Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış çikolata kahve saçı loreal 7.1 küllü kumral ile boyasam bi bakarmısınız?

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
bayanlar saçlarımı en son 1 2 ay önce nevacolor 6.7 çikolata kahve ile boyadım kendi doğal rengimde orta kumral şuan saçımda akdığı için renk değişimi oldu bakır gibi duruyor güneşdede nerdeyse sarı duruyor benim isdediğimde turuncumsu bakır değilde sarı yansımalı bi saç şimdi loreal forumda okuduğuma göre bakırlığı kapatıyormuş hatta kızılı bile bununla boyasam saçım nasıl olur sizce aslında boyayı aldım saçım temiz diye boyamadım daha benim gibi durumda olan birçok kişi vardır eminim saçımı 7.1 küllü komral ile boyayıp daha sonra üstüne bakırlığı olmayan sarı yansımalı kahve tonlarını tercih edicem hatta boya bölümünde bayan garnıerde tavsiye etti kampanya vardı 3.90 tl bende aldım tabi 6.25 kestane kahve 6 koyu kumral renklerini aldım bunlar sonraki iş şimdi 7.1 boyucam saçım nasıl olur bilemiyorum bakırlığı kapatıp kumral olurmu yoksa gene çikolata kahve tonu saçımda kalırmı merak ediyorum deneyenlerin bilgisine ihtiyacım var:26:

7.1 İLE BOYANDIKDAN SONRA BANA GENE AYNI BOYADANMI DEVAM ETMEMİ YOKSA GÜZEL KAHVE TONLARINA TEKRARDAN BOYAMAMI MI TAVSİYE EDERSİNİZ?

Son düzenleme:

bakırlıktan kurtulmak pek kolay olmuyor ancak şuan saçın ne renk anlayamadım ben

bakırlıktan kurtulmak pek kolay olmuyor ancak şuan saçın ne renk anlayamadım ben

saçım nevacolor 6.7 çikolata kahve ile boyadım en son bu tonlarda 7.1 le nasıl durucak merak ediyorum rengi açıldı çikolata kahve demeye bin sahit karamel gibi bakırımsı duruyor herkes bu tonu isdiyor bende beğenmedim matlaşdırıp daha sonra sarı yansımalı açık kahveler kumrallardan devam etmek isdiyorum

loreal 7 ye boyayın küllüye gerek yok benim oryalle açılmış turuncu saçlarımı bile bir iki boyamada kapattı sarı yansımalı bir kumral oluyor küllü asla tavsiye etmem zaten lorealin 7 si kendi küllü gibi birşey oluyor fazlada boyamayın o karamel kızıllıklarr kapanınca ya çok açık kumrallar 8 ile başlayan numaralara devam edin çünkü kumralların içinde ister istemez külsüz bile olsa yeşilimsi bir yansıma oluyor en azından lorealinki öyle ama başka markalarda kumrallarıda araştırın burda okuyorum bazen kumral boyadım kızılımsı oldu diye forumlarda biryerde loreal 7 boyanmış resmim var bulursam eklerim aslında kutudaki rengin aynısı oldu diyebilirim
şu forumada bir bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/433367-kumral-saclar-icin-paylasim-alani.html
loreal excelance 7 kumral boyanmış hali

Son düzenleme:

ben 7.1in aynen tutabileceğini sanmıyorum tatlım bakır inatçı bi renktir yine sıcak kahve tonlarından gidersen daha iyi tutar bence.

saçınızı açıpda boyamışsınız ama ben açmayı düşünmüyorum 2 tel saçım var zaten yanar açarak 7 ile boyamak mantıklı ama ben şimdi küllü kullanmam gerek sanırım 1 kre boyayacağım 2. belki duruma göre kaparsa zaten küllü almıcam bidaha direk kumrallara geçicem aklımdada palette var şimdilk kumrallarının güzel olduğunu duydum yada loreal olucak gene yani küllüyü en fazla 2 kez boyarım

