- Konu Sahibi kardelenes
-
[/QUOTE]kızlar işte istedğim saç rengi yada avatarrımdaki saç rengi
palette sonbahar kızılı vazgeçilmezim
ne parasam yapıyım akıyo genede ama seviyorum işte yahu :asigim:
Loreal Recital Preference Açık kor kızılı kullanıyorum.Saçlarıma hiç açma işlemi uygulanmadı.Kesinlikle akma olmuyor yazın bile ne güneş ne deniz saçlarım hep pırıl pırıl.Kızıl serisini öneririm.:)
peki cnm bu loreal ın ki nemli saça uygulanan mı?bi de bn aşk alevine boyadım o renk çok hoş bi kızıldı bu açık bir kızıl değil diimi?
onu da denedim cnm. denemediğim marka kalmadı diyebilirim :) bilemiyorum sebebini ama Loreal (açık kor kızıl 7.60) kalıcı olmadı bende nedense.. palette daha kalıcı en az 1-1,5 ay gidiyor diyebilirim.Loreal Recital Preference'i denemeni tavsiye ederim Palette'den daha iyi.İkisini de denedim.Denemeden karar verme bence.
ben kuru saça uyguladım;içine bi tüp kıpkırmızı bi madde döküosun sanırım keramet onda; çok ilginç döktüm ilk cok tedirgin oldum pespembe olucam sandım..sora cıvık bişiy oldu vazgeçicektim karıştırdıkça kıvamı geldi; o 40 dk kafamdayken mideme sancılar gişrdi inan korkudan nasıl olucak die ..ama süper bi renk oldu ..renk kor ateş kızılının bi ton açığı oldu bende ..önceden koleston boyuyodum ama asla boyamam daha koleston fln :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?