Aklirik halı hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
214
kızlar aklirik halı kullananlar memnunmusunuz keçeleşme oluyormu.kıl tüy vs topluyormu:uhm:ben aklirik halıyı sentetik halı zannediyordum yakında yün halı aldım.güzel ama ben int.beğenerek aldım dışaı fazla çıkamıyorum resimdekinden biraz farklı çıktı.neyse kullanacağız mecbur.yün halının kullanımı güzel ama çok klasik desenleri.koridorlara alacağım aklirik halı yorumlarınızı bekliyorum.

ben tavsiye etmem size ama yine dee alırsanız kesinlikle açık renk almayın ve birde tüyleri uzun olsun çünkü zamanla çöküp kazık gibi oluyo silinmiyo

ben tavsiye etmem size ama yine dee alırsanız kesinlikle açık renk almayın ve birde tüyleri uzun olsun çünkü zamanla çöküp kazık gibi oluyo silinmiyo

teşekkür ederim cevabınız için.zamanla keçeleşiyormu:uhm:arkadaşım royalın aklirik aldı daha yeni üzerine düşen yapışmıyor diyor ama yıkanınca yada zamanla keçeleşirmi bilemiyorum.yün halı güzel ama onunda desenleri çok klasik

ben desinatörüm (halı desinatörü) o yüzden size faydalı olabilceğimi düşünüyorum.alacağınız halı saf akrilikse tavsiye ederim.aslına bakarsanız yün halı hem daha kaliteli hemde daha kullanışlı ama zararlı yönleride var örneğin çocuklarda sebepsiz ağlamalar bu yüzden olabiliyo.baş ağrısı yapabiliyo.halı alırken odanıza bir boy küçük halı alın hem estetık olarak hemde saglık acısından daha iyi olacaktır.
akrilik halı konusuna gelince halıları yıkadıgımız zaman daha temız olacagını dusunuyoruz bu cok dogru bısey degıl.hem halının ömrünü kısaltıyo hemde temızlenmıyo kırler sadece dıplerde yanı cözgu adı verılen ıplerde kalıyo ve tabakalasıyo.bu yuzden halınız akrılık veya yun farketmez ne olursa olsun deterjanı köpürtun ve sadece köpüğünü halının yuzeyıne surun bı sure bekledıkten sonra elektrıklı supurge ıle supurun bu sekılde kırler kopuklere yapısacak ve elektrık supurgesı ıle halınızdan cıkacaktır.hem daha pratık hemde zahmetsız.sonucta mukemmel oluyo.denemenızı tavsıye ederım.akrılık halıyıda saf akrılık ıse alın.tuylerın yukseklıgınden bahsetmıs bı arkadas buna hav yukseklıgı denır kı halıların kalıtesını belırler.genellıkle standart olarak 11mm-14mm arası degısır.umarım ısınıze yarar

çok teşekkür ederim işin uzmanından öğrenmek iyi oldu.çocukların ağlama ve başağrısı olayını hiç duymamıştım.ilginç geldi teşekkürler

Merhaba, halı alırken akrilik alınabilecek en kullanışlı alternatiftir.
Polyester, polipropilen vb. malzemeler ile üretilmiş, hatta geri dönüşümden üretilmiş iplerle yapılan halılar çok fazla var piyasada.
Battaniye olsun, halı olsun, yatak örtüsü olsun, polyester oranı mümkün olduğunca düşük ürünler tercih edilmelidir. Akrilik daha az elektriklenme yapar. Yün gibi sıcak tutar. Ama güve ve benzeri haşereyi çekmez.

bir de OEKOTEX belgesi olan ürünleri tercih ediyorum. öneririm.

merhaba ben giriş için yolluk almak istiyorum buyuk ıhtımal ınternneten alacagım. önerebilecegınız sıte var mı ? bır de uygun fıyatlı olsun ıstıyorum gecıcı bı yerde oturuyorum cunku. ama uzerıne kıl tuy yapısmasın supurunce temız olsun.hangı tur halı almam lazım yardımcı olur musunuz? sımdıden tsk.

Roseland yolluklar Akrilik, internette metrekaresi 50 liradan satıyorlar gg de filan. Toz toplamasın derseniz, Akrilikten vazgeçmeyin. Çünkü akrilikte elektriklenme minimumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…