ben 7.1 aldım bile saçımın kirlenmesini bekliyorum tabiki kutu üstü olmayacak bilerek aldım lorealın kutu üstüne bide arkasındaki 3 lü gösderime dikkat edin farklı hepsi ama arkadaki gösderilen kahve tonu çok hoşuma gitti 7 de daha sarımsı duruyordu o yüzden küllü aldım saç boya no olarak 6 lı kullanıyordum 7 lere geçmek bir ton açar umarım saç yapım hemen alıyo boyayı ince telli azcık küt saçlarım var zaten satıcıda direk kumral yapma küllü yap sonrada normal kumrala boya 1 ton yükselt rengini dedi yani aynen sizin gibi tavsiye etti saçımı gördü öle çok bakır durmuyor sadece üstleri ısıkdan o şekilde geri yerler açık kahve küllüyle matlaşdırıp üstüne kumral düşündüm çünkü kumrallarda hafif yeşillik kırmızılıkda oluyor dediğiniz gibi direk şimdi 7 ile boyasam turunculuk gitmiyecek

bu arada saçlarınız maşallah çok güzel rengide

ben 7.1in aynen tutabileceğini sanmıyorum tatlım bakır inatçı bi renktir yine sıcak kahve tonlarından gidersen daha iyi tutar bence.

teşekkürler zaten 1 boyamaya direk 7.1 olacağını bende sanmıyorum bu tonu isdersem en az 3 4 kez üstünden geçilirse renk oturur ama devamlı küllü boyamakda saçı matlaşdırır gibime geldi yani küllüyle rengi kırıp üstüne sadece kumral boyamak daha mantıklı gerçi önümüz yaz küllü renkler çok hoş durur güneş verken ışıl ışıl çok parlayan saçlara zaten gerek yok bence kışın haliyle parlak sıcak renkler isdeniyor yaz gelince durum değişiyor en iyi kuaförlerde bile küllü kumral facialarını forumda okudum en azından kapamasada mutlaka ton vericekdir koyuluğu kırıcakdır

bilen arkadaşlarımızdan bide nasıl boyayacağımı anlatmalarını rica ediyorum saçlarımın üstleri dipleri daha açık renk gibi aşaları daha koyu renk 7.1 küllü ile boyamaya diplerdenmi başlıyım yoksa ortalardanmı renk tonu farklılıkları olsun isdemiyorum boya talimatında diplerden başla 15 dl beklet sonra uçlara yay 10 dk beklet diyor uçlardan başlarsam saçım koyulaşırmı açılırmı rengi kesdiremedim 6 nolardan 7 ye geçicem yani saçımdan daha açık renk olması gerekiyor o yüzden uçlar koyu olduğuna göre ilk ordan başlasam dipler hemen açılıyor zaten yardımcı olursanız sevinirim

yoğun açıcı kullan sadece uçlarda kullan normal bekletme süresinden daha az beklet küllü tonlar yaşlı gösteriyor daha sıcak sarılar çok daha güzel durur kanımca.loreal'in renkleri harikadır.

yoğun açıcı kullan sadece uçlarda kullan normal bekletme süresinden daha az beklet küllü tonlar yaşlı gösteriyor daha sıcak sarılar çok daha güzel durur kanımca.loreal'in renkleri harikadır.

bencede loreal baya uzun zamandır kullanmıyordum ama artık palette ve lorealı değişmicem sanırım aynen sıcak sarı boyasam bile saçım sarı olmucağı için orta kararlı kahveler daha uygun bana lorealin en güzel sarı yansımalı kahve rengi tavsiye edermisiniz hangi nosunu alıyım 6.3 badem kahvesi ilgimi çekmişdi ama sarı yansımalıdır inş. kırmızı değil isde kutu üstündeki su renk olsun başka bişey isdemem sarı kahve gibi görünüyor devamlı değişmeden buna boyarsam bu renk elde edilir sanırım sizde bana ne öneirirsiniz
Eki Görüntüle 385008

birde ilgimi çeken su olsu loreal 7.3 kumral dore dore altın yansıma demek oluyor irizelerde kırmızı oluyor forumda okumuşdum ama 7.3 bu kadar açık sarı olmaz zaten açıcı kullanılırsa olabilir belki ama isminde dore olan kahveler benlik sanırım mesela dore kahve bulsam sarı yansımalı açık kahve tonları olucakdır 7.1 üstüne 7.3 boyamak uygun görünüyor ama kutuda o kadar açık sarıki bende sasırdım şimdi

kısacası kutulara aldanmayalım ben yukarda görünen 6.3 badem kahvesindeki bayanın rengini isdiyorum bunu elde etmek içinde ne yapıcam bilemiyorum:26::26::26::26:

kesinlikle gider ben açmanız için dememiştim turunculuk açısından kapandığını belirtmek istemiştim sizinde zaten öyle fazla bakırda durmadığına göre sizinde kapatır gibi gelmişti umarım istediğiniz gibi olur kolay gelsin

