Saç Rengi ve Saç Boyama Akmayan kızıl saçtan nasil kurtulunur?

ayakkabidelisii

🐾🐾🐾
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
392
483
Merhaba arkadaslar. Saçlarım palette 6-88 Yoğun Kızıl ve palette deluxe ateş kızılı karışımı en son 2.5 ay once boyadım. en son boyadiktan 2 hafra sonra keratin botox yaptim ve saçlarım hic akmamaya basladi(normalde sac kremi surunce kipkirmizi akardi veya ozellikle boya icin olmayan bitkisel sampuan kullaninca ama keratin botoxdan sonra 1 gram akmiyor)

Hamileyim ve saclarimi boyayamiyorum diplerim de geldi boya da bir turlu akmiyor parlakligi gitti ama hala kalip gibi duruyor kafamda gina geldi!

Yani akitamadigim bu boyadan nasil kurtulabilirim? saglikli bir secenek olmasi gerekiyor. Acaba ilk 3 ayi gectikten sonra organik bir boyayla boyasam kapatabilir miyim fazla boyamak istemiyorum organik olsa da. Kapanmicaksa boyamam hic. Dogal bir sekilde nasil kurtulabilirim boyadan? Asıl saç rengim koyu kahve.

Son düzenleme:
Ben oldu olası kızılım yıllardır.ilk 2-3 hafta akar yıkadıkça sonra zaten kendiliğinden akmamaya başlar. Zaten 2,5 aydır boyanmamış, iyice etkis gitmiştir.koyu tonda ne boyasan tutar.diplerine sürülmeyecek şekilde kendi doğal rengine boyatabilirsin boydan..

Tesekkur ederim cok sagolun hep kizildan donmek zordur vs diyolardi koyudan donmenin kolay oldugunu bilmiyordum sagolun

Rica ederim kızıldan sarıya veya açık tonlara kumrala falan dönmek zordur. Koyu renkler yeterince zaman geçince tutuyor üstüne. O yüzden diyorlar:)
Ben cok cabuk sklyorum galiba. Bide durmadan boyatamiyorum da bakır renk saçım beş ay oldu boyamadim

Skldm bu renkten de. Sarıya da dönülmuyor sıkıla sıkıla akmış turuncumla oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…