bayanlar saçlarımı en son 1 2 ay önce nevacolor 6.7 çikolata kahve ile boyadım kendi doğal rengimde orta kumral şuan saçımda akdığı için renk değişimi oldu bakır gibi duruyor güneşdede nerdeyse sarı duruyor benim isdediğimde turuncumsu bakır değilde sarı yansımalı bi saç şimdi loreal forumda okuduğuma göre bakırlığı kapatıyormuş hatta kızılı bile bununla boyasam saçım nasıl olur sizce aslında boyayı aldım saçım temiz diye boyamadım daha benim gibi durumda olan birçok kişi vardır eminim saçımı 7.1 küllü komral ile boyayıp daha sonra üstüne bakırlığı olmayan sarı yansımalı kahve tonlarını tercih edicem hatta boya bölümünde bayan garnıerde tavsiye etti kampanya vardı 3.90 tl bende aldım tabi 6.25 kestane kahve 6 koyu kumral renklerini aldım bunlar sonraki iş şimdi 7.1 boyucam saçım nasıl olur bilemiyorum bakırlığı kapatıp kumral olurmu yoksa gene çikolata kahve tonu saçımda kalırmı merak ediyorum deneyenlerin bilgisine ihtiyacım var:26:
7.1 İLE BOYANDIKDAN SONRA BANA GENE AYNI BOYADANMI DEVAM ETMEMİ YOKSA GÜZEL KAHVE TONLARINA TEKRARDAN BOYAMAMI MI TAVSİYE EDERSİNİZ?
bakırlıktan kurtulmak pek kolay olmuyor ancak şuan saçın ne renk anlayamadım ben
saçım nevacolor 6.7 çikolata kahve ile boyadım en son bu tonlarda 7.1 le nasıl durucak merak ediyorum rengi açıldı çikolata kahve demeye bin sahit karamel gibi bakırımsı duruyor herkes bu tonu isdiyor bende beğenmedim matlaşdırıp daha sonra sarı yansımalı açık kahveler kumrallardan devam etmek isdiyorum
loreal 7 ye boyayın küllüye gerek yok benim oryalle açılmış turuncu saçlarımı bile bir iki boyamada kapattı sarı yansımalı bir kumral oluyor küllü asla tavsiye etmem zaten lorealin 7 si kendi küllü gibi birşey oluyor fazlada boyamayın o karamel kızıllıklarr kapanınca ya çok açık kumrallar 8 ile başlayan numaralara devam edin çünkü kumralların içinde ister istemez külsüz bile olsa yeşilimsi bir yansıma oluyor en azından lorealinki öyle ama başka markalarda kumrallarıda araştırın burda okuyorum bazen kumral boyadım kızılımsı oldu diye forumlarda biryerde loreal 7 boyanmış resmim var bulursam eklerim aslında kutudaki rengin aynısı oldu diyebilirim
şu forumada bir bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/433367-kumral-saclar-icin-paylasim-alani.html
loreal excelance 7 kumral boyanmış hali
Eki Görüntüle 384964
ben 7.1in aynen tutabileceğini sanmıyorum tatlım bakır inatçı bi renktir yine sıcak kahve tonlarından gidersen daha iyi tutar bence.
bilen arkadaşlarımızdan bide nasıl boyayacağımı anlatmalarını rica ediyorum saçlarımın üstleri dipleri daha açık renk gibi aşaları daha koyu renk 7.1 küllü ile boyamaya diplerdenmi başlıyım yoksa ortalardanmı renk tonu farklılıkları olsun isdemiyorum boya talimatında diplerden başla 15 dl beklet sonra uçlara yay 10 dk beklet diyor uçlardan başlarsam saçım koyulaşırmı açılırmı rengi kesdiremedim 6 nolardan 7 ye geçicem yani saçımdan daha açık renk olması gerekiyor o yüzden uçlar koyu olduğuna göre ilk ordan başlasam dipler hemen açılıyor zaten yardımcı olursanız sevinirim
yoğun açıcı kullan sadece uçlarda kullan normal bekletme süresinden daha az beklet küllü tonlar yaşlı gösteriyor daha sıcak sarılar çok daha güzel durur kanımca.loreal'in renkleri harikadır.
