. gebelik istedigimden ilacta kullanamiyorm.allah hepimize yardim etsin daha kotu seylerden korusun OTE="Perselen, post: 39695834, member: 660289"]canım benim hormonlarda felan bir sıkıntı yok allaha şükür ergenlik döneminde yaklaşık 15 yaşlarında başladı ve devam etti ergenlik sivilcesidir geçer diye tepkiler alıyordum ama bir süre sonra artık canıma tak etti kurtulmaya karar verdim dediğim gibi birçok yol denedim hiçbir fayda alamadım hacı hocaya bile gittim düşün o kadar nazar var dediler ona bile inandım ama sonra hepsinin boş olduğunu anladım birçok doktora gittim hiçbirinden fayda alamadım en son sağlık okumaya başlayınca hocalarımla görüştüm bu ilacı önerdiler bir zararı olmadığını söylediler çevremde de kullanan arkadaşlarım vardı bitirmiş olan arkadaşlarım da vardı onların da yardımıyla doktor kontrolünde başladım ve bitirdim. Benim kan degerlerimdeki yag oranım fazla çıkmıştı çok fazlada yaglı bir yüze sahiptim günde 3 defa felan yüzümü yıkardım yani fondoten sürsem bile yüzüm yagdan parlardı o derece. Kanda yag fazla oldugu icin sivilcelerim vardı. Takmamak elde degil seni cok iyi anlıyorum cünkü yani kim ne derse desin bir insanın yüzü herseyidir bence. Canım bide benden sana bir tavsiye yüzüne sakın sakın sakın sabun sürme cünkü sabun yagdan yapılıyor ve sen onu yüzüne sürüp yıjadıgın zaman yag donuyor ve gözeneklerin tamamen tıkanmoış oluyor buda sivilceyi tetikler bak benden sana bi tavsiye ben ilacı kullanma evremdede bitirdikten sonrada yani halada kullanıyorum neutregenanın deep cleen veya visibly clear yuz yıkama jelleri var çok güzel yüzümü temizliyor ve ben seviyorum yani bana iyi geliyor gözenekleride tıkamıyor su bazlı oldugu fiyatıda gayet uygun 16 fln ama mesela ben gecen gün sevgililer gününe özel migrosta indirime girmişti 6 tlye aldım özel günleri takip edip alabilirsin tavsiye ederim sanada kullanabilirsin. Bide bb krem kullan mutlaka fondoten sakın kullanma. Mesela ben fondotenı hayatımdan cıkaralı uzun zaman oldu ilaca başladıgım zaman bırakmıstım be hala kullanmoyprum cunku bb krem fondotenden cok daha ıyı benim kullandıgım bb kremde garnierın onuda tavsiye ederim yani.[/QUOTE]
Cok

Hiç canını sıkma canım allah şifasını verir bebeğini doğur olmadı sonra kullanırsın hiç bişi olmaz :)

İnşallah canim :)Perselen, post: 39713335, member: 660289"]Hiç canını sıkma canım allah şifasını verir bebeğini doğur olmadı sonra kullanırsın hiç bişi olmaz :)[/QUOTE]
İnsallah

mrb arkadaşlar ben yenı uyeyım aknegen kullanmaya bugün baslıcam ama bu tür ilaçları kullanırken kesınlıkle hamıle kalmamak gerekıyormuş doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…