bayanlar saçlarımı en son 1 2 ay önce nevacolor 6.7 çikolata kahve ile boyadım kendi doğal rengimde orta kumral şuan saçımda akdığı için renk değişimi oldu bakır gibi duruyor güneşdede nerdeyse sarı duruyor benim isdediğimde turuncumsu bakır değilde sarı yansımalı bi saç şimdi loreal forumda okuduğuma göre bakırlığı kapatıyormuş hatta kızılı bile bununla boyasam saçım nasıl olur sizce aslında boyayı aldım saçım temiz diye boyamadım daha benim gibi durumda olan birçok kişi vardır eminim saçımı 7.1 küllü komral ile boyayıp daha sonra üstüne bakırlığı olmayan sarı yansımalı kahve tonlarını tercih edicem hatta boya bölümünde bayan garnıerde tavsiye etti kampanya vardı 3.90 tl bende aldım tabi 6.25 kestane kahve 6 koyu kumral renklerini aldım bunlar sonraki iş şimdi 7.1 boyucam saçım nasıl olur bilemiyorum bakırlığı kapatıp kumral olurmu yoksa gene çikolata kahve tonu saçımda kalırmı merak ediyorum deneyenlerin bilgisine ihtiyacım var:26:
7.1 İLE BOYANDIKDAN SONRA BANA GENE AYNI BOYADANMI DEVAM ETMEMİ YOKSA GÜZEL KAHVE TONLARINA TEKRARDAN BOYAMAMI MI TAVSİYE EDERSİNİZ?
7.1 İLE BOYANDIKDAN SONRA BANA GENE AYNI BOYADANMI DEVAM ETMEMİ YOKSA GÜZEL KAHVE TONLARINA TEKRARDAN BOYAMAMI MI TAVSİYE EDERSİNİZ?
Son düzenleme: