- 1 Aralık 2014
- 6
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi mdmpapatya
-
evet canim bugün bi kontorlüm daha vardı dedimki bu izler ne olacak ilaç kullandığın sürece bunların çoğu daha da kızaracak ama zamanla geçecek dedi birde soyucu krem verdi gelişmeleri yazacağım benimde yüzümde sivilceden çok kırmızımsı izler var doktorumun dediğini aynen sana yazıyorum." Kırmızı izler aşırı derin olmadığı sürece geçer tedavin bitince senin leken kalmayacak" insallah dediği gibi olur hepimiz kurtuluruz:)ilginiz için çok teşekkürler.meltosh cok sevindim bunu söylemene. buradan konuşur gelişmeleri aktarırız. ikinci ayıma girdim ben de. ben psikolojik açıdan kontrollü biriyimdir. etkilerini bildiğimden değil. ilacı kullandıktan sonra dudak çevremi ağzımı garip hissediyorum dişlerimi sık sık birbirine vuruyorum orada olduklarını anlayabilmek için filan. 23 yaşındayım. yüzüm kötü durumda bb kremsiz yapabileceğimi sanmıyorum. işi bıraktım bir iki ay bu şekilde tedavi bitene kadar işsiz idare edeceğim. bbkremi de çok az yüzümde tutmaya çalışacağım. egosal açıdan ciddi anlamda yerlerdeyim şuan. bir ay geçsin izlerim azalırsa zaten krem filan kullanmam artık. bulantı kusma filan olmuyor. uyku olayı sıkıntı oluyor. çok fazla uyuyorsun. ama düzene soktum bugün itibariyle. uyanır uyanmaz iki büyük bardak su içiyor yüzümü yıkıyorum yatağa bir daha girmeyince uyku gelmiyor. güzel oluyor. bana sorarsan tedaviye başla derim gerçekten etkili ve kesin çözüm her ne olursa olsun 5-6 ay sürecek ve herşey her zamankinden daha iyi olacak çünki. ben de sana desteğim. kesinlikle sonuçları almaya başlayınca özgüven pompalanıyor içine. R rezzan12 canım çok sevindim tedavinin işine yaramasına hem senin hem tadaviyi yapanlar için tabi. sanırım izlerin vardı onlar azaldı ve sadece iki sivilcen kalmış. içimi rahatlattın gerçekten :) benim sivilceden çok izim var iki üç sivilcem var gerisi tamamen iz. ilaç yüzü kuruttuğu ve üst deriyi öldürdüğü için deri sürekli yenileniyor. ilk başlarda görünmeyen derin izler kızarıyor sonra zamanla katmanlar yenilendikçe azalıyorlar sanırım. hadi hayırlısı diyelim
sivilce durumun nasıl peki? ağır değilse kullanmanı önermem. alkol kullanırsan karaciğerin zarar görebilir evet. göz kuruluğu ile ilgili çok fena şeyler okudum ben de az önce. korkar oldum. gerçekten çok ciddi bir ilaç. ama aynı derece de mucizevi. ihtiyaç duymuyorsan kullanma derim.doktor banada vericekti ama almadım yainternette kalıcı hasar verdigi okudum biri gozde kuruluktan kist oldugunu yazmıs biride karacigerinde saglık sorunları oldugunu bende de ilacların yan etkisi fazlaca etki eder korktum acıkcası
Merhaba,doktor banada vericekti ama almadım yainternette kalıcı hasar verdigi okudum biri gozde kuruluktan kist oldugunu yazmıs biride karacigerinde saglık sorunları oldugunu bende de ilacların yan etkisi fazlaca etki eder korktum acıkcası
6 yıl önce zoretanin 30 mg kullandım 6 ay sonunda bütün sivilecelerim den kurtuldum.ama şu an yine aynı şekile içe doğru çok şiş ve acılı ama dıştan bakıldığında sadece şişlik olan sivilceler çıkmaya başladı.ne yapmam gerekiyor bilemiyoruCanım yaşını bilmiyorum ama bende 17 yaşındayım sivilcelerle başım dertte.. Artık aynaya bakamıyordum. Sinirden şiş şiş sivilceler+kırmızı nokta gibisinden lekemsi tarzı şeyler artık tak etti. Ben kaç gün aynaya bakip ağladığımı bilirim sana öyle diyim gercekten cok kötü bir şey insanların tepkisi evet sivilcen var ama aman nee takiyosun tarzında cok sinir oluyorum Bekara koca boşamak kolay tabi
Neyse canıma tak etti gözümü kararttım başladım şuan 2 tane tek sivilcem var ama lekeler için şuan yorum yok.. 2. ayım daha dolmadı..
Canım doktora git bence hemen.. Ayrıca bisey sorucam sivilcelerin geçtikten sonra zoretaninden sonra yani leke iz vs kaldı mı6 yıl önce zoretanin 30 mg kullandım 6 ay sonunda bütün sivilecelerim den kurtuldum.ama şu an yine aynı şekile içe doğru çok şiş ve acılı ama dıştan bakıldığında sadece şişlik olan sivilceler çıkmaya başladı.ne yapmam gerekiyor bilemiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?