Sivilceli Ciltler Akne(sivilce) siyah noktalara ve cilt lekelerine canlandırıcı maskeler(resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar yabancı bir cilt bakımı sitesinden aldığım ve kendimde kullanıp beğendiğim metodları sizinlede paylaşmak istedim. akne çoğu insanın sorunu ne yazıkki bu yüzden buna doğal yollardan maske ve beslenme ile çare bulacağız inşallah
. ingilizceleri ben çeviri yaptım

1. LİMON SUYU MASKESİ

cildinizi temizlemek için taze limon suyu veya lime (laym) uygulayın yüzünüzde limonu gezdiredebilirsiniz bu akne izlerinide hafifletecektir.

3-SALATA MASKESİ

salatalık hem cildi nemlendirmek hemde tazelemek için çok iyi bir sebzedir. bir adet salatalığı blenderda çekip yüzünüze bu püreyi uygularsanız çok iyi geldiğini fark edeceksiniz.

4-BAL MASKESİ

Balın antiseptik/antimikrobiyal, osmotik, hidrojen peroksit ve asiditesine bağlı çok çeşitli iyileştirici etkileri olduğu saptanmıştır.bu nedenle kaliteli bir balı eğer cildiniz kuru ise içine doğal zeytinyağı karıştırıp eğer yağlı ise limonla birlikte kullanabilirsiniz. bir limon üzerine bal sürüp cildinizde gezdirebilirsiniz. hem yaralara hem izlere iyi gelecektir.

4-BAL MASKESİ

Balın antiseptik/antimikrobiyal, osmotik, hidrojen peroksit ve asiditesine bağlı çok çeşitli iyileştirici etkileri olduğu saptanmıştır.bu nedenle kaliteli bir balı eğer cildiniz kuru ise içine doğal zeytinyağı karıştırıp eğer yağlı ise limonla birlikte kullanabilirsiniz. bir limon üzerine bal sürüp cildinizde gezdirebilirsiniz. hem yaralara hem izlere iyi gelecektir.

bu maskeyi kullandım tavsiye ederim çok faydasını göreceksiniz:21:

Back
X