Sivilceli Ciltler akne temizleme makinası

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
C

chantyclarie

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi chantyclarie
merhaba arkadaşlar yüzümde özellikle de burnumda siyah noktalar var ne yaparsam yapıyım hangi maskeyi kullansam da geçer gibi oluyo ama tamamen yok olmuyo..akne temizleme makinaları var onlardan almayı düşünüyorum ama tam olarak temizliyo mu bilemiyorum kullanan arkadaşlar var mı yardımcı olur musunuz lütfen

Hani şu siyah noktayı negatif basınçla vakum gibi çekenleri mi diyosun?Televizyonda görmüştüm de bi kaç kere öyle bi alet şimdilerde hiç yok.Ben de merak ediyorum açıkçası ama yararlı olacağını zannetmiyorum.Çünkü temizleme bantları bile doğru düzgün temizleyemiyo.Hem işe yarar bişe olsaydı reklamları daha uzun süre yayınlanırdı bence:))

ya benim bi arkadaşım doktorda temizletiyodu makinayla
eczanelerde satılan iki farklı çeşidi var pille çalışıyo vakumla temizliyo
temizleme bantları gibi değil onlar bende de bi işe yaramadı..google da detayları yazıyo iki çeşidi var
black head remover (siyah nokta temizleme makinası) ve pore cleanser

yazarım tabi canım almayı düşünüyorum da kullanan var mı merak ediyorum

cilt bacilt bakıı yapıodu dermatologun biri..kımına gittim.. orada kullandılarda cok can yaktı bende.. bide yüzümün kızarıklıgı gitmedi.. tabi kac zaman önce yapıldı simdilerde yenileri cıkmısmıdır bilmiorum...

bence cildinize fiziksel uygulama yaptırmayın.cildin yapısını zorlamak hoş olmasa gerek.kremlerle müdahale etmek bence daha mantıklı.akne iiçin cildi zorlayınca kılcal damarlar zarar görüyor.dolayısı ile ciltte ilerde sürekli kızarıklık sıkıntısı yaşayabiliyorsunuz

ya ben bulamıyorum bi türlü bi bulsam hemen alıcam ama bulamıyorum ki
ben kullanmadım ama arkadaşım dr gidip temizletiyodu onun bi şikayeti yoktu
öle acıtırsa kızartırsa istemem bende kullanmam ama maskelerle temizleyicilerle geçmiyo ki bi türlü burunda olanlar

akne temizleme makinasımı o ne nerde ben duymadım nasıl bişey

1. sayfada yazdım isimlerini canım 2 tane var google dan aratırsan çıkıyo

hımmm baktım canım
işe yarıyomu
şimdi bu sivilceleri dahada yaybilir diye düşünüyorum
siyah noktalar için iyi olabilir
ama kullanana danışmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…