Akm Askere gittii Onu ok zledim :(((

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
sevgilim dün askere gitti bugun 2. günüü daha 2.gün olmasına ragmen dayanılmaz bi özlemm buu.. ben onsuz ne yapıcamm.. onu şimdiden deli gibi özledim.Söz verdim bekliyicem bitanemi hayatıma anlam katan erkegi.. dualarım hep onunLa inşallah sagsalim gidip gelicek Askerim :a015:

Son düzenleme:
valla benimkide gecen sene gitti alısıyorsun ve zamanın nasıl gecitigini bile anlamazsın

benim sevdiğim de gitti geçen sene geleli 1 ay oldu çok şükür
inş zaman su gibi akıp geçer biraz önce kavuşursunuzzz :1hug:

allah kavuştursun canım, benim eşimde 4 ay önce geldi. tek derdimiz askerlik olsun allah başka dert vermesin, ne kadar beklesen de kavuşacağını bilmek insana yeter

sendeee destek olan bütün arkadaşlarda çok sağolunn canlarım ya.evet tabiki öyle Allahım başka dert vermesin sonunda gelicegini biliyorum ya degil 460 gün 10 sene bile beklerim aşkımı.
ben çok sabırsız bi insanımdırr.. ama Bitanem bana sabretmeyi ögreticekk..sabredicem ve kawuşucam Allahın izniyle..!

bende eşimi nısalıyken bekledim cok özluyorsun ama dayanılıyor.suanda kardesım gıttı dün teslim oldu onun gidişi daha bir farklı oldu allah hepsıne hayırlı teskereler versin gercekten cok zor allah gerıde bekleyenlerınde yardımcısı olsun....

evet bekarken askere giden sevgili daaha da bi kıymete biniyor :icecream:
bende de öledi çnkü..
umarım hayrılısıyla kavuşursunuz :teselli:

kızlarr yazmayaaa gecikdim kusura bakmayın ama nedeni şuu askim bitanemmm aradııı sesinii duydummm gene ohhh içim rahat ettii yaaaaaaa :)

canım sana qeliyorum nedeni şudur benimki sünüsünü 26 kasımda aldıı.sünüs aldıgı günden saymaya başlıyosun 460dan düşüyosun yanii ondandırr..

hatshecim sanada çok tşk.inşallah kavuşcazz

ayrıca benimKi ıspartadaa..turkbayragi

Son düzenleme:
amin kızlarrr aminnn... sabırrr ve sevgi oldukçaaa kazanamıyacagımız şey yok ! tabi kk da destek olursa ozaman tamamdır :)

Allah kavuştursun canım ..

Benim nişanlımda bu yaz kısmetse askere gitcek şimdiden kara kara düşünüyorum gidince ben napıcam nasıl alısıcam die.Sag salim gidip gelsinde bi şekilde alısıp beklicez canım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…