Saç Rengi ve Saç Boyama Akmayan bakir renk boya var mi?

Yakamoz65

Saf, merhamet ve asi
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
208
80
37
Saclarimi bir kaç aydır tarcin bakir rengine boyuyorum 2 3 yıkamada akıyor. Neva color, pure color boyadım yinede akıyor. 15 güne boyamaktan saçlarım dökülmeye başladı. Bildiğiniz akmayan bakir rengi sac boya markasi var mi

Bu boyayla ilgili degil şampuanla ilgili. Sulfatsiz sampuan kullansaniz akmayacaktir. Uygun fiyatli satışı elseve köpüksüz sampuan var. Köpürme yapmıyor. Bu sebeple temizlemeyecek diye düşünüyorsunuz ama gayet temiz yapiyor ve yumuşatıyor ipek gibi oluyor.
Saclarimi bir kaç aydır tarcin bakir rengine boyuyorum 2 3 yıkamada akıyor. Neva color, pure color boyadım yinede akıyor. 15 güne boyamaktan saçlarım dökülmeye başladı. Bildiğiniz akmayan bakir rengi sac boya markasi var mi

Bu boyayla ilgili degil şampuanla ilgili. Sulfatsiz sampuan kullansaniz akmayacaktir. Uygun fiyatli satışı elseve köpüksüz sampuan var. Köpürme yapmıyor. Bu sebeple temizlemeyecek diye düşünüyorsunuz ama gayet temiz yapiyor ve yumuşatıyor ipek gibi oluyor.
Loreal ürünleri saçlarımda dökülmeye sebep oluyor. Siz sülfatsız deyince araştırdım. Herbal esense sülfatsız sampuan gördüm uýgun fiyatlı kullandınız mi

Loreal ürünleri saçlarımda dökülmeye sebep oluyor. Siz sülfatsız deyince araştırdım. Herbal esense sülfatsız sampuan gördüm uýgun fiyatlı kullandınız mi
Kullanmadim ama onda soyle bir sey gördüm. Sulfatsiz ama köpüren diye reklam yapıyorlardi. Boyle bir sey olmasi mümkün degil kopurmeyi saglayan sey zaten sülfat. O sebeple güvenilir bulmadim. Rafta görünce arkasini okumak lazim. SLS yazan şey sulfat. Mesela dalinde de sls yok diyor reklaminda. Ama icerigini okursaniz en basta sls var. Reklamlar uzerinde yazanlar her zaman guvenilir olmiyor. arkadaki içeriği okumak lazim.

Gratiste indirimde 60 70 lira civarina gelen bi sampuan serisi var b harfi ile basliyordu adi. Onda da sülfat yok diye duymustum. Ovalimsi bir sisesi vardi klasik sampuan siseleri gibi uzun degildi.

Bence şöyle yapın. Sacinizda dokulme yapan loreal ürünlerinden birini alin. Köpüksuz şampuan ile iceriklerini karşılaştırın. Sonra mevcut dökülme yapmayan sampuaninizla dökülme yapan loreali karsilastirin. Hangi içerik ya da içeriklerin zarar verdigini bulursaniz bundan sonra icerik okuyarak kârli alış-verişler yapabilirsiniz.

Miktarına gore fiyati yuksek ama bence loreale bi sans verin.

Eklentiler

• Screenshot_20200730-181940_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200730-181940_Samsung Internet.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 46
Bunu almak yerine loreale sans vermenizi oneririm. Ilk ciktiginda boyali saçlar icin kirmizi renklisi vardi. Su an var mi bilmiyorum.

Yeşilmarkanın şampuanlarını tavsiye ederim hemde Türk markası. Ben çok memnun kaldım

X