Akne Tedavisi Günlüğüm :)

mermaid5

Atatürk'ün kızı ☪
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
622
2
26
Diğer
18 gün önce 1bucuk aylık akne tedavisine başladım artık yeter deip de doktora giderek:15:

ama nedendir bilinmez azalma degil artış oldu ara sıra. belki ilaç kulanmsam şimdi çıkanlar cıkmayacaktı. biri gitmişken bir başkası geliyor. yine de süremizi doldurmayı bekliyorum.

tabi en büyük belam o izler. her sivilce yok olurken ardında kırmızı izler bırakıyor.

ve bunlar gecmek bilmedi hiç.

neyse şu an doktorumun önerisiyle monodoks isimli hap ve sabah azalderm, gece aksil 5 olmak üzere 2 krem kullanıyorum.

temizleyicim la roche posay effaclar. onu seviyorum:16:

peelingi yalnızca burun ve etrafına uyguluyorum siyah noktalar için, garnier.

maske olarak da yine garnier 3ü 1arada.

tedavi gören ve nsıl bir sürec gecirdiğini anlatan oursa sevinirim:16:

bu arada 18 yasındayım:3:

canım ben de bu kış doktora gitmiştim ama bana ilaçların yanında ne makyaj ürünü ne de başka bir ürün kullanmamı tavsiye etmedi sabun dahi sürmiceksin yüzüne dedi. üç aylık bir tedavi olacak dedi ama ben makyaj uğruna yarım bıraktım zaten adet döneminde oluşan aknelerdi. sana tavsiyem sadece doktorunun verdiklerini kullan abu cuburu kes yağlı kızartmalardan uzak dur ve oynama yüzünle bırak sivilcemi var olsun oynayınca geçiyor mu geçmiyor o zaman birkaç sene sonraki cildini düşün.ilaçlar bir nebze de olsa içini rahatlatır zaten

canım ben de bu kış doktora gitmiştim ama bana ilaçların yanında ne makyaj ürünü ne de başka bir ürün kullanmamı tavsiye etmedi sabun dahi sürmiceksin yüzüne dedi. üç aylık bir tedavi olacak dedi ama ben makyaj uğruna yarım bıraktım zaten adet döneminde oluşan aknelerdi. sana tavsiyem sadece doktorunun verdiklerini kullan abu cuburu kes yağlı kızartmalardan uzak dur ve oynama yüzünle bırak sivilcemi var olsun oynayınca geçiyor mu geçmiyor o zaman birkaç sene sonraki cildini düşün.ilaçlar bir nebze de olsa içini rahatlatır zaten

ten makyajından zaten uzak duruyorum o tarz yiyeceklerden de su an. ganier dısındakı hepsi doktorumun recetesi ile aldıklarım. garnieri da kullanmassam siyah noktalarla başa cıkamıyorum ve yalnızca burun ve etrafına uyguluyorum sivilcelee dokundurmuyorum zaten. keşke yarım bırakmasaydın yine de makyaj zor da olsa beklerdi:)

ten makyajından zaten uzak duruyorum o tarz yiyeceklerden de su an. ganier dısındakı hepsi doktorumun recetesi ile aldıklarım. garnieri da kullanmassam siyah noktalarla başa cıkamıyorum ve yalnızca burun ve etrafına uyguluyorum sivilcelee dokundurmuyorum zaten. keşke yarım bırakmasaydın yine de makyaj zor da olsa beklerdi:)

evet nisanda biticekti tedavi. zaten tek bir ilaç verdi bana .
ben aknelerim için gitmiştim. bir ilaç yazıcam bu siyah noktalarına da iyi gelecek dedi.

peki bildiğin yagsız ve sivilce yapmaan bir nemlendirici var mı?

garnier bb krem aldım deniz ve güneş baya kurutmuştu cildimi çok güzel nemlendirdi ama tedavi sürecindeysen sadece doktorunun verdiklerini kullan eğer cildini kurutuyorsa yine aynı doktora danış o uygun birşeyler vericektir.

garnier bb krem aldım deniz ve güneş baya kurutmuştu cildimi çok güzel nemlendirdi ama tedavi sürecindeysen sadece doktorunun verdiklerini kullan eğer cildini kurutuyorsa yine aynı doktora danış o uygun birşeyler vericektir.

günes kremi almaya gdemediğimden ben de onu almıştım ama azda kullanıma pek ugun degil gibi normal ciltlerde sorun olmaz belki. evet haklısın.

18 gün önce 1bucuk aylık akne tedavisine başladım artık yeter deip de doktora giderek:15:

ama nedendir bilinmez azalma degil artış oldu ara sıra. belki ilaç kulanmsam şimdi çıkanlar cıkmayacaktı. biri gitmişken bir başkası geliyor. yine de süremizi doldurmayı bekliyorum.

tabi en büyük belam o izler. her sivilce yok olurken ardında kırmızı izler bırakıyor.

ve bunlar gecmek bilmedi hiç.

neyse şu an doktorumun önerisiyle monodoks isimli hap ve sabah azalderm, gece aksil 5 olmak üzere 2 krem kullanıyorum.

temizleyicim la roche posay effaclar. onu seviyorum:16:

peelingi yalnızca burun ve etrafına uyguluyorum siyah noktalar için, garnier.

maske olarak da yine garnier 3ü 1arada.

tedavi gören ve nsıl bir sürec gecirdiğini anlatan oursa sevinirim:16:

bu arada 18 yasındayım:3:
böyle bi konu actıgın ıcın gercekten cok sevındım bende boyle bı konu acmak ıstıyodum bende tedavı surecındeyım. Bundan bır ay once artık dayanamyıp doktora gıttım cok sıvılcem vardı. Doktor yuzumde ıltıhaplı sıvılcelerınde oldugunu soledı. Tablet olarak azitra verdı uc gun kullanıp yedı gun bırakıyorum. Benalin diyede bi krem verdı senınde dedıgın gıbı her sıvılce kuruyup kırmızı ızler bırakıyo ve cok canımı sıkıyo bı hafta once de konrole gıttım tablet degısmedı ama krem ıkı tane oldu sabah nadixa gece aknılox. Ve sabun olarakta sebamed ın akneler olanı ıcın kullanıyorum. Yınede halen bı etkısı yok yuzumde hep kızarık kızarık sıvılce ızlerı var bende o garnıerden alıcam maskesı cok ıyıydı bı ara kullanmıstım tedavıden once ve bende bı temızleyıcı kullanmak ıstıyorum bu tarz ıslerden hıc anlamıyorum daha yenı bu bakımlara basladım tonik , temizle,e falan hıc anlamıyorum. Temızleyıcı yı nasıl kullanabılırım ve ne onerırsınız ?

Back
X