• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış Koyu kızılın Üstüne Garnier Tarçın Bakır Yapsam????

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
slm arkadaşlar ben saçımı kızıla boyayıp durdum ancak rengi istediğim gibi olmuyor aşırı koyu ve bana hiç ama hiç yakışmadı bu koyu kızıl aşırı paçoz görünüyorum. bu boya çabuk akıyor akınca garnier in tarçın bakırını yapsam nasıl bir renk çıkar?? öncelikle tutar mı? tam tutmasa renk versede olur. bu halim kötünün kötüsü olduğu için..

tutmaz ta ki sen kızıl boyayı saçından iyice akıtana kadar kahve boyasan bile kapatmaz. koyu kahveyle bile boyasan sonuç kızıl kahve olur en iyisi birkaç ay hiç boyama saçını bekle aksın sakın tarçın bakır senin saçına tutar diyenlere de inanma tarçın bakır açık bir renk boya boyayı açmaz maalesef

genelde bu durumlarda olanlara öneri olarak saçınızı oryalle açtırın sonra boyatın diyorlar. ama saçı açtırmak riskli bir iş, yanabilir. o nedenle yine burda hep okuduğum işe yarayan bir öneri, beyaz banyo sabunu vardır ya, o rengi çok güzel akıtıyormuş. 1-2 ay sabunla yıkayıp rengi akıtır, sonra üzerine 1-2 ay üst üste tarçın bakırı boyarsanız renk tutabilir. ama daha iyi bilen, bu olayı deneyen biri söylerse tecrübesinden yararlanarak, daha iyi olur :29:

aa aynı benim durum, bende tarçın-bakır renk istiyorum. aşk alevine boyuyorum, koyu oluyor çok.

CerenVictoria, avatarındaki saç rengine bayıldım:69:

tutmaz ta ki sen kızıl boyayı saçından iyice akıtana kadar kahve boyasan bile kapatmaz. koyu kahveyle bile boyasan sonuç kızıl kahve olur en iyisi birkaç ay hiç boyama saçını bekle aksın sakın tarçın bakır senin saçına tutar diyenlere de inanma tarçın bakır açık bir renk boya boyayı açmaz maalesef

ayy hadi ya ben de akıtmak için elimden geleni yapayım bari tam da yaz zamanı bu saçla gezmek zorunda kaldım yaaa=(

genelde bu durumlarda olanlara öneri olarak saçınızı oryalle açtırın sonra boyatın diyorlar. ama saçı açtırmak riskli bir iş, yanabilir. o nedenle yine burda hep okuduğum işe yarayan bir öneri, beyaz banyo sabunu vardır ya, o rengi çok güzel akıtıyormuş. 1-2 ay sabunla yıkayıp rengi akıtır, sonra üzerine 1-2 ay üst üste tarçın bakırı boyarsanız renk tutabilir. ama daha iyi bilen, bu olayı deneyen biri söylerse tecrübesinden yararlanarak, daha iyi olur :29:

aynen aynen ben de hergün sabunla yıkıyorum aksın diye çok işe yarıyor =D inş akar da boyarım hemen ya

Back