kesinlikle gider ben açmanız için dememiştim turunculuk açısından kapandığını belirtmek istemiştim sizinde zaten öyle fazla bakırda durmadığına göre sizinde kapatır gibi gelmişti umarım istediğiniz gibi olur kolay gelsinsaçınızı açıpda boyamışsınız ama ben açmayı düşünmüyorum 2 tel saçım var zaten yanaraçarak 7 ile boyamak mantıklı ama ben şimdi küllü kullanmam gerek sanırım 1 kre boyayacağım 2. belki duruma göre kaparsa zaten küllü almıcam bidaha direk kumrallara geçicem aklımdada palette var şimdilk kumrallarının güzel olduğunu duydum yada loreal olucak gene yani küllüyü en fazla 2 kez boyarım
ben 7.1 aldım bile saçımın kirlenmesini bekliyorum tabiki kutu üstü olmayacak bilerek aldım lorealın kutu üstüne bide arkasındaki 3 lü gösderime dikkat edin farklı hepsi ama arkadaki gösderilen kahve tonu çok hoşuma gitti 7 de daha sarımsı duruyordu o yüzden küllü aldım saç boya no olarak 6 lı kullanıyordum 7 lere geçmek bir ton açar umarım saç yapım hemen alıyo boyayı ince telli azcık küt saçlarım var zaten satıcıda direk kumral yapma küllü yap sonrada normal kumrala boya 1 ton yükselt rengini dedi yani aynen sizin gibi tavsiye etti saçımı gördü öle çok bakır durmuyor sadece üstleri ısıkdan o şekilde geri yerler açık kahve küllüyle matlaşdırıp üstüne kumral düşündüm çünkü kumrallarda hafif yeşillik kırmızılıkda oluyor dediğiniz gibi direk şimdi 7 ile boyasam turunculuk gitmiyecek
bu arada saçlarınız maşallah çok güzel rengide
kesinlikle gider ben açmanız için dememiştim turunculuk açısından kapandığını belirtmek istemiştim sizinde zaten öyle fazla bakırda durmadığına göre sizinde kapatır gibi gelmişti umarım istediğiniz gibi olur kolay gelsin
loreal 7 üstüne bunu boyamıştım o sarımsı görüntü gitsin diye dorelik seviyorum ama aman aman fark etmedi kutudaki boya burda gördüğünüz resimden daha da açık duruyor üstelik tabi zemin koyu olunca daha iyi olur aslında ama zaten çabuk akıyolar denenebilir siz aldığınız 7.1 yapınca zaten tonu göreceksiniz sadece yansıma biraz değişiyor tekrar kolay gelsinbirde ilgimi çeken su olsu loreal 7.3 kumral dore dore altın yansıma demek oluyor irizelerde kırmızı oluyor forumda okumuşdum ama 7.3 bu kadar açık sarı olmaz zaten açıcı kullanılırsa olabilir belki ama isminde dore olan kahveler benlik sanırım mesela dore kahve bulsam sarı yansımalı açık kahve tonları olucakdır 7.1 üstüne 7.3 boyamak uygun görünüyor ama kutuda o kadar açık sarıki bende sasırdım şimdiEki Görüntüle 385014
kısacası kutulara aldanmayalım ben yukarda görünen 6.3 badem kahvesindeki bayanın rengini isdiyorum bunu elde etmek içinde ne yapıcam bilemiyorum:26::26::26::26:
loreal 7 üstüne bunu boyamıştım o sarımsı görüntü gitsin diye dorelik seviyorum ama aman aman fark etmedi kutudaki boya burda gördüğünüz resimden daha da açık duruyor üstelik tabi zemin koyu olunca daha iyi olur aslında ama zaten çabuk akıyolar denenebilir siz aldığınız 7.1 yapınca zaten tonu göreceksiniz sadece yansıma biraz değişiyor tekrar kolay gelsin
loreal 7 üzerine loreal 7.3 boyanmış halide buydu
gelen ışığa göre farklı yansımalar oluyor böyle
Eki Görüntüle 385219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?