• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış kızılı kahveye çevirmek

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba,
Benim saçlarım uzun zamandır kızıldı. Baya bir aktı, renk solmuştu. Yaklaşık 3 ay önce loreal 5.5 boyadım ama tutmadı. Biraz koyu durdu sadece kısa zamanda da kızıl alttan tekrar çıktı. Zaten ben ne zaman loreal alsam istediğim gibi olmuyor. Genelde paletteden memnunum. O yüzden palettenin kahve renklerinden birine boyamak istiyorum. 3 aydır boya aktı, diplerim baya geldi. Saçımı da omuzlarımda kestireceğim. Bir de kahveye boyarsam bir nebze kızıldan kurtarırım diye düşünüyorum.
Geleyim soruma. Şimdi ben ilk 4 numaraya kadar olan boyaların koyu çıktığını biliyorum. İnsanlar kahve yazıyor diye alıyor ama siyah çıkıyor. Çünkü isme değil numaraya bakmak lazım biliyorum. Ama benim önceden 5 numaranın kızılı kapatmama deneyimim olduğu için karar veremiyorum. Yani 4 alsam kızılı kapatır ama çok koyu mu olur karar veremiyorum. Çünkü aslında istediğim çikolata rengi. Paletteden saçını kahveye boyayan varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Back