• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Akne Tedavisi Sonrası Epilasyon

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

caglacetin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
26
0
6
Yalova
Kızlar selam 6 aydır akne tedavisi görüyorum bitti artık. Size bi sorum olucak. Tedavi süresince ağda yada lazer epilasyon yapılmıyo bildiğiniz üzere. Tedavi bitiminden ne kadar sonra epilasyon yapabilirim ?

Kızlar selam 6 aydır akne tedavisi görüyorum bitti artık. Size bi sorum olucak. Tedavi süresince ağda yada lazer epilasyon yapılmıyo bildiğiniz üzere. Tedavi bitiminden ne kadar sonra epilasyon yapabilirim ?

neyle yapacağına bağlı, ben 5.ayımdayım ve 5 aydır epilatörle hallediyorum. ama senin tedavin bitmiş ki niye sorun ettin anlamadım

evet vücuttan atılması 1 ay sürüyo :) ehh, ağda içinse bi kaç hafta beklersin soyulman bittiyse tamamen yapabilirsin bence :) yüzün nasıl bu arada, memnun musun sonuçtan :16:

hem de nasıl memnunum :) psikolojik olarak çok sıkıntısını çektim ama değdi kesinlikle. utançtan okula gidemediğim zamanları biliyorum. şimdi mutluyum :D teşekkür ederim bu arada. bugün son ilacımı içtim. 1 ay bekleyeyim nolur nolmaz :)

hem de nasıl memnunum :) psikolojik olarak çok sıkıntısını çektim ama değdi kesinlikle. utançtan okula gidemediğim zamanları biliyorum. şimdi mutluyum :D teşekkür ederim bu arada. bugün son ilacımı içtim. 1 ay bekleyeyim nolur nolmaz :)

ay çok sevindim canımm :16: poff benim yüzüm de yine kepeklendi yaa, soyula soyula bi hal oldum :9: ben bi 4 ay daha içeceğim sanırım günde tek doz olunca :27:

ay çok sevindim canımm :16: poff benim yüzüm de yine kepeklendi yaa, soyula soyula bi hal oldum :9: ben bi 4 ay daha içeceğim sanırım günde tek doz olunca :27:

benim son ay tek doza düştü. ilk 5 ay iki dozdu. son ay hiç kepeklenmem olmadı yüzümde. ama saçlarım hiç yağlanmıyo hep kullanabilsek o ilacı keşke :D dudak sorunu hariç tabi.

benim son ay tek doza düştü. ilk 5 ay iki dozdu. son ay hiç kepeklenmem olmadı yüzümde. ama saçlarım hiç yağlanmıyo hep kullanabilsek o ilacı keşke :D dudak sorunu hariç tabi.

hakkaten yaa, saç olayı iyiydi bak,hele final zamanı :9: bakk üzüldüm şimdi :9: ama dudak olayı berbat, hele ramazanda :14:

kizlar ya bende akne sorunuyla ugrasiyrum 6aydir bi estetisyene gidiyorum ama sonuc alamadim bi ara yuzum cok purusssuzlesmisti ama simdi eski halime dondum hatta daha kotu sizin uyguladigin tedaviler nasildi? aciklarsaniz sevinirim...

Back
X