- 6 Mart 2023
- 7
- 1
- Konu Sahibi bitmeyensivilcele
28 yaşındayım, 16 yaşından beri geçmeyen çoğalan bazen azalan , bir sabah kalktığımda kendimi sevdiğim 2 gün sonra aynı surat acaba bana mi ait dediğim günlerim aylarim yıllarım geçti. Kilo aldim verdim ona bağladım. Spora duzenli gitmeme yediklerime dikkat etmeme rağmen. Stres dönemimde oldu hiç umursamadigim zamanda hep benimle yaşadılar. Bir zamanlar evlenince geçer çocuktan sonra düzelir vs bunların hepsi koca bir yalan malesef . Sonunda Yarin randevu aldım Izmır Suat Seren Göğüs hastanesi nden ... aç karnına gidicem . Malesef ki randevu çok zor bulunuyor . Şans eseri denk geldi. Kullanmadim kremler antibiyotikli kremler vs la rose markalar iyi kremler hiç biri yaramadı dönem dönem azaltti ve yine çıktı. Artik fondeten sürmeden yaşamak istiyorum... size her zaman paylaşım yapicam .benim gibi tedavi süreci olanlar da lütfen yazsın birbirimizi destekleyelim . Umarım inşallah güzel sonuçlar alırız.
gece yaziyorum 01.14 sabah 10da randevum var aç karnına gidicem . Kan tahlili vs isterler diye . Doktorada rica edicem kan tahlil sonuclarini göstermeye, geldiğimde bana hemen ilacimi yazar umarim... tedaviye başlamış olurum . Valla en ağır şekilde baslayayim 2 3 ay taninmaz halde bile dolaşsam razıyım. Sonuç güzel olsunda . Yarın tekrar görüşmek üzere
gece yaziyorum 01.14 sabah 10da randevum var aç karnına gidicem . Kan tahlili vs isterler diye . Doktorada rica edicem kan tahlil sonuclarini göstermeye, geldiğimde bana hemen ilacimi yazar umarim... tedaviye başlamış olurum . Valla en ağır şekilde baslayayim 2 3 ay taninmaz halde bile dolaşsam razıyım. Sonuç güzel olsunda . Yarın tekrar görüşmek üzere
Son düzenleme: