Sivilceli Ciltler akne kabus ve sonrası:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
S

serenez

Ziyaretçi
arkadaşlar yaklaşık 3-4 yıldır,derin aknelerle uğraşıyordum.6 ay hap ve kremlerle tedavide gördüm.aklınıza gelen her şeyi denedim,hep geçici çözüm oldu.ne zamanki maranki hocanın kozmik beden temizliğini uyguladım, kabusum sona erdiğini söylemek isterim.buraya yazmamın sebebi ,ben şifaya kavuştum,umarım sizde kavurşursunuz dayanışmasıdır.

arkadaşlar yaklaşık 3-4 yıldır,derin aknelerle uğraşıyordum.6 ay hap ve kremlerle tedavide gördüm.aklınıza gelen her şeyi denedim,hep geçici çözüm oldu.ne zamanki maranki hocanın kozmik beden temizliğini uyguladım, kabusum sona erdiğini söylemek isterim.buraya yazmamın sebebi ,ben şifaya kavuştum,umarım sizde kavurşursunuz dayanışmasıdır.

tam olarak nedr bu kozmık beden temızlıği:uhm:

tatlım sevindim kurtulmuş olmanaa.s
derin akneyi bir zaman bende çektim bilirim berbatlığını:1no2:

serenez...
ayrıntı istiyoruz..nelerden oluşuyo,ne kadar sürüyo?

google'dan yazın kızlar ahmet maranki'nin sitesinde var anlatımı.sanırım serenez de onu diyordur.

teşekkürler epaq:)) beni görenler aaa yüzün ne kadar beyazlamış diyor,derin ve mor pembe lekeler kaybolunca.inanın çok mutluyum.darısı sizin başınıza.

Ben de duydum bu lavman olayını. Çok faydalı bir şeymiş.
Mart, nisan, mayıs aylarında ve sonbaharda uygulanmalıymış.
Ben de yapmak istiyorum ama becerebilir miyim, bilmiyorum.:ecrin_bebek:
Sadece sivilcelerine mi iyi geldi canım?
Mesela benim gözenek problemim var onları toparlar mı?şutarafagitti

kızlar lavman tehlikeli bişey... uzun yıllar mide, bağırsak sorunlarıyla uğraştım... ameliyat oldum falan... neyse o süreçte çok lavman yapılmıştı bana ve alışkanlık yapıyo... yani bağırsaklarımız biz kadınların genelde sorunlu, az çalışıyo... lavmanı yapınca iyice tembelleşiyo... aman dikkat edin... bence doktora sormadan sakın yapmayın... bağırsak çalışmazsa zaten size birkaç ayda sivilce olarak geri döner...

X