Doğuma Hazırlık akLınızdaki qüzeL Kız isimLerini payLaŞırmıSınız ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ferayx

iÇimd€ki m€L€qim :)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
558
0
46
İstanbul
SeLamLar ... :103: ßeßeqimin cinSiyeti Henüz beLLi deqiL ama Kız oLurSa eßrarSu , erkek oLurSa uraS aSLan düŞünüOruz. Sizce nasıL. Lütfen fikir verin Kafamız çOk karıŞık :44:

uraS aSLan ismine aŞık oLduk reSmen :) Lakin eßrarsu'da takıLı kaLdım. Daha sewimLi ciciLi biciLi bir isim istiOrum fısTıqıma uffS :97:

uraS aSLan ismine aŞık oLduk reSmen :) Lakin eßrarsu'da takıLı kaLdım. Daha sewimLi ciciLi biciLi bir isim istiOrum fısTıqıma uffS :97:

Uras Aslan çok karizmatik bir isim ama ben de kız ismini beğenmedim.Bence kız isimleri söyleniş açısından daha kibar,naif isimler olmalı.

Ablamdan Elis ismini duydum anlamıda güzel kokan çiçek demkmiş. Çok beğendik biz ama benim oğlum olacak :)

Kızınız için düşündüğünüz isim bana çok kaba geldi açıkcası. Ama oğlunuza koymayı düşündüğünüz isim çok iyi.

Teşekkür ederim Evet Erkek isminde mutaßıkız Fakat Kız isminde haLa beLirSizLik dewam etmekTe :97: 21 eyLüLde kOntrOlüm var ve dOktorumuz cinSiyetini öqrenebiLeceqimizi sÖyLedi. Birde Kız derSe bendeki teLaŞı düşünemiOrum O SaqLıkLıCa qeLSinde ayŞe faTma buLuruz bişiLer arTık. bi kuCaqıma aLıp ısırSam baŞka bişi istemiOrum Raßßim kawu$turSun Tüm Hepimizi inŞaLLah

Ebrar söylenişi zor bır ısım, bır de herkes ebrar ya da ecrın koyuyor bu aralar
Ceylin ve Belinay isimleri hoşuma gıdıyor benım.

hayırlı olsun Rabbm sağlıkla kucağınıza almayı nasp etsin inşllah
her ne kadar ebrar ismi kızlara verilsede ebrarın anlamı hayır sahibi demek ve 4 halifeye verilmiş isimdir yani lakaptır..
kız olursa ebrarı tavsiye etmem

bütün arkadaşlara katılıyorum
inşallah bi oğlunuz olur da daha fazla isim aramak zorunda kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…