aklınızda bulunsun

mangalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
143
0
96
45
Sakarya
:lepi:muslugunuzu temizlemek için bez yerine eski bir naylon çorabı tercih edin.sonuç size çok faydalı görunecektır. soganları musluk altında soyarsanız,ellerinize sogan kokusu sinmez ve boş yere göz yaşı akıtmasınız. limon sert ve suyu zor çıkıyorsa. kesmeden evvel bir iki dakika sıcak suya batırıp sonra kesmek lazımdır.o zaman suyunun daha kolay çıktıgını göreceksiniz. buzdolabın temizligi.buzdolabınızın içini temizlemek için kullanacagınız sıcak suya bolca tuz atın.bir beze batırıp silin..sonra soguk suyla durulayıp,yumuşak bir bezle kurutun. etin çabuk pişmesi için tencereye bir parça sirke konur veya daha önce sirkede bekletilir. kahve telvesi.içilen kahve telvelerini atmayın.bunlardan bazı temizlik işlerinde yararlanabilirsiniz.kahve telvelerini mutfak veya banyonuzdaki lavaboya dökün.bol su akıtın.kokuların ve su borusuna yıgılan yagların yok olmalarına yol açar.

kahve telvesini ilk defa duyuyorum deniycem
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Canım keşke boşluk bırakarak yazsaydın okuması zor oldu.
E telveyi zaten lavaboya dökmüyor muyuz fincanı yıkarken?
Buzdolabını temizlemek için suya sirke biliyorum ben tuz da eklesem daha iyi olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…