bende teşekkür ederim canım sağol ilgilendiğin için anladım 7.1 i aldım zaten ama 7. no ilede boyanabilir bu 7.1 boyansın 7 ile devam ederim belki saçım güneşde koyu sarı gibi duruyo çikolata kahvenin akmış halini düşünün ana saçımda kumral olunca bi tuhaf renk oluyor çiko kahve yaza koyu olabilir diye kumral isdedim deneyecem bi cesaret bakalım

loreal 7 üstüne bunu boyamıştım o sarımsı görüntü gitsin diye dorelik seviyorum ama aman aman fark etmedi kutudaki boya burda gördüğünüz resimden daha da açık duruyor üstelik tabi zemin koyu olunca daha iyi olur aslında ama zaten çabuk akıyolar denenebilir siz aldığınız 7.1 yapınca zaten tonu göreceksiniz sadece yansıma biraz değişiyor tekrar kolay gelsin
loreal 7 üzerine loreal 7.3 boyanmış halide buydu
gelen ışığa göre farklı yansımalar oluyor böyle

gerçekden harika olmuş renk bende dore seviyorum çikolatalarda karamellerde dore değilde irize ve bakır yansıma oluyor değişdirmek isdedim sarı yansımalı kahve olsun diye 7.1 üstüne 7.3 çok güzel olmuş tabi benim saçım sizinkinden daha koyu bi kaç ton koyusu tutar ama görünüş güzel bende daha sonra 7.3 alıyım ama su badem kahvesi 6.3 de aklımda kaldı aklımda kalcağına başımda saçımda kalsın kışa doğru kesin boyucam 6 7 8 no tonlarını değişdirmem bu aralarda gidip geliyorum açıcıya gerek kalmıyor memnunum

benimde saçım çikolata kahve ama açık tonu yani karamel gibi saçım suan bende 1 ton açmak isdiyorum kime sorduysam küllü kumral dedi hatta kesim yapan bayan kuaförümde küllü kumral boya dedi bende sanırım loreal yada palette alıcam karamelliği kırıyo bu renk üstünede sarı bile boyayabilirsin dedi ama ben sarı isdemiyorum tabi gene açık kahve tarzı boyuyacağım ama yansıması sarı olan aynı sizin isdediğiniz gibi yani lorealden konu açılınca kuaförüm badem kahvesi yada koyu sarı ile boya demişdi iyi bi kuaförki gel ben boyayım demeyip bide tavsiyede bulundu

birde palette altın parıltılı yazan serinin hepsi sarı tarzı oluyormuş birazda akdığını düşününce tam renk oturur mesela altın parıltılı toffee var altın parıltılı kakao olabilir karteladan seçip beğenmeniz en mantıklısı altın parıltılı yada dore yazınca boyalarda renk açılınca sarı tarzı parlarmış bilginiz olsun

küllü kumrala boyayanlar ilk boyamaya nerden başlıyorsunuz herkesin genelde kendi saçı kumral ve küllü gibidir en son dipleremi sürülcek saçlarımın uçları sanki diplere göre daha koyu gibi duruyo uçlara sürersem ilk koyulaşırmı dahada yöntemini bilsem boyayacağım şaç boya tonumda 6 .7 idi şimdi 7.1 boyayacağım saçın renginin açılcağını düşünürsek uçlardan başlamak mantıklı ama bir türlü çözemedim işi:44::44::44::44:

forum küllü kumrala boyayanlarla dolu nereyi okusam küllülerden bahsediliyor bana yardımcı olacak kimse yok sanırım

benimde aynen yapmak istediğim bu..saÇLARIM akmış kahve bende üstüne neva color 9.1 ve 10.0 karıştırıp boyadım yanlış hatırlamıyosam buydu boyanın renkleri..
saçımı ancak bir ton kırdı..%9 luk oksidanda saçlarımı yıprattı..5 cm kestirmek zorunda kaldım..değdimi buna bence değmedi..çünkü saçlar hala aynı gibi..sana 8.1 ile boya diyeceğim ama 8 üstü boyaların oksidanı %9 luk ve saçı dehşet yıpratıyor..8 altı boyalarla dene istersen 7.1 gibi..ama 9.1 bile açmadıysa 7.1 in açıcağını hiç sanmam..onun için palette açıcıyı denemeyi düşünüyorum fakat oda yıpratır..zor bi durum böle bekliyorum..saçımın durumu çok iyi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…